Hertzog je napisao:
Ne lupaj gluposti, na utakmice FK Borca dodje jedva 2.000 ljudi, o kosarci i rukometu necu ni da trosim reci jer bude jedva 500 ljudi, za ostale sportove sumnjam da ljudi znaju da se uopste igraju... Proveri malo posetu na sportskim desavanjima pa onda prosipaj gluposti... Stadion se napunio kada je igrla Lozana, a dvorana kada je igrala Ankara protiv Borca, sve ostalo jad i cemer...
I da, inace se stadioni prave da bi se na njima organizovali koncerti... Aj ziv bio zaobidji temu u kojoj se ne razumes!!!
Zbog čega na borčeve utakmice ne dolazi više od 2000 ljudi? Ja sam bio na borčevim utakmicama kada je bilo 25-30 000 (da, ja sam star kao Pantelija

). Vjerovatno zato što nemaju više šta da vide, a oni koji dolaze nemaju ništa bolje da rade u to vrijeme.
Na košarci, rukometu i boksu je Borik nekad bio pun, a zašto?
Borac je mogao da pobjedi (skoro) bilo koga prvoligaša u to vrijeme (košarka), RK Borac je bio evropska elita, a Slavija je žarila i palila. Zašto? U sport se ulagalo, a ulog se desetostruko vraćao.
Na kraju krajeva, šta fali koncertima? Veliki stadioni se skoro svuda koriste i za ovu vrstu aktivnosti, radije nego da drežde prazni preko ljeta kada je pauza u prvenstvu. Ekstra prihod je uvijek dobrodošao.
Da, navijao sam za Borac i prije nego što si ti rođen. Vidio sam stvari kakve su bile i ranije i svako poređenje sa današnjim stanjem je bolno. Zato, živ bio, nemoj da mi pametuješ.