banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 21:05

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 118 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Drugi pokusaj...
PostPoslato: 22 Feb 2010, 22:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2009, 13:37
Silvio Dante je napisao:
Citiraj:
ali ja odbijam da smatram herojem nekog ko nema ljudskosti u sebi, ko je toliki retard da ubija iz osvete.

Мислим fuck... :roll:

Мислим да је време и да одрастеш.

ФАК.

А и да се више не просипаш небулозама по форуму.

ФАК.

ima ljudi koji nisu zedni krvi. live with that.

krvozedne ludake treba u ludaru stavit gdje im je i mjesto, i ne osudjivati njihove potomke zbog njihovih grijeha. sto svu tu agresivnu energiju ne iskoristite konstruktivno, da se stvari ne ponove?

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2010, 00:54 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
nesto ne vidim da tako pricas o drugim stranama, i njihovim krvozednim ludacima???

pa se pitam jesi li iskrena il malo pretjerujes.. :wink:

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2010, 10:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ima tih psihopata svugdje, u svim narodima, isti procenat manje-vise i po tome su svi narodi isti. samo se neki vise trude da takvi ne donose znacajne odluke u drustvu (sto nazalost nije slucaj sa Balkanom generalno). nisam ja ni na cijoj strani, vec na strani dobrih ljudi bez obizra ko su i sta su.

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2010, 16:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
google lazarević je napisao:
Silvio Dante je napisao:
Citiraj:
ali ja odbijam da smatram herojem nekog ko nema ljudskosti u sebi, ko je toliki retard da ubija iz osvete.

Мислим fuck... :roll:

Мислим да је време и да одрастеш.

ФАК.

А и да се више не просипаш небулозама по форуму.

ФАК.

ima ljudi koji nisu zedni krvi. live with that.

krvozedne ludake treba u ludaru stavit gdje im je i mjesto, i ne osudjivati njihove potomke zbog njihovih grijeha. sto svu tu agresivnu energiju ne iskoristite konstruktivno, da se stvari ne ponove?

Мислим јебига, фак.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2010, 16:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

http://www.srebrenica-project.com/sr/in ... 5-02-01-02

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2010, 20:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Silvio Dante je napisao:
http://www.srebrenica-project.com/sr/index.php?option=com_content&view=article&id=77:2010-02-06-17-41-21&catid=12:2009-01-25-02-01-02

zalosno. zaista zalosno kako se sve to oko Srebrenice zloupotrebljava od strane nacionalista (s obe strane, da se razumijemo). kako ovako suptilno upakovan fasizam da uzmem kao objektivnu referencu?? i koje dodjavola Stefan Stefan: http://whois.domaintools.com/srebrenica-project.com ???

i kad im je prvi na spisku sa linka koji si okacio ovaj lik: http://srebrenica-genocide.blogspot.com ... aught.html sta reci?

a sta je s ovim ludakom:
Citiraj:
Christopher Black, canadian criminal lawyer:
"Black criticized the detainment of Slobodan Milošević at the International War Crimes Tribunal in The Hague. He met with Milošević on many occasions, and said the former Serbian leader was completely innocent of the charges brought against him. On one occasion, Black argued that Milošević was consistently committed to a multi-ethnic Yugoslavia during his time in government."
"Views on AIDS

Christopher Black is listed as a member by the Group for the Scientific Reappraisal of the HIV-AIDS Hypothesis.[2] He was also a signatory to a December 2008 letter which urged the journal Science to retract a number of scientific papers from the early 1980s in which a link between HIV and AIDS was first alleged by Dr. Gallo.[1]. He supports the Perth Group of scientists and physicians, who posit that AIDS is not caused by a viral agent but by malnutrition, poverty and chemical poisoning."

Sto bi reako Silvio s odvratnim avatarom: ФАК.

i sta je sa ovim: http://www.ic-mp.org/press-releases/dna ... 6186-sreb/

Citiraj:
Through the use of DNA identity testing, the International Commission on Missing Persons (ICMP) has revealed the identity of 6,186 persons missing from the July 1995 fall of Srebrenica, by analyzing DNA profiles extracted from bone samples of exhumed mortal remains and matching them to the DNA profiles obtained from blood samples donated by relatives of the missing.The overall high matching rate between DNA extracted from these bone and blood samples leads ICMP to support an estimate of close to 8,100 individuals missing from the fall of Srebrenica.

jel to:
Citiraj:
Од 8000 цивилних жртава које је наводно стрељала војска РС једва за 10% постоје релевантни стручни налази који то доказују. То на шта се бошњачка страна позива као доказ не би прихватила ни једна озбиљна криминолошка или медицинска, а поготво судска експертиза у цивилизованом свету. Ми, напротив, говоримо само о оним цивилним жртвама са српске стране које су обрађене по највишим међународно признатим стандардима тако да их нико не може оспорити.

??? ko koga ovde zaj***?

u svakom slucaju, ultra nacionaliste s bilo koje strane jedan ozbiljan covjek ne moze smatrati objektivnim.

znam da je sve ovo vrlo kompleksno i bolno pitanje i za Srbe i za Muslimane ali slijepom pristrasnoscu i vjesto upakovanom propagandom se ne moze nista postici osim konfuzije koja se koristi za niske politicke ciljeve, da spomenem samo skretanje paznje s ekonomsko socijalnih problema. ubistvo tolikih ljudi (bilo samo 10 ili cak 10 000) se ne moze i ne treba nicim pravdati, ljudski zivot je svetinja, bez obzira koji je narod u pitanju. cinjenice treba ustanoviti i raditi na tome da se ne ponove, a ne do besvjesti zloupotrebljavati cijeli slucaj.

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2010, 22:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Prvo:
Niko nije ovdje rekao da NIJE BILO zlocina u Srebrenici. Na osnovu tvojih (pisanih) reakcija bi covjek mogao protumaciti da si tako shvatila vecinu postova koji su ovdje napisani.
Drugo:
Ne gledaj sve kroz crno-bijele naocale. Sa jedne strane si svjesna da "ima gamadi na svim stranama" a sa druge strane si zgrozena stavovima nekih forumasa o Ratku Mladicu konkretno. Znaci unaprijed si osudila Ratka Mladica. NIJE sve tako CRNO BIJELO sto se tice Srebrenice i svega sto se oko nje desilo.

Ako iko pominje (u bilo kakvom kontekstu Ratka Mladica) NE SMIJE da zaobidje Nasera Orica i Atifa Dudakovica (minimalno) a o ostalim starjesinama ABiH se moze otvoriti jos dosta tema. A ti to upravo cinis.Ako spominjes reakciju, ne zaboravljaj akciju i obrnuto.

I da...najlakse je pokazati prstom na nekoga i reci da je nacionalista. Ko god se ne uklapa u neki "proevropski" klise, odmah je "nacionalista","fasista"...i sl. Svakakvog sljama ima medju nacionalistima, ali je tzv. liberalni sljam mnogo gori. To isto treba da shvatis. Samo treba dobro da otvoris oci.

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2010, 22:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Flavoure-Flave je napisao:
Prvo:
Niko nije ovdje rekao da NIJE BILO zlocina u Srebrenici. Na osnovu tvojih (pisanih) reakcija bi covjek mogao protumaciti da si tako shvatila vecinu postova koji su ovdje napisani.

ok, i dobro je da je tako.

Drugo:
Ne gledaj sve kroz crno-bijele naocale. Sa jedne strane si svjesna da "ima gamadi na svim stranama" a sa druge strane si zgrozena stavovima nekih forumasa o Ratku Mladicu konkretno. Znaci unaprijed si osudila Ratka Mladica. NIJE sve tako CRNO BIJELO sto se tice Srebrenice i svega sto se oko nje desilo.

ja samo pokusavam da shvatim otkud tolika podrska njemu koji je naredio zlocin, za koji smo se slozili da se desio.

Ako iko pominje (u bilo kakvom kontekstu Ratka Mladica) NE SMIJE da zaobidje Nasera Orica i Atifa Dudakovica (minimalno) a o ostalim starjesinama ABiH se moze otvoriti jos dosta tema. A ti to upravo cinis.Ako spominjes reakciju, ne zaboravljaj akciju i obrnuto.

ok, svjesna sam toga, i zato uvijek napominjem da govorim o obe strane iako nisam navodila pojedince.

I da...najlakse je pokazati prstom na nekoga i reci da je nacionalista. Ko god se ne uklapa u neki "proevropski" klise, odmah je "nacionalista","fasista"...i sl. Svakakvog sljama ima medju nacionalistima, ali je tzv. liberalni sljam mnogo gori. To isto treba da shvatis. Samo treba dobro da otvoris oci.

ne govorim ja uopste iz nekakve proevropske pozicije, vec iz cisto jedne obicne ljudske. muka mi je od zloupotrebe nacionalnog i tendencioznog pravljenja vjestackih razlika medju ljudskim bicima. jbt, ko da su ono u Srebrenici bili nekakvi pacovi, tako se neki ponasaju opravdavajuci njihova ubistva.

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2010, 22:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Opet te pitam...ko je opravdao ubistvo ijednog civila u Srebrenici? Nadji mi post ovdje na ovoj temi.

Problem je sto bilo koji covjek ako imalo dovede u pitanje jednu/jedinu i "neoborivu cinjenicu" da je "krvnicki ubijeno 8000 ljudi". dobija epitet osobe koja NEGIRA GENOCID (koji nije ni postojao u Srebrenici).

Napominjem...ogroman zlocin DA,ali genocid NE!!!

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2010, 23:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Opet te pitam...ko je opravdao ubistvo ijednog civila u Srebrenici? Nadji mi post ovdje na ovoj temi.

kako onda protumaciti slavljenje Mladica kao heroja?

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2010, 23:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Okt 2009, 12:34

a zašto ne bi bio heroj :-?

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2010, 00:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

kim deal je napisao:

a zašto ne bi bio heroj :-?

tvoja podrska Mladicu govori protiv Mladica. nepogresivo :angry3:

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2010, 00:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Okt 2009, 12:34
ja nisam rekao da podržavam i ne podržavam, samo pitam zašto ne bi bio heroj :-?

ovde gdje sam ja bili smo pred klanjem, samo nas je jedna ulica djelila od glavnog i najmnogoljudnijeg muslimanskog grada i danas nas jedna ulica djeli i da nije bilo sposobnosti i komandovanja jednog čovjeka koji je to efektno uvezao ne bi bilo šanse da se ovaj narod odbrani protiv mnogoljudnijeg i nadmoćnijeg neprijatelja.
prema tome zato i pitam zašto ne bi bio heroj?
mnogima u RS rat je bio daleko od kuće do pred sam kraj, međutim nama ovde je bio u dvorištu i svaki dan su nam djecu ubijali snajperi, prema tome ti nemaš šta da kenjaš ko je bio heroj, a ko ne.
mislim fuck najbolje bi bilo da se držiš svojih projekcija i da se okaneš ovakvih tema,

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2010, 00:33 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Dec 2009, 14:46
jbt, ko da su ono u Srebrenici bili nekakvi pacovi, tako se neki ponasaju opravdavajuci njihova ubistva.

Pa čekaj, šta su Srbi bili u Bratuncu u i oko Srebrenice dok je još Naser Orić "vladao" tim područjem ? I oni su bili pacovi.. a pacov može i da bude djete od 7-8 godina, a koje se ubije samo zato što je srpske nacionalnosti. Dakle, teza je sasvim jasna "ti meni ubiješ i ja ću tebi, samo ja imam deblji razlog da to učinim od tvog" rezultat i hipoteza - zločin se zločinom pravda i niko od toga u istoriji nije mogao pobjeći.
I ja neću više da ponavljam.. ja sam jasno rekao svoj stav i mišljenje u vezi "prenabučenih" 8.000 ljudi koji su navodno pobijeni u Srebrenici. Po svim vještačkim dokumentima koji su vršili eksumaciju tijela, jasno se vidi da je bilo zloupotrebe i da se strana proglasi krivom.

Još jednom ću postaviti ove klipove sa suđenja dr. Vojislav Šešelja, pa ko hoće da vidi neka vidi i čuje, a ko neće neka stalno ponavlja i neka se slaže sa "ekspertizama blagoslovenog" BBC i SNN:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=oJhd6UPHG7o[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5Kwzon2ZgAM[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2010, 00:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

kim deal je napisao:
ja nisam rekao da podržavam i ne podržavam, samo pitam zašto ne bi bio heroj :-?

ovde gdje sam ja bili smo pred klanjem, samo nas je jedna ulica djelila od glavnog i najmnogoljudnijeg muslimanskog grada i danas nas jedna ulica djeli i da nije bilo sposobnosti i komandovanja jednog čovjeka koji je to efektno uvezao ne bi bilo šanse da se ovaj narod odbrani protiv mnogoljudnijeg i nadmoćnijeg neprijatelja.

zato jer su stradali nevini ljudi. da je prava moralna velicina aka heroj, ucinio bi to bez svih tih zrtava (ma koji broj da je u pitanju). cudi me da ti koji se kunes u bibliju, u ovom slucaju ne uvazavas Isusove rijeci o tome kako postupiti kad te neko napadne..ucins bre sve sto je u tvojoj moci da se zastitis ali ne i da ubijas neduzne.

i odustajem od ove teme, nista nisam naucila novo konkretno o Srebrenici ovde ali o osvetoljubivom mentalitetu ljudi zbog kojih svako malo plane rat jesam i previse. j*** vas rat.

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2010, 14:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Гугл је била у Сребреници присутна кад је Младић наредио смакнућа...

Citiraj:
zalosno. zaista zalosno kako se sve to oko Srebrenice zloupotrebljava od strane nacionalista (s obe strane, da se razumijemo).

Не видим шта је жалосно у томе што је неколико десетина доктора, професора,научника и новинара из целе Европе потписало апел против резолуције. Мислим да људи само јасно сагледавају чињенице и не допуштају да их нео завитлавава некаквим
квази- геноцидом.

Citiraj:
i odustajem od ove teme

Апсолутно те подржавам.

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2010, 14:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16

Kako protumačiti dočekivanje Orića na aerodromu u Sarajevu kao heroja???

Kako protumačiti dočekivanje Delića na aerodromu u Sarajevu kao heroja???

Dok god su Dudaković, Orić, Delić... heroji na jednoj strani, Mladić će biti heroj na drugoj strani.

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2010, 23:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
kim deal je napisao:

zato jer su stradali nevini ljudi. da je prava moralna velicina aka heroj, ucinio bi to bez svih tih zrtava (ma koji broj da je u pitanju). cudi me da ti koji se kunes u bibliju, u ovom slucaju ne uvazavas Isusove rijeci o tome kako postupiti kad te neko napadne..ucins bre sve sto je u tvojoj moci da se zastitis ali ne i da ubijas neduzne.

i odustajem od ove teme, nista nisam naucila novo konkretno o Srebrenici ovde ali o osvetoljubivom mentalitetu ljudi zbog kojih svako malo plane rat jesam i previse. j*** vas rat.
Tebi su nevini ljudi oni koji prije događaja u julu 95 pobiju preko 3000 Srba iz zaštićene zone ?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 118 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6

Sva vremena su u UTC [ DST ]