banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Avg 2025, 16:45

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 39 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Nov 2013, 12:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Pa naravno da je njen nastup tamo izlobiran. Tako to hoda.

Spijo :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2013, 12:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Pa zanima me ko je izlobirao..

Jel oni sto vode "Srpska times", glas republike srpske u americi :D :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2013, 12:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Пар пута је могла да му спусти лагано и да ствари публици дочара на начин који би им био разумљив а не ко јуне у шарена врата.

У моменту кад је напао за документа и кад је рекао као "да ли желите да вашем дјетету у личном документу стоји из које етничке групе долази" она је могла лагано да каже само да то већ стоји у имену и презимену њеног дјетета и објасни да три народа у БиХ имају различита имена и презимена. То не би било ништа страно Енглезима и највећа тута мута би то схватила с обзиром на број Пакија и осталих емиграната у Енглеској. Овако је она испала неко ко се залаже за класирање људи по етничкој припадности и његове ријечи су добиле још већу тежину.

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2013, 12:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
gdje taj dio traje ovo 24 minuta, neda mi se sve gledati...

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2013, 13:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

мислим од 15те до 18те..

Дрзнеш ли даље?...

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2013, 13:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Пеле Мали je napisao:
Пар пута је могла да му спусти лагано и да ствари публици дочара на начин који би им био разумљив а не ко јуне у шарена врата.

У моменту кад је напао за документа и кад је рекао као "да ли желите да вашем дјетету у личном документу стоји из које етничке групе долази" она је могла лагано да каже само да то већ стоји у имену и презимену њеног дјетета и објасни да три народа у БиХ имају различита имена и презимена. То не би било ништа страно Енглезима и највећа тута мута би то схватила с обзиром на број Пакија и осталих емиграната у Енглеској. Овако је она испала неко ко се залаже за класирање људи по етничкој припадности и његове ријечи су добиле још већу тежину.

Onda bi taj voditelj rekao: Odlicno, zar to nije dovoljno? Zar ce takvo apsolutno nebitno tehnicko pitanje oblika ID broja promjeniti njegov identitet? Zasto onda pravite problem?

I sta ce Englez onda pomisliti. Svadjaju se oko oblika ID broja. Kuku budaletina.

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2013, 14:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Valjalo bi odgledati:

https://www.youtube.com/watch?v=9TFj14MUnfA

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2013, 14:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

The_new_Statesman je napisao:
Пеле Мали je napisao:

Onda bi taj voditelj rekao: Odlicno, zar to nije dovoljno? Zar ce takvo apsolutno nebitno tehnicko pitanje oblika ID broja promjeniti njegov identitet? Zasto onda pravite problem?

I sta ce Englez onda pomisliti. Svadjaju se oko oblika ID broja. Kuku budaletina.

Ништа што није већ помислио. :)
Не знаш каква би била његова реакција, можда би се једноставно прешалтао на сљедеће питање, углавном сматрам да његова теза о томе да се национална припадност ставља у Ај-Ди не би испала толико "тешка" као што јест у овом случају

Дрзнеш ли даље?...

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2013, 15:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

I da precuti, one domacice koje to gledaju, bi ostale pri njegovom stavu.

I sta si napravio? Nista.

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2013, 15:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Stvarno ne znam zbog čega je tolika fama o nastupu naše premijerke na BBSu,zbog čega je to bitno i šta se nakon toga negativnog ili pozitivnog može desiti?Koliki uticaj na našu budućnost može imati javnost bilo koje zemlje?
Odluke o budućnosti BIH se donose na drugim instancama i ne zavise od ničijeg javnog mjenja, tako da ovaj intervju više koristi SNSDu i njihovom glasačkom korpusu nego bilo kome drugom.Glupo je vjerovati da će svi u RS do detalja analizirati Cvijanovikin intervju i na osnovu svog zaključka donijeti sud.
Što se mene tiče ,ja sam sa tim fit da je intervju bio još jedan marketinški trik vrha vladajuće stranke.

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2013, 15:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Naravno da je tako. Ne znam odakle ti ideja da mi o ovom raspravljamo zato sto mislimo da je to nesto jako bitno za nacionalnu stvar?

Kisa pada, u ruci mi sladoled :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2013, 15:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
V@nja, neka satora na Manjaci. Nema veze, ali zaboravi sator u Londonu. U tom je valjda sposobnost da se politicar prilagodi izazovima.

Kažem za razliku od tebe da je danas važniji šator u Londonu i NY nego na Manjači.

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2013, 16:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
BBC snima Top gear i Šerloka...šta im bi da ovu pozovu?

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2013, 16:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

spijo je napisao:
V@nja, neka satora na Manjaci. Nema veze, ali zaboravi sator u Londonu. U tom je valjda sposobnost da se politicar prilagodi izazovima.

Kažem za razliku od tebe da je danas važniji šator u Londonu i NY nego na Manjači.

Naravno da jesu. Ali zasto zaobici Manjacu na putu do Londona ako je tako brze :D ?

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2013, 16:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
pele, ne znam o čemu ti pričaš, upravo sam pogledo intervju i ona se zaista jako dobro držala.
prvo, njen engleski je bolji od srpskog 90% naših političara, i tu nije toliko bitan akcenat, već politički rječnik kojim barata. drugo, koncept te emisije je da voditelj bude antagonista - znači da provocira i postavlja nezgodna pitanja, a ona je, uglavnom, na sva pitanja odgovorila vrlo staloženo i pametno, i pokazala da zna političku etiketu, a ne ko dodik koji se i na pokušaj provokacije sav izgubi i krene da lupeta gluposti. u svakom slučaju, od ove elite na vlasti trenutno, ona i radojičić treba da nas predstavljaju napolju, duduk nikako.

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2013, 16:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Htio bih dodati da se i donekle pripremila za emisiju. Pominjanje djece... A vec rekoh ko gleda u to doba TV.

Mada se prica da Englezi ne vole djecu ;-)

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2013, 16:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Знамо сви шта је Додик ал` сјети се оног дуела између Додика и Чеде.
Додик га је ту убио и изузетно добро се држао.
А то је била забава за народне масе и ово говорно подручје.

Цвијановићла се овдје понашала као дивља са непоштовањем домаћина прекидајући га константно, није била директна са својим одговорима, покушавала је да их умота тако да не исквари никоме а то се може окарактерисати као љигавост. Мораш да имаш свој став и да аргументе да га браниш. Она је оманула.
Човјек је пита да окарактерише како то да у РС има 40 % незапослених она одговара како је РС једина у региону која гради аутопутеве? Дафак из дет?

Да, њен Енглески је јако добар, истина, али нема културу дијалога са западњацима.

Дрзнеш ли даље?...

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2013, 17:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Tu je poentirao.

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2013, 20:49 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Ona je uradila tu sta je mogla, ka da u ostalom englezi vode svoju politiku prema tome sta ce reci premijer jednog entiteta, a ne znam ni jednog politicara na svijetu koji je na poziciji da ce reci da mu se u drzavi zivi lose. Ovo ce se malo koristiti u politike svrhe i to je to, nece to rjesiti sustinu nasih problema, bioloski nestanak, apsolutni raspad drustva, nedostatak obrazovanja, tehnoloska zaostalost, i sijaset drugih problema. To sta je ko i kako rekao moze samo da bude zanimljivo zaostaloj carsiji.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 39 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]