banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 14:33

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Dec 2006, 14:12 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jan 2006, 19:55
http://www.exitfest.org/index.php?option=com_content&task=view&id=1133&Itemid=568

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Dec 2006, 23:17 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Nov 2006, 18:20
...polako... :)
Do jula, ko živ, ko mrtav :)
Šala, ove godine nisam mogla otići a imala sam ulaznice... Provali to... :(

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Dec 2006, 09:28 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
skull_girl je napisao:
Provali to...

joj ne mogu....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Dec 2006, 12:11 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Okt 2006, 15:16
Pitanje je kakav ce biti exit07,posto sam cuo da su se organizatori posvadjali.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Dec 2006, 16:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2005, 01:04
ineleZub je napisao:
Pitanje je kakav ce biti exit07,posto sam cuo da su se organizatori posvadjali.

lol pa i ja sam čuo da su se posvađali jer se vratio miguel angel, a oni su svi mislili da je on mrtav, i juanita je isto to mislila pa se udala za manuela gonzalesa, a on je bio u vezi sa claudiom, koja je u međuvremenu imala spontani pobačaj, ali dete nije bilo njeno već ricarda ramireza, a to je saznao njen ginekolog, doktor ortega, pa ju je ucenjivao. tu se onda našao mladi felix diaz, koji se zaljubljuje u claudiu, ali mu njegova zla maćeha rosalinda ne dozvoljava jer on u stvari boluje od leukemije, ali ne zna, jer ga je majka kao malog ostavila u samostan ocu juanu, i jedino juan zna da su dečakovi roditelji niko drugi do miguel angel i juanita, naši junaci sa početka ove priče.

ali bez obzira na sve ja ne vidim nikakav razlog da se exit ne održi :D
i hooooooooooćuuuuuuuuuuuuu muuuuuuuuuuuuuuseeeeeeeeeeeeeeee :mad:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Dec 2006, 09:07 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
a ko je tu nastao iz braka sa svojom tetkom???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Dec 2006, 12:20 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

Tužba protiv Exit-a

Citiraj:
"jesam pravnik u nastanku, ali mislim da moje pojašnjenje ne treba da uzimaš zdravo za gotovo.
Trenutno EXIT organizuje(a i dosada je organizovao), kontroliše sajt, tj kontroliše i celi 'EXIT' tzv. Udruženje EXIT u kome su preostala neki od najvažnijih osnivača EXITa. Jedan od tih prvobitnih osnivača Dušan je bio u Udruženju do pre nekoliko godina i vodio je organizovanje festivala. Međutim, nezadovoljni njegovim radom Udruženje ga je zbacilo sa organizacione funkcije festivala. On je međutim ostao kao jedan od tvoraca festivala (imena, znaka,ideje....) upisan u sudski registar kao delimični vlasnik. Zbog toga je tokom ovih godina dobijao naknadu iz profita koji je EXIT ostvarivao za upotrebu znakova, imena, ideje EXITa od samom Udruženja koje je organizovalo EXIT. Međutim, čovek je shvatio da bi mogao možda da dobije i ima više i da možda ima pravo na veću kontrolu, te je podne tužbu za zabranu upotrebe te intelektualne svojine Udruženju Exit (jer on sa još nekim nezadovoljnim osnivačima valjda ima više od 50% vlasništva). Da li je to opravdan zahtev ja ne znam. To znaju ljudi koji su festival osmislili i oni će i svedoci oceniti čija je uloga bila presudna u nastajanju Exita kakvog ga mi poznajemo. Sve je do sada dobro funkcionisalo između te dve grupacije, one oko Dušana i one oko Udruženja, ali sada je stvar prsla.
Ja se plašim da bi proces određivanja koliki je čiji udeo u nastanku festivala mogao da potraje, a pogotovo ako uzmemo u obzir naše sudstvu.

Ja se nadam da će spor brzo rešiti ili da će se svi dogovoriti da se proces organizovanja festivala nastavi kako je i započeto, a da se sudski postupak odvija bez uticaja na tok organizacije. Po meni moglo bi se dogovoriti među strankama da se presuda izvrši tek kada se završi i organizacija festivala, osim ako sudjenje ne bude baš brzo završeno(malo verovatno).

Po meni nije u redu to što se Udruženje Exit nije do sada obratilo sa svojom stranom priče i što nema neko saopštenje na sajtu. Oni možda smartaju da Dušanove optužbe nemaju značaja, ali moraju da daju odgovor zbog velike i nepotrebne uplašenosti javnosti. Zato molim Udruženje da čujemo i njihovu stranu priče što pre. Možda Udruženje ima neke argumente čijim bi iznošenje pomoglo da se posetioci oslobode straha.

http://www.elitesecurity.org/t227006-0-Tuzba-protiv-Exit-zbog-domena-www-exitfest-org

Prevara!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Dec 2006, 12:55 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

Kao sto rekoh.

Citiraj:
Obaveštavamo javnost da je zloupotrebom šifre grupa neovlašèenih lica preuzela kontrolu nad EXIT-ovim sajtom http://www.exitfest.org i na njemu 4.12.2006. najavila prodaju falsifikovanih ulaznica za EXIT.
Zbog ovog dela protiv navedenih lica biæe podnete kriviène prijave i zatražena intervencija suda i policije, vraæanje Web sajta originalnom vlasniku, zabrana prodaje falsifikovanih ulaznica, lažnog predstavljanja neovlašèenih lica kao organizatora festivala i privremena mera zabrane upotrebe Autorskog dela i žiga svim neovlaštenim licima.

Obaveštavamo graðane i ljubitelje EXIT-a da æe EXIT-a svakako biti, ali ih pozivamo da ne budu meta prevare i da ne kupuju falsifikovane ulaznice za EXIT, te da budu strpljivi do sudskog razrešenja ove ozbiljne situacije. Upozoravamo publiku EXITa da im, ukoliko kupe ulaznice na ovaj naèin preko Web sajta, nikako ne možemo garantovati da æe sa tom kartom zaista i ostvariti pravo ulaska na festival.

Pozivamo jos jednom Predsednika i Vladu Republike Srbije, te tužilastvo i policiju da po hitnom postupku reaguju protiv navedenih kriminalnih postupaka i od dalje zloupotrebe saèuvaju festival EXIT, jednu od retkih svetlih taèaka u modernoj srpskoj istoriji.

Festival EXIT je jedan od dogaðaja sa najveæim kulturnim i društvenim potencijalom na Balkanu i treba ga zaštiti od nelegalnog korišæenja i zloupotrebe. EXIT mora ostati internacionalni omladinski muzièko-kulturni festival koji za cilj ima razvoj srpskog društva i animiranje mladih da zajednièki kreiraju modernu Srbiju. Primarni cilj nas kao idejnih tvoraca, pokretaèa I organizatora EXIT-a, jeste da održimo prepoznatljivi imidži osnovnu ideju festivala, koji mu je i donela priznanje za najbolji festival na svetu, i ne dozvolimo njegovu zloupotrebu, kraðu, zloupotrebu autorskih prava i intelektualne svojine, kršenje trgovinskih i antimonopolskih zakona…

Nastaviæemo da se borimo da EXIT ostane na putu razvoja sopstvenih potencijala za dobrobit šire zajednice i svih onih koji èine EXIT: muzièara, posetilaca, novinara i organizatora. EXIT koji èini samo grupa pojedinaca koji ga koriste za svoje liène, sebiène interese nije EXIT za koji smo se borili i koji smo svi zajedno stvarali!

Pozivamo javnost da nam u ovoj borbi pomogne.

Èvrsto verujemo da je Srbija zemlja koja neæe dozvoliti da nam EXIT (po)kradu! .

EXIT-A ÆE BITI ! ŽIVEO EXIT ! NE DAM(O) EXIT !

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Dec 2006, 12:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Dvije četverodnevne ulaznice koštaju 112 EVRA :cry: :cry: :cry:

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]