banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 03:55

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 67 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Mar 2009, 10:06 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2007, 22:15
grof_bl je napisao:
Ovo je slika "Tuzlanske kolone"...

Ти или си ћорав или гл...
где ти виде мајке ти трамвај у Тузли, да није тема трагична твој коментар би био комичан. И од свега нађе слику да комантаришеш...

A to se vama vise ne dogadja
ni kad svadbujete ni kad, vam se radja!

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2009, 10:14 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

manitu uci da svira je napisao:

kad vidim one bjesne alijine pse kako sutaju i pljackaju leseve djece imam razumjevanja za sve one koji mrze i ne zele suzivot

Мржња убија онога ко мрзи. Мржња није хришћански акт, опторт и жаљење оних који су то учинили је хришћански. Опростити, али не и заборавити.
Много се тога заборавља, а битно је. Нико не памти почетке, сви памте крај. Као и у овом рату, сви памте шта је било после, а чињеница је да су рат у Сарајеву, Тузли, Зворнику и Братунцу а и другим мјестима БиХ изазвале "зелене беретке" и "патриотска лига". Погледајте датум њиховог оснивања, па тада 99% становника БиХ није имало појма да би могао избити рат у СФРЈ а камо ли у БиХ. Још се срчано пјевала химна хеј, словени...

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2009, 10:27 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

1.bosna se otcjepila od sfrj krsenjem ustava i gazenjem suverenosti srpskog naroda u istoj
2.jna je do medjunarodnog priznanja bila regularna vojska u bosni koju su napale horde alijinih divljaka
3.u sve i jednom gradu u bosni, u kojem su muslimani i hrvati bili vecina prvo su napadnute kasarne i svi objekti vojske, podlo i podmuklo, uz najvecu mogucu dvolicnost
4.alija: ja sam izmedju rata i nezavisnosti izabrao nezavisnost
5.vens-ovenov plan je alija prvo potpisao a onda preko noci se predomislio
itd.
ostalo je istorija

Ово су многи заборавили, а ја стално понављам, Муслимански политички врх је искључиви кривац за рат и све што се десило у БиХ.
Поготову због ове 4. и 5. тачке. Ја се џаба напио и веселио миру, и избјегавању рата, а оно пуј-пике не важи.
Раши стављају стално оно сто је изјавио у скупштини о рату у БиХ. А човјек је логички анализирао ситуацију. Муслимаски врх јесте гурао БиХ у рат, а самим тим и муслимански народ у изумирање. Када си у гету, окружен са једне стране Хрватрком и хрватима, а са Друге Србијом и Србима, у рату без ресурса материјалних и људских, нормално да прети нестајање.

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2009, 13:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
JMBG je napisao:
1.bosna se otcjepila od sfrj krsenjem ustava i gazenjem suverenosti srpskog naroda u istoj
2.jna je do medjunarodnog priznanja bila regularna vojska u bosni koju su napale horde alijinih divljaka
3.u sve i jednom gradu u bosni, u kojem su muslimani i hrvati bili vecina prvo su napadnute kasarne i svi objekti vojske, podlo i podmuklo, uz najvecu mogucu dvolicnost
4.alija: ja sam izmedju rata i nezavisnosti izabrao nezavisnost
5.vens-ovenov plan je alija prvo potpisao a onda preko noci se predomislio
itd.
ostalo je istorija

Ово су многи заборавили, а ја стално понављам, Муслимански политички врх је искључиви кривац за рат и све што се десило у БиХ.
Поготову због ове 4. и 5. тачке. Ја се џаба напио и веселио миру, и избјегавању рата, а оно пуј-пике не важи.
Раши стављају стално оно сто је изјавио у скупштини о рату у БиХ. А човјек је логички анализирао ситуацију. Муслимаски врх јесте гурао БиХ у рат, а самим тим и муслимански народ у изумирање. Када си у гету, окружен са једне стране Хрватрком и хрватима, а са Друге Србијом и Србима, у рату без ресурса материјалних и људских, нормално да прети нестајање.

Логичан збир постојећих чињеница. Али ето то је Караџић Радован, Србин и један од главних вођа Срба па ред је да се осуди. Па погледајте ви молим вас да ни један српски политички вођа из времена рата није прошао без оптужници. Сви већи официри такође. То је смишљена политика запада да се сва срања која су се десила овде свале на Србе па да Срби под теретом кривице попусте и оно као ево јебите нас слободно а ми ћемо да шутимо. Јбг лоше се проконтали, заборавили да смо увек ишли у инат свима па тако и сада.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2009, 14:58 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Сада сви заборављају ријечи Медлин Обрајт, на почетку бомбардовања, када каже: Срби су криви за 1. светски рат, срби су криви за 2. светски рат, срби су криви и за данашње ратове на Балкану и због тога морају бити кажњени као злочинци.
Штета да то намам али наћи ћу.

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2009, 15:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Јесу криви су и што су јој спасили главу у 2. светском рату а требали су пустити да је нацисти угуше у некој гасној комори у Аушвицу.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2009, 15:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
Rade li ovi moderatori ista,mislim na forumu :roll: ?

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 67 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4

Sva vremena su u UTC [ DST ]