banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Jul 2025, 05:32

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 26 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Apr 2010, 20:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Прије неколико дана возим се бусом, и видим испред Џорџ комерц дисконта паркиран комби и пише на њему:

"Златно грло" - пивница у срцу пиваре

Тражио сам на интернету али нема ништа :( Учинило ми се да је у питању бањалучка пивара али нисам сигуран.

Па ме занима, зна ли ико од вас, да ли је то у питању пивница у нашој пивари??? Ако јесте гдје се тачно налази, како да дођем, куда да уђем и слично :D баш бих болио да пробам точени Нектар, ал` онако свјеж, хладан, директ из пиваре :love10:

Poslednji put menjao Шајин dana 13 Apr 2010, 22:01, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2010, 20:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Šajin je napisao:
Прије неколико дана возим се бусом, и видим испред Џорџ комерц дисконта паркиран комби и пише на њему:

Тражио сам на интернету али нема ништа :( Учинило ми се да је у питању бањалучка пивара али нисам сигуран.

Па ме занима, зна ли ико од вас, да ли је то у питању пивница у нашој пивари??? Ако јесте гдје се тачно налази, како да дођем, куда да уђем и слично :D баш бих болио да пробам точени Нектар, ал` онако свјеж, хладан, директ из пиваре :love10:

Najlakse ti je da sjednes na "keca" odes do Ortopedije i onda lagano pjesaka prema starom mostu "vidi se sa novog" tu pored mosta ti je Pivara i pivnica a sad sto ces popiti svjez tocen Nektar okaci macku o rep popices isti onaj toceni koji ces popiti bilo gdje u kafani koja ima toceni Nektar.

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2010, 20:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Vuk_samotnjak je napisao:
Šajin je napisao:

Najlakse ti je da sjednes na "keca" odes do Ortopedije i onda lagano pjesaka prema starom mostu "vidi se sa novog" tu pored mosta ti je Pivara i pivnica a sad sto ces popiti svjez tocen Nektar okaci macku o rep popices isti onaj toceni koji ces popiti bilo gdje u kafani koja ima toceni Nektar.

пу јебем ли га. онда нема ни потребе да идем доле до пиваре :(

ја се понадао да се ту може попити свјеж Нектар, тек произведен :)

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2010, 21:53 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2008, 23:54
Ja znam za pivnicu "Zlatna krigla" koja je blizu ulaza(10m) u pivaru, i to je koliko znam jedina pivnica u krugu od 500m.
I preporuka za otici!!! Odlican ambijent, sa odlicnim pivom!
Nektar toceno je VRH!!! Znaci u gradu ga nema boljeg! Ali ne kenjam, nego vam govori pivopija.
Cijena tocenog 0.5l Nektara je 1.5KM, a 0.33l 0.9KM.
Imaju i kuhinju... gdje se ljudi udavise koljenicama i tako nekim slicnim stvarima --> ko da nikada u zivotu nisu to jeli!

Otidjite i vidite o cemu se radi, necete se pokajati!

Poz

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2010, 21:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Онда сам ја вјероватно погрешно прочитао назив :D

а морам да признам да су им цијене пива за респект! па 0.90 км, плаћам у паласу пиво, а у ствари добијем двије тррећине пиво и једну трећину воду

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2010, 15:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Avg 2001, 01:00
djdralebl je napisao:
Ja znam za pivnicu "Zlatna krigla" koja je blizu ulaza(10m) u pivaru, i to je koliko znam jedina pivnica u krugu od 500m.
I preporuka za otici!!! Odlican ambijent, sa odlicnim pivom!
Nektar toceno je VRH!!! Znaci u gradu ga nema boljeg! Ali ne kenjam, nego vam govori pivopija.
Cijena tocenog 0.5l Nektara je 1.5KM, a 0.33l 0.9KM.
Imaju i kuhinju... gdje se ljudi udavise koljenicama i tako nekim slicnim stvarima --> ko da nikada u zivotu nisu to jeli!

Otidjite i vidite o cemu se radi, necete se pokajati!

Poz

Kuhinja je u sklopu pivare ( radnichka kuhinja ) nije tole u pivnici...i da koljenice su odlichne a to znam jer sam davno davno ishao na praxu u banjaluchku pivaru...

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2010, 11:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Петком ни мртви доле! Сви остали дани су екстра. 1,5КМ велика кригла. Нектар је врхунски, свјеж.
Ми смо ишли у петак, свирао неки панк-рок-метал бенд, пеглао нас најстрашније, није се могло ни проговорити, ни пити, ни јести. Стандардна прича, гаражни бенд, који никад није требао напустити исту. Бубњар (опет стандардно) искомплексиран да се не чује довољно, па се стално појачава, након чега људима органе помјера. Пјевача и остале инструменте нико није чуо. Оно је велика грешка пивнице и неће се ваљда поновити. Мислим да је осталим данима добро, буде нека лагиница, гитарице, тамбурице... уз то иде добра храна, кобасице, кољенице, пиво... Шта ћеш више од живота!

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2010, 09:38 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Maj 2010, 07:50
Bio sam par puta,extra mjesto
Nek ima piva i normalnih ljudi
Ostalo cao

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2010, 15:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2005, 16:02
Do kad je radno vrijeme?Raddni dan,vikend?Sad mahom svi dole organizuju neke proslave,vjerovatno je prihvatljivo sa svih aspekata!

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2010, 21:56 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Mislim da je standardno kao i u gradu radni dan23-24vikend

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2010, 17:23 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 01 Jun 2010, 22:14
Ja sam bila samo jednom na jednom koncertu, mjesto je super, a ja nisam imala pojma da se tu moze klopati, pa se najela kod kuce, hahahaha! Inace vrlo cesto imaju zive svirke.

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2010, 17:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
bigman je napisao:
Петком ни мртви доле! Сви остали дани су екстра. 1,5КМ велика кригла. Нектар је врхунски, свјеж.
Ми смо ишли у петак, свирао неки панк-рок-метал бенд, пеглао нас најстрашније, није се могло ни проговорити, ни пити, ни јести. Стандардна прича, гаражни бенд, који никад није требао напустити исту. Бубњар (опет стандардно) искомплексиран да се не чује довољно, па се стално појачава, након чега људима органе помјера. Пјевача и остале инструменте нико није чуо. Оно је велика грешка пивнице и неће се ваљда поновити. Мислим да је осталим данима добро, буде нека лагиница, гитарице, тамбурице... уз то иде добра храна, кобасице, кољенице, пиво... Шта ћеш више од живота!

To sto ti ne volis kako kazes "pank-rok-metal" muziku ne znaci da su momci losi i da se ne trude..... Znas prijatelju? :)

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2010, 17:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Dec 2002, 08:41
Pivo nisam probao, al vidim da budu dobre svirke... Da mi je samo malo blize...

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2010, 00:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
I jos uvijek radi isti konobar kao i prije par mjeseci, i jos uvijek je ostao malo caknut, tj. djecko uopste nije za posao konobara.
Prokomentarisali su ga svi koji smo sjedili, i svako je rekao isto misljenje.

Oni stolovi veliki, i klupe, sa ulaza lijevo. Klupa koja nije do zida je rizicna, jer je oslonac klupe na samoj ivici, i stalno strpijepis kad ces pasti na ledja. Neki momci se dizali, kako ustadose, klupa pade ispod njih.

2 minusa, ostalo sve pet.

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2010, 09:56 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2010, 18:44
Tommy Vercetti je napisao:
I jos uvijek radi isti konobar kao i prije par mjeseci, i jos uvijek je ostao malo caknut, tj. djecko uopste nije za posao konobara.
Prokomentarisali su ga svi koji smo sjedili, i svako je rekao isto misljenje.

Oni stolovi veliki, i klupe, sa ulaza lijevo. Klupa koja nije do zida je rizicna, jer je oslonac klupe na samoj ivici, i stalno strpijepis kad ces pasti na ledja. Neki momci se dizali, kako ustadose, klupa pade ispod njih.

2 minusa, ostalo sve pet.

:lol: :lol: :lol:

Nemoj reći da su one klupe još uvijek ostale NE-fiksirane za pod :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2010, 10:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Ima li u Zlatnoj krigli tamnog piva il' je samo obični Nektar?

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2010, 09:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
skeva je napisao:
bigman je napisao:

To sto ti ne volis kako kazes "pank-rok-metal" muziku ne znaci da su momci losi i da se ne trude..... Znas prijatelju? :)

Можда се из текста могло помислити да не волим. Истина је итекако супротно. Вјероватно сам зато био толико љут. Не би их ни анализирао да то не волим и да се не разумијем ни мало.

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2010, 10:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
Panzer je napisao:

I mene ovo interesuje.
Ako ima, onda je to za svaku pohvalu, jer je "mild-etno" ambijent + tamno/svijetlo domace pivo + koljenica/podvarak oodlicna stvar...
Sretao sam to po Ceskoj na svakom cosku (a i u Njemackoj je slicno, samo vise sa kobasicama) i nadao se da ce se jednom moci naci i kod nas...jer je taj "gastro-mentalitet" veoma slican.
Moracu otici ovih dana.

P. S.
Cemu ovo na "zabavi"?

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2010, 23:07 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2010, 22:48
Panzer je napisao:

Nema tamno,samo svijetlo...ima i jelen,vjerovali ili ne,
u sred banjalučke pivare!?

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2010, 23:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
Gondra je napisao:
Panzer je napisao:

Nema tamno,samo svijetlo...ima i jelen,vjerovali ili ne,
u sred banjalučke pivare!?

To je stvarno izuzetno debilno.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 26 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]