Ode Djani u Englesku + pezija
Citiraj:
04.06.2007, BEOGRAD
Izvor: PRESS
PRESS U POSETI POBEDNIKU „VIP VELIKOG BRATA“ SAŠI ĆURČIĆU
ZVEZDA U KRAJU
Neposredan i isto toliko simpatičan kao na ekranu u proteklih mesec dana, posle samo 12 sati od proglašenja i tri sata sna, Đani je sa dvadesetak drugara u „svojoj“ Borči još proslavljao pobedu
Pobednik prvog „VIP Velikog brata“ Saša Ćurčić Đani proveo je juče puna dva sata sa ekipom Pressa, ali „uloviti“ ga bila je skoro nemoguća misija.
Od stana do kladionice, preko niza kafića, u stvari po čitavoj Borči trajala je jurnjava za velikim junakom u nedelju završenog rijaliti-šou programa. Jer, kao što neko reče, najvažnije je biti zvezda u svom kraju.
Neposredan i isto toliko simpatičan kao na ekranu u proteklih mesec dana, posle samo tri sata sna, Đani je, okružen sa dvadesetak drugara, izneo za Press prve utiske posle velike pobede i čeka od 50.000 evra u džepu.
- Preumoran sam, a vidite da mi ljudi stalno prilaze i da mi telefon non-stop zvoni. Svi mi čestitaju i ponosan sam što su ljudi prepoznali moj karakter i što sam pobedio predrasude koje vladaju o meni. U Kući sam jedino brinuo kako su moji roditelji Radmila i Toza i bojao sam se da ih i ovaj put ne izneverim. Njih volim ih najviše na svetu.
Urnebesna VIP žurka
Posle završetka finala i proglašenja pobednika prvog serijala, ukućani su sa ekipom „Emoušna“ priredili nezaboravnu žurku u kući na Košutnjaku u kojoj su bili „zatočeni“ mesec dana. Uz velike količine alkohola, ukućani su već tradicionalno počeli da skaču u bazen, a voditeljku Anu Mihajlovski i mađioničara Big Laleta ukućani su ubacili u vodu - kompletno obučene.
Laletu je prilikom skoka „nastradao“ mobilni telefon, dok se Ana svim snagama opirala, moleći da je ne bace u vodu, jer je - „majka maloletnog deteta“. U muškoj sobi Peđa je prisutnim „srećnicima“ treći put pokazao svoju „budalu“, dok je Aleksandar Jovanović pokušao da zaštiti Danijelu od „groznog prizora“. Žurka je trajala do ranih jutarnjih časova, kada su VIP zvezde konačno i zauvek napustile „zlatni kavez“ na Košutnjaku. (N. P.)
U nekoliko navrata sam razmišljao da pobegnem preko zida, ali nije bilo nekoga ko bi mi postavio „lopovske“. Želim da poručim svima da nisam lud i da sam znao da je „Veliki brat“ onaj ko je u tom trenutku pred mikrofonom, ali trebalo mi je da me neko nagovori da ostanem i posavetuje me, kao što sam ja savetovao Martu i Danijelu.
Zato sam i razgovarao sa „Velikim bratom“. Saša ne krije da je iznenađen što su ga se producenti setili i pozvali u „VIP Veliki brat“.- Drago mi je da su se vremenski poklopili „Veliki brat“ i moja namera da počnem život iz početka.
Tek dva dana pred kraj počeo sam da verujem da ću pobediti. Ubeđen sam da su presudili iskrenost i čestitost. Mada, i da nisam pobedio, po izlasku iz Kuće počeo bih 1. septembra da vodim svoju Akademiju fudbala u Kovilovu. Dosta sam se odmarao pecajući.Ćurčić nam je priznao i da mu je u Kući najviše nedostajao - seks.
- Mesec dana bez seksa! Jedva sam izdržao. Nema veze, sada ću sve da nadoknadim.
Novčanu nagradu od 50.000 evra Đani će, kako kaže, potrošiti na lep život, kao i sve svoje milione do sada.
- To nije neka suma, jer te pare sam ko zna koliko puta do sada potrošio na provod i devojke. Potrošiću ih ovde, u „Golubarniku“ i „Intermecu“, jer tu sedim sa svojim drugarima po ceo dan. Ej, bre, ja imam drugare, svetske fudbalere, koji bi mi odmah dali milion evra da im tražim.
Inače, bivši fudbaler već naredne nedelje putuje u Englesku, gde će biti gost tamošnjeg „VIP Velikog brata“.
- Krenulo mi je. Čujem da me zove i Bežanija da igram za nju. A u Engleskoj me čeka i penzija od njihove fudbalske federacije, koja će, koliko znam, iznositi između 6.000 i 7.000 funti mesečno. Ima Boga.
U Kući je Saša rekao da će ubrzo da osnuje porodicu, ali....
- To će se desiti kada poželim, ali zasad ni devojku nemam. Ta lepa bivša manekenka Andrijana, koju sam pominjao u Kući, nije mi devojka, jer smo samo razmenili poglede pre nego što sam otišao u Kuću. Ostvariću kontakt sa njom, pa ćemo da vidimo da li ćemo se negde pronaći.