banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 15:40

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 40 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Alija terorista
PostPoslato: 03 Okt 2008, 15:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Mar 2006, 09:59
manitu uci da svira je napisao:
znachi da ti ne obkasnjavam na tri strane koliko je ovo pogresan stav samo cu napisati:
zbog ovakvog poimanja pravde kod vecine boshnjaka bosna i jest u kurcu i nikada nece biti drzava koju bi svi narodi jednako prihvatili, i trebash se stidjeti shto ovako pljujesh po nevinim srpskim zrtvama chiji zlotvori i kasapi setkaju po sarajevu

сафле овим ти је све речено.... ти си за правду, ал' ''бошњачко'' поимање правде...

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2008, 15:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
Opa,drvlje i kamenje.....Ako se stvari vrate u kontekst,i moje napisano procita kao odgovor antiteroristi ,mozda se dodje i do neke sustine napisanog.Ne prizivam terorizam,niti ga podrzavam ,ali mi ide na k... kad "spasioci krscanstva" od naroda koji je takodje i te kako nastradao od terora istih,prave teroriste,i valjda sami sebi objasnjavaju,kako su eto oni borci protiv terorizma.Sto se tice mene i mog poimanja pravde,procitajte moj zadnji post, i mislim da ce biti jasnije.

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2008, 15:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
SÄFFLE je napisao:
Opa,drvlje i kamenje.....Ako se stvari vrate u kontekst,i moje napisano procita kao odgovor antiteroristi ,mozda se dodje i do neke sustine napisanog.Ne prizivam terorizam,niti ga podrzavam ,ali mi ide na k... kad "spasioci krscanstva" od naroda koji je takodje i te kako nastradao od terora istih,prave teroriste,i valjda sami sebi objasnjavaju,kako su eto oni borci protiv terorizma.Sto se tice mene i mog poimanja pravde,procitajte moj zadnji post, i mislim da ce biti jasnije.

ma u redu je. jasnije je "izmedju redova"

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2008, 16:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Apr 2004, 22:12
...nemojte vise o tim jadnicima...jadnici zaludjeni kao i svako ko rano poludi...imao sam priliku i da ih vidim uzivo i umrtvo...

DJ KRMAK
...i vrapčići...

nevidljivi problemi sada znam i koji neko nam je stavio drogu u heroin

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2008, 17:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
vi još raspravljate sa njim??? :roll: :roll: :roll: :roll:

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2008, 17:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
http://www.pincom.info/bih/opsirnije.asp?ID=59842 u kakvoj mi državi živimo,SIPA u službi terorista :angry4:

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2008, 17:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
SÄFFLE je napisao:
live je napisao:
SÄFFLE je napisao:

Da jadni "vi",ne moze se izici iz kuce a da bomba ne eksplodira,ubise teroristi i i samoubice po Banjaluci..... :lol:
Pa šta ,treba da čekamo da se i to počne događati?Da nam teroristi iz Sarajeva,Travnika,Maglaja,Bočinja i drugih terorističkih uporišta počnu djecu ubijati po gradovima?Pa niko živ normalan na zemaljskoj kugli ne želi teroriste blizu sebe samo nas "guraju" pod isti krov sa njima.Šta smo mi bogu zgriješili :confused2:

E jado jadni,ako iko u bivsoj Yu zasluzuje naziv teroriste,to je ta nazovi republika u kojoj zivis i pripadnici vojski i paravojski koji su je stvorile.Sav svijet je osudio vase vodje,kako politicke ,tako i vojne,tako da ste zadnji koji treba da pricaju o teroristima. Da je bog dao t od terorista,ne bi ti u rs mogao jednu noc zaspati od bombi i samoubica.

Хоће неко од администратора да одведе ово магаре са форума политика?

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2008, 18:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

live je napisao:
http://www.pincom.info/bih/opsirnije.asp?ID=59842 u kakvoj mi državi živimo,SIPA u službi terorista :angry4:

jos jedan naivan pokusaj peglanja istorije i ISTINE. teshko jest, ali se boshnjaci moraju pomiriti sa tim. npr. pitanja: kome smeta istina o srebrenici, kome smeta istina o radovanu, kome smeta istina o aliji itd.itd. da je nakon rata prihvacena odgovornost na svim stranama te jednakost pred pravdom mozda bi ova drzava imala smisao, ovako, kupujuci zapad i medije, laziranjem uzroka rata, manipulisanjem stvarnim zrtvama, ubijenim, silovanim , protjeranim , te sramotinim kaznjavanjem iskljucivo srba u hagu u srpskom narodu se stvorio revolt i nacionalni naboj jachi nego ikada u srpskoj istoriji (koji unezvjereni boshnjacki politicari toliko lako potpale a sve sa ciljem da nas predstave u negativnom svjetlu). na njihovu zalost, to izaziva kontraefekat po ovu drzavu a istina polako ali neizbjezno dolazi na svoje. ovakve stvari, kao sto je ovaj pokusaj sipe, samo daju argumente o neminovnosti razlaza i komshijskih odnosa. bolje i razlaz, nego rat. bolje komsija i prijatelj nego krvavo "bratstvo i jedinstvo". vec izlizana: ako nije opstala jugoslavija, kako moze opstati jugoslavija u malom? neko ce primjtiti da su za stanje u bosni odgovorni politichari a da je narod dobar. kako vrijeme odmiche, stavovi naroda su, nazalost, sve blizi stavovima politicara a jedan od dokaza je i ovaj forum. npr. saffle mi je pozelio bombe i teror, sa podsmijehom govori o nekaznjenim zlocinima nad srbima.....jesam li tolerantan? jesam i uvjek cu biti kao sto prihvatam da je kod vecine prag tolerancije mnogo nizi. to je realnost a "lijechenje krivice" mimo svog tora i naroda je kontraproduktivno. sta nam ostaje? razdruzivanje...

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2008, 18:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

live je napisao:

jos jedan naivan pokusaj peglanja istorije i ISTINE. teshko jest, ali se boshnjaci moraju pomiriti sa tim. npr. pitanja: kome smeta istina o srebrenici, kome smeta istina o radovanu, kome smeta istina o aliji itd.itd. da je nakon rata prihvacena odgovornost na svim stranama te jednakost pred pravdom mozda bi ova drzava imala smisao, ovako, kupujuci zapad i medije, laziranjem uzroka rata, manipulisanjem stvarnim zrtvama, ubijenim, silovanim , protjeranim , te sramotinim kaznjavanjem iskljucivo srba u hagu u srpskom narodu se stvorio revolt i nacionalni naboj jachi nego ikada u srpskoj istoriji (koji unezvjereni boshnjacki politicari toliko lako potpale a sve sa ciljem da nas predstave u negativnom svjetlu). na njihovu zalost, to izaziva kontraefekat po ovu drzavu a istina polako ali neizbjezno dolazi na svoje. ovakve stvari, kao sto je ovaj pokusaj sipe, samo daju argumente o neminovnosti razlaza i komshijskih odnosa. bolje i razlaz, nego rat. bolje komsija i prijatelj nego krvavo "bratstvo i jedinstvo". vec izlizana: ako nije opstala jugoslavija, kako moze opstati jugoslavija u malom? neko ce primjtiti da su za stanje u bosni odgovorni politichari a da je narod dobar. kako vrijeme odmiche, stavovi naroda su, nazalost, sve blizi stavovima politicara a jedan od dokaza je i ovaj forum. npr. saffle mi je pozelio bombe i teror, sa podsmijehom govori o nekaznjenim zlocinima nad srbima.....jesam li tolerantan? jesam i uvjek cu biti kao sto prihvatam da je kod vecine prag tolerancije mnogo nizi. to je realnost a "lijechenje krivice" mimo svog tora i naroda je kontraproduktivno. sta nam ostaje? razdruzivanje...

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2008, 18:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

ako nije opstala jugoslavija, kako moze opstati jugoslavija u malom?

стварно не требаш бити пуно паметан да ово схватиш.... ко досад ово не схвата нек се озбиљно запита. много јача и много организованија држава нас није могла држати заједно, а како ће овај јад и чемер од државе?
у сваком случају драге комшије ако сте хтјели живјети са нама у истој држави, могли смо сви остати у СФРЈ и живјети у срећи и весељу....

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2008, 20:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

live je napisao:

Zaista vidim velike dusebriznike na ovom forumu,jadni se sticali na koji nacin da drzava opstane,istina ova,istina ona,rastakanje cinjenica ,a sve u smislu opravdavanja njene razgradnje. Za nekoliko sati se uspije izvrnuti smisao u par recenica koje sam napisao,a tek se moze zamisliti sta se radi sa starijim "materijalom"....Säffle NIJE pozelio nikom bombe i uzas,vec samo "docaravam" razliku izmedju Bosnjaka i terorista koji se pojedinim prividjaju,i hvala bogu,zadovoljan sam cinjenicom da u BiH nema terorista,a pogotovo terorizma,koliko ih god pojedini sanjali,a s ciljem opravdavanja svog sovinizma i mrznje prema mom narodu. Takodje,sto se tice nekaznjenih zlocina nad Srbima,to je MOJA sramota i sramota mog naroda,jer moj je licni stav da,kao sto su Srbi otvarajuci logore,cineci zlocine nad drugim,pljunuli na Jasenovac i mnoga slicna mjesta,isto tako su Bosnjaci koji su srusili crkvu,ubili civila,zarobljenika,nemocnog pljunuli na sve Bosnjacke zrtve. Medjutim ,to sto sam naveo NEPRAVEDNU presudu Delicu,je bilo u kontekstu pogleda Evrope na nas i koga smatraju za veceg teroristu. Prisivati meni da tim pljujem po srpskim zrtvama je niska podvala i izmisljanje.

P.s Malo u vezi teme- Sto se tice rahmetli Alije I.,ja sam prvi za otkrivanje svega ,od finansiranja,malverzacija,do tajnih dogovora,trgovine ljudima i teritorijama,jer previse je mitova i uljepsavanja istorije,narodu je potrebna istina,pa makar to bio i samar njihovim uvjerenjima i ubjedjenjima o nasim "slavnim" vodjama.Daleko od toga da zelim da se svaka ciljana bljuvotina i isinuacija,tipa onih koje redovno izbacuje Galijasevic,uzima kao istina,vec ovdje govorim o dokazima i do tancina,nepristrasno ispitanim faktima.

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2008, 20:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

prvo, ovde nema dushebriznika, vecinu boli racku za bosnom a i oni koji razmishljaju o buducnosti, kad vide kakve sagovornike imaju, postanu isti
niko nishta nije izokrenuo a to za teroriste je samo kap u moru, prochitaj dobro shta si sve napisao

da ti pomognem da shvatish kako su u bosni chinjeni zlochini u ime allaha pogledaj ovaj link i ostalih hiljadu u vezi....pa onda svoju prichu o tome kako ovde nema terorizma i spavacha prichaj nekom ko nije odavde, nema grada u bosni-federaciji gdje neces sresti vehabiju, u 70-80% lokala nema piva i alkohola...jel to bosna u kojoj smo zivjeli prije rata? ako si poshten, onako kako se iskazujesh na ovom forumu, iskreno odgovori i sve drugo samo ce ti se kazati
http://www.youtube.com/watch?v=pWEoqDHmG2E

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2008, 21:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

prvo, ovde nema dushebriznika, vecinu boli racku za bosnom a i oni koji razmishljaju o buducnosti, kad vide kakve sagovornike imaju, postanu isti
niko nishta nije izokrenuo a to za teroriste je samo kap u moru, prochitaj dobro shta si sve napisao

da ti pomognem da shvatish kako su u bosni chinjeni zlochini u ime allaha pogledaj ovaj link i ostalih hiljadu u vezi....pa onda svoju prichu o tome kako ovde nema terorizma i spavacha prichaj nekom ko nije odavde, nema grada u bosni-federaciji gdje neces sresti vehabiju, u 70-80% lokala nema piva i alkohola...jel to bosna u kojoj smo zivjeli prije rata? ako si poshten, onako kako se iskazujesh na ovom forumu, iskreno odgovori i sve drugo samo ce ti se kazati
http://www.youtube.com/watch?v=pWEoqDHmG2E

Sto se tice ovih bradonja i njihovog "dejstvovanja",posto su zlocine cinili u ime allaha,to je terorizam i spavachi? Kojoj sekcji pripadaju ovi sto cinise zlocine u ime Srpstva i Hrvatstva,da ne nabrajam sve moguce i nemoguce dobrovoljacke garde i bojne ,koje popovi opjevase prije polaska u krvave obracune sa svezanim zarobljenicima ili civilima? Kada podjemo pricu o vehabijama,znaj da taj trend ,kao i slicne sekte nije pojava rezervisana samo za BiH i federaciju.Ja ih u Svedskoj,Danskoj i Norveskoj,gdje sam skoro svakodnevno ,srecem cesce nego kad sam u BiH. 70-80% lokala ne servira alkohol???? E vala sto ga slaga :roll: :roll: :roll: Da si ti meni ziv i zdrav,popijem i druzim se s vrsnim pivopijama iz citave BiH,cak sam u strasnom vehabijskom Travniku proveo neko vrijeme,i da ne duzim,ova tvrdnja ti je notorna laz!!!

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2008, 22:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Citiraj:
u srpskom narodu se stvorio revolt i nacionalni naboj jachi nego ikada u srpskoj istoriji

ovo je i vise nego tacno. cak i ljudi koje nije nikad ova retorika dirala su poceli pricati da im je pun kurac okrivljavanja samo Srba.

Citiraj:
Sto se tice ovih bradonja i njihovog "dejstvovanja",posto su zlocine cinili u ime allaha,to je terorizam i spavachi.Kojoj sekcji pripadaju ovi sto cinise zlocine u ime Srpstva i Hrvatstva,da ne nabrajam sve moguce i nemoguce dobrovoljacke garde i bojne ,koje popovi opjevase prije polaska u krvave obracune sa svezanim zarobljenicima ili civilima

niko ne spori da su srbi cinili zlocine i da je bilo paravojnih snaga, ali nece ni jedan bosnjak reci da su ovde bili i OSTALI mudzahedini. nijedan.

Citiraj:
Хоће неко од администратора да одведе ово магаре са форума политика?

neka ga, politika je sad ozivila malo.

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2008, 22:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
niko ne spori da su srbi cinili zlocine i da je bilo paravojnih snaga, ali nece ni jedan bosnjak reci da su ovde bili i OSTALI mudzahedini. nijedan.

Bili su,a neki i ostali. Eto jedan.

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2008, 22:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
SÄFFLE je napisao:
Citiraj:

Bili su,a neki i ostali. Eto jedan.

dok to ne kazu silajdzic i gargamel tihic i ostali multietnicari ovo nece bas imati neku tezinu. :wink:

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2008, 22:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

slusaj struchnjak , posto drugacije ne moze i ne shvatas. ja ne branim ovdje one koji su chinili zlocine u ime srpstva, jos manje u ime hrvatstva. ovdje je rijech o aliji izetbegovicu, piscu islamske deklaracije koji je zbog islamskog fundamentalizma i povampirenog nacionalizma odlezao davno prije nego je pola srba u bosni znalo da nisu "jugoslaveni". on je terorista i ako radovan ima znachajne rechenice, ona alijina kad kaze da je izmedju nezvisnosti i rata izabrao nezavisnost nema nishta manju tezinu od recenice bilo kog zlochinca u bosni. shvatash? nema boshnjacke pravde i istine, ima samo jedna istina. zbog toga i pishem ove polemike sa tobom ili sa bilo kim drugim koji smatra da za bosnu vrijedi ona "meni je kurca preko glave, ja sam se udala da budem poshtena". nema te bosne i nikada je nece biti. nikada. znam da ti je u shvedskoj to tesko prihvatiti ali pomiri se s tim. ja sam u federaciji jednom ili dvaput sedmichno i ne pricamo o istoj drzavi: npr.sarajevo - ja kod brajlovica:nema alkohola,samo bezalkoholno pivo,ja u mrkvu:isto, ja kod hodzica: isto ....osh josh? ja ne pricham o zabitima i choskovima gradova gdje ostatci "urbane" i normalnije scene mogu popiti pivo ali ja ti pricham o onome shto predstavlja sliku bosne u svijetu jer kroz bashcarshiju danas prodje `10000 turista. ja necu da budem dio te slike. shvatash? necu da je cjeli centar sarajeva i bashcarshija zaposjednuta po cjeli dan nekim vjerskim skolama i fanaticima i gdje je odnos domace stanovnoshtvo-studenti vjerskih shkola iz arapskih zemalja jedan na prema dva. vishe mozesh cuti neki arapski ili bliskoistochni jezik od domaceg. zato razumijem ljude koji ovdje napishu teheran, jer sa svakim danom sve vishe lichi na njega. sa sobom su doveli i svoje zene, to je neka rasa niska , sve po 140 cent. visoke ili su maloljetnice, ugl. tamnopute i umotane. nista mi to nebi smetalo da ovdje nije bio rat i da su tu usput. ne, oni ovdje ostaju i shire se, te udaraju trasu serijatu. mene takva bosna ne interesuje.vehabije nisu sekta u smislu kojem ti zelish banalizirati njihov bum u bosni, ovdje su slobodni i dominantni a po evropi se kriju jer su zigosani i praceni.prema tome, porediti vehabije ovdje, njihovu brojnost i negdje u evropi moze samo agitprop nasilnog suzivota kakv si ti, i sve realne probleme sa muslimanske strane ti relativizirash . jadan ti saffete ako imash pogreshan san

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2008, 22:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

slusaj struchnjak , posto drugacije ne moze i ne shvatas. ja ne branim ovdje one koji su chinili zlocine u ime srpstva, jos manje u ime hrvatstva. ovdje je rijech o aliji izetbegovicu, piscu islamske deklaracije koji je zbog islamskog fundamentalizma i povampirenog nacionalizma odlezao davno prije nego je pola srba u bosni znalo da nisu "jugoslaveni". on je terorista i ako radovan ima znachajne rechenice, ona alijina kad kaze da je izmedju nezvisnosti i rata izabrao nezavisnost nema nishta manju tezinu od recenice bilo kog zlochinca u bosni. shvatash? nema boshnjacke pravde i istine, ima samo jedna istina. zbog toga i pishem ove polemike sa tobom ili sa bilo kim drugim koji smatra da za bosnu vrijedi ona "meni je kurca preko glave, ja sam se udala da budem poshtena". nema te bosne i nikada je nece biti. nikada. znam da ti je u shvedskoj to tesko prihvatiti ali pomiri se s tim. ja sam u federaciji jednom ili dvaput sedmichno i ne pricamo o istoj drzavi: npr.sarajevo - ja kod brajlovica:nema alkohola,samo bezalkoholno pivo,ja u mrkvu:isto, ja kod hodzica: isto ....osh josh? ja ne pricham o zabitima i choskovima gradova gdje ostatci "urbane" i normalnije scene mogu popiti pivo ali ja ti pricham o onome shto predstavlja sliku bosne u svijetu jer kroz bashcarshiju danas prodje `10000 turista. ja necu da budem dio te slike. shvatash? necu da je cjeli centar sarajeva i bashcarshija zaposjednuta po cjeli dan nekim vjerskim skolama i fanaticima i gdje je odnos domace stanovnoshtvo-studenti vjerskih shkola iz arapskih zemalja jedan na prema dva. vishe mozesh cuti neki arapski ili bliskoistochni jezik od domaceg. zato razumijem ljude koji ovdje napishu teheran, jer sa svakim danom sve vishe lichi na njega. sa sobom su doveli i svoje zene, to je neka rasa niska , sve po 140 cent. visoke ili su maloljetnice, ugl. tamnopute i zamotane. nista mi to nebi smetalo da ovdje nije bio rat i da su tu usput. ne, oni ovdje ostaju i shire se, te udaraju trasu serijatu. mene takva bosna ne interesuje.vehabije nisu sekta u smislu kojem ti zelish banalizirati njihov bum u bosni, ovdje su slobodni i dominantni a po evropi se kriju jer su zigosani i praceni.prema tome, porediti vehabije ovdje, njihovu brojnost i negdje u evropi moze samo agitprop nasilnog suzivota kakv si ti, i sve realne probleme sa muslimanske strane ti relativizirash . jadan ti saffete ako imash pogreshan san

Prvo,kao sto napisah,bio sam i pio i po Sarajevu i po Travniku,bez biranja kafica,restorana i pilo se,bez da me ikakvi dominantni gledaju poprijeko,za mjesta po krajini da ne pricam.U familiji,daljoj imam 3 tipa koji su postali vehabije-izopcenici,vecina rodbine ih smatra cudacima i predmet su podsmijeha,i iscudjavanja,a kao takvi ne mogu uticati na ostale...
Sto se tice Evrope,molim te nemoj,jos ces me ubijediti da mi napolju pada snijeg i hodaju pingvini.

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2008, 22:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

kao shto sam i rekao, od istine je najlakshe pobjeci...imam ja brata, nas dva, njiHa dvojica i ojha

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2008, 09:51 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

http://www.banjalukalive.com/rs-i-bih/ko-je-hakovao-aliju-spijuni-ili-hakeri.html
заташкавање мајка.....

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 40 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]