banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jan 2026, 10:57

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 758 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 34, 35, 36, 37, 38  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 03 Okt 2025, 14:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
Poslije ovog govora u UN mislim da Gustavo Petro(Kolumbijski predsjednik) moze da se nada "svacemu" od cika Trampa.

Malo je ovakvih danas, da covjek ne vjeruje kad ga slusa da neko smije tako pricati pred svima. Mali covjek rastom al muda do poda!

Kad pogledas i saberes ove ostale mizerije i podrepne muhe covjeku se zgadi ...pa gdje to mi idemo!!
Petro, kapa dolje!! :)

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2025, 15:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kao sto se moglo predvidjeti Kolumbija je dodata uz Venecuelu kao buduci cilj. Nafta samo sto ne pretice iz Venecuele na sve strane koliko je ima. Plus Venecuela nije ni blizu jendog Irana da se odupre Americkoj prijetnji.
Moglo se ocekivat da ce se to desit poslije najave da Venecuela i Kolumbija hoce u BRIKS.

Tramp moze ponovit u Venecueli sa Madurom reprizu ratketiranja Gadafija tj pokusaj da se makne top i instalira marioneta, vrlo lako i bez ikakvih problema.
Ko ce mu se suprostavit?

Ali ili medjutim!!

Naravno igra ide i dalje, sada posto Ukrajina moze da koristi NATO rakete dugog dometa moze se ocekivat da i Venecuela dobije nesto od Rusa tako slicno ako joj vec nije isporuceno i spremno, bar Onix-e ako ne nesto jos brze.... :D
btw, bitno da industrija radi punom parom i kesovina da tece...!! :D

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2025, 20:48 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 24 Mar 2015, 20:12
Glasine kažu da su u Venecueli odavno prisutni rusi sa nekim maloserijskim proizvodom, a od skora i kinezi sa svojim proizvodima koji se ne naručuju preko Temu-a.

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2025, 22:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Da, nesto sto moze dobacit do Porto Rika...! :D

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2025, 23:28 
Stara kuka
Stara kuka

Nisam siguran ..... ali po priči koja ne mora biti tačna venecuelanci su to podjelili na ravne časti .... rusi paze na more i morske ciljeve, a kinezi na nebo i leteće ciljeve. Za kopno se sekiraju domaćini.

Ipak zabrinjava me Kolumbija, doskora veliki saveznik Amerike.

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2025, 06:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Mar 2014, 13:26
Tražili veći procenat od bijelog?

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2025, 07:16 
Stara kuka
Stara kuka

Moguće, mada FARC nikad ne bi pregovarao o tome ..... kolumbijska vlada možda i bi.

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2025, 14:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Vise je geopolitika i uticaj na Karibe i Juznu Ameriku u pitanju nego droga.
Da ne govorimo i Venecuelanskoj nafti i njenim rezervama imaju 4 puta vece nego Ameri.

Plus sto Venecuela trazi punopravno ucesce u BRIKSu a Kolumbija je izrazila zelju i pristupila BRIKS-ovoj NDB Banci to je znacajan otklon u statusu prema BRIKSu.
Na primjer Srbija nema takav status i pristup NDB zbog politike prema EU.

Ukratko, Nikaragva, Venecuela i Kolumbija se moraju dotjerat u poslusnost!! A plus sto su los primjer za ostale.

Ako ste slusali govor Kolumbijskog presjednika u UN vidi se koliki je drastican otklon danas prema Amerima.
Odmah sutradan su uslijedile sankcije Kolumbiji.

A ovih dana vidimo kako se gadjaju brodovi ne u medjunarodnim vodama vec u teritorijalnim vodama i Venecuele i Kolumbije.
Biti ce interesantno pratit razigravanje.

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2025, 18:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Zohran Mamdani- Socijalizam ili Barbarizam!!!

Zar u jednom Njujorku tvrdjavi Jevrejskog kapitala i najvecoj koncentraciji iste bogate populacije na zapadu za gradonacelnika jedan musliman.
Sto bi ondasnji M. Delic rekao: Ma ljudi moji je li to moguce..?!!

Eto covjek "odani"(nisam siguran sta to znaci) musliman i jos Socijalista zesci, koji bi da uvede tamo neke besplatne gradske voznje da regulise povecanje i cijene najamnina, besplatne vrtice, trgovine u vlasnistvu grada gdje bi cijene namirnica bile prihvatljive, minimalac da podigine na 30 dolara!!
Halooo pa to neeee moze ni jedan Drasko u B.L a.k.a Grada - glava a Zoka hoce to tamo u srcu sirovog i surovog kapitalizma.

Ma to nesto pokusava trc, mrc...ma daaaj Zorane ne sanjaj...jel de!!
Ali ili Medjutim!
Nikad ne reci nikad...ko zna, ahhh...ma kad sam cuo da ga je bekapovao Soros sve mi pokvari! Ehh Rozo, Rozo tvoj slogan opet usra.e ...ccc!! :)

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2025, 19:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Doduse Tramp mu zestoko prijeti a i ovi njegovi "demokrati" su se pocijepali i nevole ga kao fol ekstreman je....!! :D

Ja bih mu samo savjetovao da se najvise pazi i cuva od "prijatelja i dobro namjernih" (to iz naseg isustva "and" nasi obicaja) jer ce sad da upadaju klipovi.
Sto bi rekli ....Zoka ako ti je zivot mio ne idi na rucak kod Bordzija. :wink:
Pa covjek hoce ta udari vecu taksu bogatima, pa zamisli sad da Draskic kaze ajmo oporezovat ove sto imaju pa neka budu vrtici besplatni i prevoz gradski i ne moze stanarina da se dize preko... i td. Mislim da ne bi docekao ni ove nase slave sto ce krenut uskoro...! :D

Vrh

PostPoslato: 09 Jan 2026, 20:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kolko para tolko muzike!!!

Mozda Tramp ide ispod cijene nudi od 10,000 do 100,0000 zelembaca Grenlandjanima.

Mislim starno je cip jbt stiso se ko da daje od svoje plate... mogo je bar podignut na 500,000 po glavi da ljudi mogu kupit bar nesot u Kopenhagenu...ccc!

Da li su ovi svjevenjaci bas tako hladni i neosjetlji prema toplit kesovine...? Kad poredim sa nama ...ehh sta bi mi uradili za tu lovu jbt ccc!!
Mislim patriotizam su emocije i osjecanja zar ne( Genlandjani mogu da nastave da vole Grenland i dalje iz Danske)!?

Samo malo volje i ljude treba obradovat i ucinit sretnima ja mislim da bi 1M po glavi - dzepu bi pun pogodak za izazivanje svekolike radosti!!

A to sta kaze Danska isto ko i Srbija.
Mogu oni izac na referendum onako nesto kao Kosovari sto su imali u "tajnosti i snovima" pa se samo lijepo obznani odluka naroda Grenlanda svih njih 16 i po. :)

Poslednji put menjao Brale001 dana 09 Jan 2026, 20:32, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 09 Jan 2026, 20:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2011, 06:54
Ajd' brale, uozbilji se! Lupaš gluposti :D

Slika

Vrh

PostPoslato: 09 Jan 2026, 20:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Malo ozbiljnosti!

Preslagivanje i nove konstelacije velikih se gledaju i komentarisu sa podsmijehom, sarkazmom i vicevina, mislim mozemo se mi sprdat i ismjavat! Tu i sebe ubrajam.
Naravno uvijek smo jako pametni i svu mudrost smo posisali!!
Ali ili Medjutim.
Samo glup i naivan zaboravlja kad krenu nemiri i tektonika u ovoj nasoj vaseljoni da kroz svijetsko celicno sito nevolja, stradanja ,unistenja tj propadanja prvo i uvijek prolaze male cestice, znje i prasina( ti smo) velki komadi ostaju ne propadaju u propast i ne odlaze u nestanak!

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2026, 09:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Ајд ако ништа овај бар тражи начин да дигне Амрц економију без 2 милиона мртвих у некој прашини или џунгли...

Шта знам, није до сада одао утисак оних њихових типичних болесних крвожедних ликова из елите, Буш, Клинтонова, Бајден... а већ је одрадио мандат и по, имао је шансу да озбиљно подере негдје нешто. Што не значи да неће, ако га баш притисну. Али ово ми је више класичан тип, воли живот, паре, жене и на таквој је позицији у животу да му се може... чак не изгледа ни нешто посебно распојасано. Пола од нас овдје би гарант били гори, у његовим ципелама.
Све ово ми некако изгледа да Амери мисле да више немају шансе против Кине у регуларној борби и сад иду буквално да откину свој дио свијета, Венецуела и Галф оф Америка, Гренланд... и не дају овима да ту уђу. По овој журби, рекло би се да очекују и да ће Руси ускоро имати веома повољну позицију у Украјини. Због Кинеза вјероватно и она његова кокетерија са Русима, попуштања, разговор са Путином... Ево и на Иран се кренуло сада ва банк, након ракета, иду насилни протести, значи можда у овој половини године идемо ка расплету дешавања који ће да постави свијет на неку нову основу.

Изгледа договор фино ради: https://t.me/borbeni_efektivi/40570
Француска собарица/председница...

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2026, 10:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Rivaldinho je napisao:
Ајд ако ништа овај бар тражи начин да дигне Амрц економију без 2 милиона мртвих у некој прашини или џунгли...

Gotovo svi svjetski sukobi koje je do sad inicirala Amerika su bili zbog sukoba interesa Amerike i Rusije.Po svemu sudeći ti interesi su globalno podjeljeni i ne dodiruju se.Restlove prijašnjih sukobljenih interesa će se riješiti preko koljena...prvo se desio Avganisan,Sirija,danas Venecuela sutra Ukrajina i tako dalje

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2026, 11:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Jan 2009, 02:00
Znači ne odustaje se od "Nije počeo nijedan rat" priče.

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2026, 12:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
ne odustaje.....čak naprotiv

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2026, 14:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2011, 06:54
Pa pokazao da se i bez rata mogu završiti okupacije!

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2026, 15:25 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Slika

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2026, 22:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2007, 02:36
Kako kaze Trump na pitanje oko Grenlanda. Sta ce uraditi Danska? Poslati jos jedne naoruzane sanke? Hahahaha :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 758 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 34, 35, 36, 37, 38  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]