banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 16 Sep 2024, 03:13

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5102 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 252, 253, 254, 255, 256
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Avg 2024, 17:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
Naravno, nista se nije desilo iz mog predhodnog posta niti je Makron pomogao Srbiji u UN niti je pomogao na bilo koji drugi nacin.

Ova ljubav Makrona i Vucica me podsjeca na ljubav jednog drugog Francuza koji je volio kesovinu isto ili nesto manje od Makrona i jednog drugog poznatog "vodje" .

Nosonja je svoga ljubimca rastrgao na ulicama Libijske Sirte mozda Vucko prodje bolje od pukovnika!!!
Kako god samo jedno je sigurno dobra kesovina ce da se okrene u dzepove, sve drugo je ogromna hrpa banana za nas plebes "neuk i prost"!!
Mislim... kapa dolje kad neko moze ovako!!!

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2024, 18:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
Lud-Ludji-Najludji!!

Sa koliko besrama, podcenjivanja i oholosti se tretira svijest i kolektino bice jednog naroda nisam skoro vidjeo kao u autorskom tekstu Makrona koji je izasao u Politici.

Za svakog iole informisanog covjeka se postavlja pitaje zasto i kako je moguce da se ovako pisa bez srama i jote savjesti po cijeloj naciji.

Od pocetka rata u Ukrajini smo vidjeli svi obiljezja i sva dostignuca koja autor navodi u tekstu, cak i djeca u vrticu to vide ko vodi glavnu rijec i ko se pita danas u EU i Fracuskoj!!
Samo par ironicnih naznaka iz teksta (ne znam sta mi bi da ga procitam)

1. Evropska unija brani i promovise interese, postovanje i identited zemalja posedujici stratesku autonomiju!! :lol:
2. Fracuska ima nezavisnost i suverenited to i Srbiji zeli...!! :lol:
3. Samo u okviru EU naravno misli se = NATO tj. pod Amerikom i sredstvima koja tu leze Srbija ce moci da ostane to sto jeste Srbija!! :lol: :lol:
4. Kaze, pitanje koje se postavlja: U kojem tipu drustva treba da zivi Srbija: Izbor je ili- ili!! Kao sto "mladi" Fracuzi zive (jer u Fracuskoj zna se mladi kreiraju i odlucuju o biti drustvu) = (Open society = drustvu razlicitosti, primjer ceremonija na otvaranju Olimpijade) ili u nazadnom drustvu = ideologiji i pomucenoj svijesti kao sto je u Rusiji i slicnim promasajima.

I tako dalje, dalje... da ne nabrajam.

Ko je Makronu pisao ovaj autorski tekst ne znam. Znam da je neko je ovde totalna budala ....na zalost to nije Makron!!!

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5102 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 252, 253, 254, 255, 256

Sva vremena su u UTC [ DST ]