banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 07:13

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 29 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Maj 2009, 12:15 
prije par dana povede se polemika na turizmu, pa posto je bilo dosta diskutanata, a obrisase nam postove.. evo da postavim i ovde, posto se blizi ljeto, a i u pretrazivacu nisam uspjela naci ovu temu na politici..
pitam vas da li idete u hrvatsku, da li mislite da su pravi patrioti oni koji bojkotuju njihovo primorje... itd.. mene iznapadase neki da nisam patriota, da sam izdajica.. svasta nesto..

licno idem tamo citav zivot, naravno s pauzom u ratnim godinama, idem nekoliko puta godisnje, nisam nikad dozivjela neke neprijatnosti, te nemam predrasude po nacionalnom pitanju u vezi ljetovanja..
VI?

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2009, 13:16 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Idem u HR i nemam lose iskustvo sa tamosnjim stanovnistvom

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2009, 17:34 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Maj 2008, 17:38
Ne idem u HR i nemam loše iskustvo s tamošnjim stanovništvom.

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2009, 21:23 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jan 2007, 15:32
Био прошле године и доста од мене... немам претјерано лоше искуство, али немам ни добро!

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2009, 22:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Onaj ko ode u CG na more on nije patriota. :evil3: A Đubrovnik, Gadar samo naprijed... :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2009, 22:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Грчка, Шпанија... То је то.
У ЦГ никад више!

Citiraj:
Ne idem u HR i nemam loše iskustvo s tamošnjim stanovništvom.

:lol:

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2009, 08:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
Da,idem tamo za svoj ceif,a patriotizam pokazujem na drugi nacin. Isao bih i u CG,samo guduraa,a daleko voziti....Sto se tice stanovnistva,ionako ih je najmanje na moru,meni su problem silni cesi,slovaci,italijani...

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2009, 11:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
u CG sam bio od 96-te.

I svake godine ljetovanja imao sam bar jedno negativno iskustvo.

Zadnje tri godine sam ljetovao u HR i bar sam imao lijepa iskustva kako sa konobarima, stanodavcima (u Primoštenu posebno) tako i sa ostalim.

Skupo jeste. Ali kad već plaćam, onda želim da se prema meni odnose gostinski a ne kao prema poslednjem papku.

Patriotizam nema veze sa tim.

Po tom, ne bi trebali da idemo na ljetvanje ni u Italiju, Francusku, Španiju, Grčku, Tursku (NATO zemlje koje su bombardovale Srbiju '99.) niti Tunis, Egipat... (muslimanske zemlje koje su pomagale muslimane u zadnjem ratu u BiH)

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2009, 11:57 
to sam i ja rekla na predhodnoj raspravi, ali me iznapadase.... steta to tih ljudi sad nema da kazu nesto, jer ne mogu na politiku.. nema veze, i ja sam 96 bila prvi i jedini put u Cg, sa ekskurzijom.. ne volim ih jer su prljavi, tj. nisu bog zna kako uredni, poletni, gostoprimljivi, srdacni, mnogi su se zalili da preko dana nema vode i slicno, a i daleko je a cijene kao u hR..
u hrvatskoj mi je cisce i ljepse, od obale i plaza, oni stvarno posvecuju puno paznje tome, jer znaju da pola drzave zivi od toga... nisam dozivjela nikad nista lose..

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2009, 22:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
u grckoj je privatni smjestaj neuporedivo jeftiniji nego u hrvatskoj, samo sto malo ima ponuda kod nasih turistickih agencija. ja sa zenom ovo ljeto idem na ljetovanje na rhodes, 15 dana, ukupna cijena smjestaja (bez hrane) sa letom iz londona za oboje je bila 588 eura. a ljetovanje na grckim ostrvima i hrvatskoj se uopste ne moze porediti (recimo, stari dio grada u rhodesu je 5-6 puta veci od starog dijela dubrovnika, kojim se oni hvale), klima je neuporedivo bolja, more apsolutno cisto...
nema veze sa patriotizmom, ali sveukupno cijene u hrvatskoj su nenormalno naduvane u odnosu na ono sto nude. a o crnoj gori da i ne pricamo

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2009, 23:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
Crna GOra - bio sam jedno 4-5 ljetovanja, i ne mogu ih pohvaliti nikako. Plaze gotovo da ne postoje, sve je preskupo i sve zivo naplacuju, nekada ne bude ni vode posteno za okupati se, jako los izbor.
Hrvatska - isao sam zadnje dvije godine, i prezadovoljan sam.
Stvarno te tretiraju normalno, profesionalan odnos, nisam imao ni trenutka probleme iako imam neki izgovor srbijanski, stavise, ljudi su to simpatisali. Plaze za pet, usluga takodje. Ove godine Hrvatska, bez dvoumljenja.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2009, 02:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Da li je moguće ljetovati u Americi? :)

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2009, 07:09 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2007, 22:15
Rakun_Slavko je napisao:
Crna GOra - bio sam jedno 4-5 ljetovanja, i ne mogu ih pohvaliti nikako. Plaze gotovo da ne postoje, sve je preskupo i sve zivo naplacuju, nekada ne bude ni vode posteno za okupati se, jako los izbor.

Као да си љетовао самном :D :D :D
Да могу наплатили би и ваздух који дишемо, еколошке таксе већ наплаћују, још да уведу за индивидуалне гасове 8)
Понашају се по оном принципу, најбоље ни било да пошаљете лову, и да се не патите да долазите.

A to se vama vise ne dogadja
ni kad svadbujete ni kad, vam se radja!

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2009, 11:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kažu Hrvati progovorili ekavicu kako bi privukli goste iz Srbije.

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2009, 11:51 
o Boze, napisa i nestade mi post.. htjela sam reci da sam citala o toj kampanji koja obuhvata suboticu, beograd i novi sad, te da su se srbijanci do sad uveliko odlucili gdje ce ( grcka, turska, cg ) te da se nece predomisljati.. prosle godine je u hrvatskoj na moru bilo vise od 80.000 srbijanaca, a nadaju se da ce ove godine premasiti 100.000

ono sto je meni jedino ruzno, sto su se tek sad kad ih hvata kriza, sjetili srbijanaca, te ih tek od proslog mjeseca javno pozivaju na sva zvona.. kao prije im nisu trebali, a sad zovu, mole, reklamiraju, prezentiraju...

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2009, 11:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jeste malo neobično, ali neka se slobodno reklamiraju pa ako upali upali. Ako ne više sreće drugi put.

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2009, 16:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Isao sam, idem, tj. pro;azim kroz Hrvatsku cesto i imao sam negativnih iskustava sa njihovim carinicima. Naime, oni smatraju da smo mi seljaci i budale, a ne znaju da su gori od nas mozda. Hoce da se dodvore EU pa iskaljuju bijes na nama maltretirajuci nas bez razloga. Ranije su bili gori u Srbiji, mislim neljubazniji i veci seljaci, a sad su u Hrvatskoj. Hoce da se uvuku u dupe EU pa onda nas maltretiraju kao da smo mi zeljni Hrvatske i njihovih proizvoda.
A sto se tice mora, tu su isti kao i crnogorci, nedaju ti da nosis puno hrane od kuce i prave se pametni. Iako, moram priznati da im je more lijepo iako su poskupi,mislim skuplji nego u CG, bar sto se tice hrane.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2009, 17:00 
ja bogme nosim uvijek pun gepek hrane, tamo ne kupujem skoro nista osim hljeba i nikad nisam imala problem.. prelazim na gran. prelazu strumica... a i cesto, bas cesti idem u zg, i prelazim u gradisci, tamo kupujem uvijek neke stvari za kucu i garderobu i isto tako nisam imala problema nikad.. vjerovatno zavisi na koga i kad naletis..

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2009, 11:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Apr 2004, 22:12
...idite na grcka ostrva...

DJ KRMAK
...i vrapčići...

nevidljivi problemi sada znam i koji neko nam je stavio drogu u heroin

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2009, 11:39 
žaoka je napisao:
...idite na grcka ostrva...

zasto? mislim ok, meni se tamo svidja, i planiram otici, ali ovde je rijec o politickoj strani ljetovanja, zasto grcka, zasto ne hrvatska..

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 29 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]