banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 16 Jun 2025, 02:01

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 170 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 05 Maj 2012, 18:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2009, 21:46
Nemam ni ja problem sa turcima i njemcima, i jedni i drugi su super, samo su njemci jos ostali americka "kolonija". Za turke ste ratovali na Galipolju u sklopu austrougarskih pomocnih snaga i tako je Istanbul ostao muslimanski.

A ameri vas ne vole jer zelite biti rusi.

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2012, 18:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
Ahmede@

Ovako Bosnjaci tvrde da zive na ovim prostorima puno duze od slavena koji su dosli poslije oko 6 stoljeca(ispravite me ako grijesim)

Bosnjaci tvrde da je Bosanski autohtoni jezik koji su im ukrali okolni narodi(Hrvati,Srbi)

E ovako pocet cemo od Bosanskog jezika...znas li ti Ahmede koliko Rusi i Srbi imaju zajednickih rijeci ili rijeci koje jedan prosjecan Srbin moze razumijeti kad neki Rus nesto govori..proguglaj malo...e de ti meni reci ako je Bosanski jezik autohtoni vas jezik jel to znaci da su vama taj vas autohtoni jezik ukrali i Srbi,Hrvati,Makedonci,Slovenci i svi oni do Rusa koje mozemo manje vise razumjeti ?

Druga stvar ako ovo gore navedeno nije tacno onda de mi reci sta je bilo sa vasim jezikom zasto pricate slovenskim jezikom zasto ne pricate svojim autohtonim jezikom kojim ste pricali prije dolaska slavena na ove prostore.........po ovoj teoriji koju vi zagovarate realno ja i ti se nebi trebali uopste sporazumjeti jer moj narod dolazi na prostore sa svojim jezikom dok vi pricate svojim...zasto sad nepricate de mi pojasni bgt...

Ovo za bogumile neporicem da su postojali i da su svi presli na islam ali nevjerujem kad kazete da niste genetski povezani sa nama a na sve druge nacine jeste to je apsurd...

I na kraju ajd kad izbijemo i bogumile koji su presli na islam na islam su prelazili i Srbi de mi sad reci koliko u Bosni postoji Srba muslimana...ja do sad nisam naletio ni na jednog(bar n eda se tako izjasnio)....a nisu nestali...gdje su ti ljudi ?

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2012, 18:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Дај вјерскополитичковојнодруштвеносоциолошкоекономскоспортскогеографски аналитичару попусти мало! Софокле ти завиди

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2012, 18:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

apokalipto je napisao:
Ahmede@

Ovako Bosnjaci tvrde da zive na ovim prostorima puno duze od slavena koji su dosli poslije oko 6 stoljeca(ispravite me ako grijesim)

Bosnjaci tvrde da je Bosanski autohtoni jezik koji su im ukrali okolni narodi(Hrvati,Srbi)

E ovako pocet cemo od Bosanskog jezika...znas li ti Ahmede koliko Rusi i Srbi imaju zajednickih rijeci ili rijeci koje jedan prosjecan Srbin moze razumijeti kad neki Rus nesto govori..proguglaj malo...e de ti meni reci ako je Bosanski jezik autohtoni vas jezik jel to znaci da su vama taj vas autohtoni jezik ukrali i Srbi,Hrvati,Makedonci,Slovenci i svi oni do Rusa koje mozemo manje vise razumjeti ?

Druga stvar ako ovo gore navedeno nije tacno onda de mi reci sta je bilo sa vasim jezikom zasto pricate slovenskim jezikom zasto ne pricate svojim autohtonim jezikom kojim ste pricali prije dolaska slavena na ove prostore.........po ovoj teoriji koju vi zagovarate realno ja i ti se nebi trebali uopste sporazumjeti jer moj narod dolazi na prostore sa svojim jezikom dok vi pricate svojim...zasto sad nepricate de mi pojasni bgt...

Ovo za bogumile neporicem da su postojali i da su svi presli na islam ali nevjerujem kad kazete da niste genetski povezani sa nama a na sve druge nacine jeste to je apsurd...

I na kraju ajd kad izbijemo i bogumile koji su presli na islam na islam su prelazili i Srbi de mi sad reci koliko u Bosni postoji Srba muslimana...ja do sad nisam naletio ni na jednog(bar n eda se tako izjasnio)....a nisu nestali...gdje su ti ljudi ?

Za jezik nisam puno izucavao. Imam ovdje dosta tekstova ovih "nasih" ali nisam stigao citati. Ako hoces prebacit cu ti pa da vidis njihove stavove "teorije" "cinjenice", kako god hoces. Ne usudjujem se ulaziti u tu temu jer stvarno nije moje polje, mozda kasnije.

Nisam ja opterecen nacionalizmom. Meni je drazi srbin pravoslavac, koji mrzi pedere nego bosanac demokrata/komunjara/liberal koji ih voli. Meni granice nista ne znace.

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2012, 19:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ne trebate pravoslavce iz Bosne nazivati srbima.

Slika

Vladislav Skarić -
http://img35.imageshack.us/img35/8976/nfidk3.jpg
http://img35.imageshack.us/img35/8976/nfidk3.jpg
http://img35.imageshack.us/img35/2658/2ltlycl.jpg

Ovi dokumenti i knjige nisu nastali 1992. i zapamti da nisu samo Srbi pravoslavci na svijetu, ima ih i drugih koji su gradili pravoslavne hramove.

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2012, 19:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
не контам, шта ти покушаваш причати о владиславу скарићу?
па тај човјек је био члан САНУ на коју сте толико гњевни.
не извлачи ствари из контекста.

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2012, 19:27 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Šta Ahmed uopšte vidi na onoj slici kada ne zna ćirilicu? Onde komotno, što se njega tiče, može da piše da Srbi najsasvimpotpunosasvim najstariji narod na svijetu.

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2012, 19:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

_зока je napisao:
Šta Ahmed uopšte vidi na onoj slici kada ne zna ćirilicu? Onde komotno, što se njega tiče, može da piše da Srbi najsasvimpotpunosasvim najstariji narod na svijetu.

Nasao sam latinicnu verziju. Ovako vam vise hardcore izgleda. Vise patriotski ono. Smijesno je sto smisao izvrnete prelaskom na banalnost. Koja taktika . Pa gori ste od Inzaghi-ja.

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2012, 20:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Nov 2008, 18:35
Jedna je od mnogih zamjerki među nemuslimanima da Islam danas ne bi imao milione pristalica, da se nije širio silom.

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2012, 20:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

krajo je napisao:
Jedna je od mnogih zamjerki među nemuslimanima da Islam danas ne bi imao milione pristalica, da se nije širio silom.

Kako, mozes li objasniti ? Je li bilo sile ovdje na ´Balkanu ?

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2012, 20:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
114_AhmeD je napisao:
Kako, mozes li objasniti ? Je li bilo sile ovdje na ´Balkanu ?

:lol:

Imamo kandidata za najgluplji post u istoriji foruma.

Samo se ti pravi lud.

Turci su ovdje 400 godina sadili kadife i difenbahije. Djelili orase i jabuke djecici na ulici. Nisu otimali tu djecu od roditelja i "pravili" muslimane od njih. Jok.

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2012, 20:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Nov 2008, 18:35
Sama misija islama je prevođene nemuslimana u islam, islamisti kažu da nemusliman nije vjernik niti čovjek, pa ga treba ubiti.Prevođene nemuslimana u islam se vrši džihadom ili svetim ratom.prvobitno džihad treba da je miroljubiv , ako to ne uspijeva onda se upotrebljava sila!

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2012, 20:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
Daj šta lupate, sama riječ islam znači mir, kako nešto što znači mir može da se širi silom, budibogsnami...

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2012, 21:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sta ce dzamija u Beogradu?
Ili bilo sta u vezi sa Turcima?
Trebalo im je zametnuti svaki trag na ovim prostorim, kad su im krenula kola niz brdo.
Te zlotvore je trebalo protjerati sve do jednog sa Balkana. I sve sto ima ikakve veze sa njima.

Poslednji put menjao Ташко dana 05 Maj 2012, 21:30, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2012, 21:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
Slika

U pravu je Ahmed evo je i Budina statua u Avganistanu.

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2012, 21:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Hristov je napisao:
114_AhmeD je napisao:

Ne prosipaj se boga ti. Da je bilo ikakvog pritiska, i najmanjeg u 500 godina ne bi ti pisao tu, takav. I moze li se ikako covjek prisiliti na takvo nesto ? Mogu li ja tebi u srce zabiti nesto sto ti neces ? Mogu li ja napraviti da ti nesto volis a nesto mrzis ? To samo Bog moze. Ne moze niko na silu natjerati VJERU nekom.

Ne možeš natjerati, ali možeš uvesti porez na život nemuslimanima i onemogućiti im bilo kakvo napredovanje u ekonomskom i drugom pogledu. Interesantno da je i 100 godina nakon dolaska islama u Perziju bilo samo 8% muslimana, onda su počeli masovno da prelaze da bi se oslobodili poreza na život, da bi mogli napredovati u upravnom aparatu i ekonomski. Ja čak vjerujem da su Arapi sprečavali ljude da pređu na islam, jer bi ko plaćao porez i finansirao silne ratove?

Dzizija mislis ? Pa placas li danas porez, i 100 puta veci ? Je li lakse platiti porez drzavi i imati zasticen zivot, imetak i sve zivo ili ici u rat i poginuti na nekom frontu daleko od kuce ?

U svakoj drzavi se porez placa, ali informisi se koliko je to bilo i kakva si prava imao a vidi ovo danas.

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2012, 21:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Па нисмо ми Турцима рушили државу, убијали потомство и држали као таоце 500 година. Шта очекујеш да вам донесемо меда и колача...

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2012, 21:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ташко je napisao:
Sta ce dzamija u Beogradu?
Ili bilo sta u vezi sa Turcima?
Trebalo im je zametnuti svaki trag na ovim prostorim, kad su im krenula kola niz brdo.
Te zlotvore je trebalo protjerati sve do jednog sa Balkana. I sve sto ima ikakve veze sa njima.

ovako nesto ?

http://www.youtube.com/watch?v=X-7H5rX77P4

Svaka cast prijatelju. Jos samo ti treba jedan balija na drugoj strani pa da napravite lijep zivot. Dao bi ti nobelovu nagradu za mir.
Sad mi, sandzaklije, albanci, makedonci, "kosovalci" smo slijedeci da nam zatrete trag jer nismo krscani. Jel to neki krstaski dzihad ili ?

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2012, 21:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Izzard je napisao:
Slika

U pravu je Ahmed evo je i Budina statua u Avganistanu.

Ima budala svugdje.

Slika

To je ona pogan sto dila opium i glumi talibane.

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2012, 21:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

114_AhmeD je napisao:
Sad mi, sandzaklije, albanci, makedonci, "kosovalci" smo slijedeci da nam zatrete trag jer nismo krscani. Jel to neki krstaski dzihad ili ?

Jok, oni nisu tlacili srpski narod 400 i kusur godina. Za razliku od Turaka.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 170 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]