Nek@d_sam_bio_W@lter je napisao:
Ne mogu vjerovati koliko je vama federalcima ispran mozak
Ovo sve govori o ispranosti tvoga mozga.
Nek@d_sam_bio_W@lter je napisao:
Ono sto je bilo je exces jer jednostavno je tada takvo vrijeme bilo. Diglo se previse hlabuke oko pocetka radova a mislim da je i uradjeno iz inata i prkosa a ne iz zelje za obnovom dzamije
Ubijen je covjek radi halabuke jeli tako,,,savim normalno. Bacala se bomba na dzamijiu,uriniralo se po dzamiji,prozori razbijani mali milon puta,ma ja to je sve radi medija,,,, i da,,,to su sve neki sitni ekcesi na obnovljenim dzamijama itd. Ili je opet Bakir kriv sto je postavio u nekoj emisiji temu a ovi sto prave ekcese opet isli u obilazak.,,,Ma ja izapran nam mozak,jebiga mi smo banjalucani a za tebe bakirovi federalci,

A kako bi ti protumacio to da se meni nakon utakmice Srbija-Rumunija javilo nekoliko "prijatelja" sa FB muslimana iz sarajeva i pitalo kako mogu navijati za susjednu zemlju i da se slobodno iselim tamo ako je toliko volim!? Zar to nije ispranost mozga???? A sve zbog mog statusa "JEBES EU IDEMO MI U AFRIKU".
Ovo je moja zemlja isto koliko njihova i ne namjeravam da se selim...koliko god se ne slagao sa njenim unutrasnjim uredjenjem.
Sto se ovog drugog tice...Ja nisam rekao da su to sitni excesi niti da ih podrzavam...NAPROTIV....rekao sam da se moglo pretpostaviti da ce tako biti jer tome jos nije bilo vrijeme,abr ne na takav nacin...a politicari vasi su znali sta ce biti ali to im je odgovaralo...