banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 23:18

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1193 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 60  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 05 Mar 2006, 19:05 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
ventilator je napisao:
Mogao je ubiti svoju zenu i odrobijati je,pa je sad u vozu normalan gradjanin koji je oduzio svoj dug drustvu.

Bravo. To je tacan odgovor... :)

Jedan covjek je mrtav nadjen na sjedistu svog auta. Bio je upucan.
Na zadnjem sjedistu se nalazi jedan pistolj. Covjek nije mogao sa njegovog polozaja dohvatiti pistolj.
Prozori i vrata su zatvoreni. Vrata su iznutra zakljucana...
Sta se desilo?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Mar 2006, 17:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2002, 01:00
Nesto ocito nije bilo zakljucano ni zatvoreno. :D

Meni pada na pamet gepek,ali mi je nejasno kako to izvesti kroz gepek.Nije da se bas razumijem u automobile.

Drugo sto mi pada na pamet je da auto mozda ima siber staklo koje je ostalo otvoreno?

Pretpostavljam da upucana osoba nije sjedila na zadnjem sjedistu,nego na mjestu za vozaca?
(Ali ipak je pametno pitati,za svaki slucaj? :D )

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Mar 2006, 19:26 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
Mozda nije upucan bas stim pistoljem. Mozda je neko pucao svana pa kroz prozor pa u njega?! :oops:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Mar 2006, 19:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Sta se desilo?

Ni policija jos ne zna, istraga je u toku... :lol: :lol: :lol:

Moze podpitanje? Naglaseno je da je upucan, ali da li je umro od metka?

Dodatno...

Citiraj:
Vrata su iznutra zakljucana...

Znaci da ih je doticni zakljucao posto je naglaseno da su zakljucana iznutra (koliko se razumijem u automobile, svejedno je da li su vrata zakljucana iznutra ili izvana)...
Ako nije tako, onda je auto vjerovatno bio kabriolet, pa ga je neko upucao, i odradio sve na krajnje neprofesionalan nacin...

Ili to, ili je covjek, iz nepoznatih razloga, sam sebi pucao u noge (bio je upucan), pa posto nije mogao da izadje i da se krece, ostao je tu i iskrvario do smrti. Prethodno je pistolj bacio na zadnje sjediste...

:lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Mar 2006, 20:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Vidis,to sa kabrioletom je dobra fora.

Nisam se toga ni sjetila.
Nisam bas strucnjak za automobile,pa mi je palo na pamet da bi mogao imati onaj krovni otvor (siber) pa da je on ostao otvoren.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Mar 2006, 22:10 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Tacno. Kabriolet. :thumbup:

Noc, crna noc, maglustina, ne vidi se prst pred nosom... Nekom pustarom bauljaju brat, sestra, mama i baba. Idu negdje, gdje vec idu, muce se, siroti, gladni, zedni i iznemogli. I naidju na most. Nema im druge, moraju preko njega, to je jedini put, natrag se ne moze. Most neki stari, od uzadi i trulih dasaka, istovremeno preko njega mogu da prelaze samo dvije osobe. Djecaku je potreban 1 minut da ga predje, njegovoj sestri 2 minuta, majci 5 minuta, a babi 10 minuta. Kao i obicno, postoji jos jedan problem. Imaju samo jednu svjetiljku bez koje je nemoguc prelazak, i koja se ne moze baciti sa obale na obalu. Koliko im je minimalno vremena potrebno da predju preko mosta?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Mar 2006, 00:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Sep 2004, 11:42
19 min???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Mar 2006, 01:05 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ne.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Mar 2006, 01:51 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 19 Jul 2001, 01:00
17 minuta

djecak i sestra - 2 min
sestra se vrati - 2 min
majka i baka - 10 min
djecak se vrati po sestru - 1 min
djecak i sestra - 2 min

= 17 minuta

:D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Mar 2006, 21:17 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Tacno.

Jedan covjek je prekjuce imao 19 godina. Slijedece godine ce imati 22 godine. Koji je danas datum?

8. mart... :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Mar 2006, 00:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 19 Jul 2001, 01:00
FLASH je napisao:
Tacno.

Jedan covjek je prekjuce imao 19 godina. Slijedece godine ce imati 22 godine. Koji je danas datum?

8. mart... :lol:

ovo je lako..
osim ako je odgovor 8. mart..

hm, ovako..

ako je danas 01.01. =>
prekjuce - 30.12. - 19 godina
juce - 31.12. - 20 godina
danas - 01.01.
u ovoj godini puni 21
slijedece godine puni 22

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Mar 2006, 00:48 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ajoj, pa ti sve moras rijesiti... :D
Ko ce vise traziti zadatke?!
Sve ste izvore iscrpili (ja sam nepresusan :D )... :)

Evo jedan lagan (ostavi i drugima nesto :lol: ):
Jedna plavusa udje u jednu banku u Los Andjelesu. Trazi da razgovara sa menadzerom, i pita ga da podigne kratkorocni kredit od 5000$. Objasni da hitno treba da otputuje u Pariz zbog posla. Kazu joj da nema problema, ali mora ostavi neku bankarsku garanciju. Plavusa kaze da jedino sto joj pada na pamet je da ostavi svoj auto kao garanciju. Na ogromno menadzerovo iznanedjenje to je bio jedan prekrasni srebrni RollsRoyce, nov-novcat. Auto je bio parkiran ispred same banke, i mnogi od sluzbenika su izasli da mu se dive. Menadzer je proverio papire, i video da je sve legalno. Odobri joj kredit, popune papire, ona dobije novac, a on kljuceve i plavusa ode. Nakon njenog odlaska, svi su smejali na njen racun «Samo jedna g* kao plavusa moze ostaviti Rolls koji vredi 250 hiljada $ u zamenu 5000$!»
2 nedelje kasnije, plavusa se vraca, i ispisuje cek na 5000$ plus kamata – ukupno 5015,41$. Menadzer se nasmesi i kaze « Draga gospodjo, bilo nam je jako drago da radimo sa vama. Medjutim, kako nam je bila cela ova transakcija cudna, proverili smo vas i saznali da ste multi-milionerka». Ona se nasmesi...
Zasto bi jedna bogatasica isla da pozajmi tricavih 5000$?

P.S. Nemojte odgovarati na pitanja koja ste vec culi, ili znate od prije.

Vrh

Tema posta: :)
PostPoslato: 09 Mar 2006, 13:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Dec 2002, 08:41
Ja sam ostao zbunjen...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Mar 2006, 17:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Jedino sto mi pada na pamet na prvu loptu je to da multimilioneri lovu ulazu u poslove koji ce ih uciniti multimilijarderima, te iz tog razloga nemaju kesa kod sebe.
Mi, sirotinja :D , koja ono malo jade sto imamo drzimo u slamaricima to ne razumijemo, u tome i jeste razlika izmedju nas i multimilionera (sem u tim silnim milionima :D ).

Mozda je banka njena pa ju je zanimalo kako ce se osoblje ponasati prema "musteriji"?

Moram malo razmisliti...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Mar 2006, 20:34 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Dec 2005, 18:57
Mozda bas tako skuplja pare-
devize menjamo ,devize menjamo kont :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Mar 2006, 02:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Meni recimo pada na pamet da je gospodja drzavlajnin neke manje poznate drzave te da je bogata, ali kod sebe nema dolara vec samo valutu zemlje iz koje dolazi... Posto americke banke ne konvertuju bas svaku valutu, a njoj su trebali dolari onda je zalozila svoj automobil. Ma lupetam u stvari... Mozda je gospodja na rubu bankrota, kompanija joj propada i ona kod sebe nema svotu novca koja joj je potrebna da u Parizu unajmi placenog ubicu za 5000 dolara i koji ce potom da smakne sve njene konkurente, a Rols Rojs je inace poklon od njenog tate i ima veliku sentimentalu vrijednost pa ne zeli da ga proda... :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Mar 2006, 07:33 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
Imam osjecaj da onaj ko nije prije cuo za ovu mozgalicu, nece je nikad ni rijesiti.
Ajd posto ja znam rijesenje, necu recu, ali cu vam malkice pomoci.
Radi se o jednoj maloj sitnici koja se uopste ne spominje u pitanju, a koja je jako vazna za one koji se krecu automobilom. Jos pogotovo kad je rijec o vecim gradovima. Svakodnevno se borimo oko te "sitnice". Neke bi cak i ubili da ga dobiju. :D
Tako i u ovom pitanju. Zasto je ulozila svoj auto - ne zato sto joj je bio novac potreban, nego zato sto joj je trebalo nesto drugo. :oops: :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Mar 2006, 11:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Leona je napisao:
Imam osjecaj da onaj ko nije prije cuo za ovu mozgalicu, nece je nikad ni rijesiti.
Ajd posto ja znam rijesenje, necu recu, ali cu vam malkice pomoci.
Radi se o jednoj maloj sitnici koja se uopste ne spominje u pitanju, a koja je jako vazna za one koji se krecu automobilom. Jos pogotovo kad je rijec o vecim gradovima. Svakodnevno se borimo oko te "sitnice". Neke bi cak i ubili da ga dobiju. :D
Tako i u ovom pitanju. Zasto je ulozila svoj auto - ne zato sto joj je bio novac potreban, nego zato sto joj je trebalo nesto drugo. :oops: :D

Trebao joj je neko da cuva rols rojs?
Medjutim, neko ko je milijarder vjerovatno ima i vozaca i osoblje koje brine o kuci, pa i o automobilu.

"Vazna stvar za one koji koriste automobil...pogotovo u vecim gradovima...vozaci se bore oko toga...cak bi i ubili da to dobiju" - na prvu loptu to me asocira na parking mjesto.
Mada mi to ne drzi vodu, jer onaj ko ima rols rojsa ima i garazu.
Pa ne provodi ona citav zivot u njemu, vjerovatno ga negdje drzi i kad ne ide u Pariz. :-?

Tako da mi nije stvarno jasno...
Nije mi bas logicno sve to.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Mar 2006, 11:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Mozda joj je trebao serviser ili neko ko ce za tih 15 i po dolara provjeriti da li je u autu bomba?

Recimo, ona je strasno bogata, ali je skrta. :D
Posto je bogata, nazvala ju je neka budala i rekla joj da u autu ima postavljenu bombu i taj ko je zvao trazi 1 000 000 dolara da bombu demontira. Ako mu ne da pare bomba ce eksplodirati za 24 sata ili za 14 dana najkasnije...(tako bih objasnila zasto je plavusa ipak sjela u autu u kojem je navodno bomba i zasto je morala na put u trajanju od 2 sedmice :D)...
Ona hladno ode u banku, trazi kredit i da kao garanciju auto, ovi u banci (sto je ona pretpostavila ?) provjere auto - i tako ona bude sigurna da je sa autom sve u redu za samo 15 dolara. :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Mar 2006, 11:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Sep 2004, 11:42
:lol: :lol: :lol:
ovo je bas prejako!!! plavusa koja je bogata i proracunata!!!
ostavila je svoj auto kao garanciju jer....kako i gde drugo bi mogla dobiti parking za 15,41$ na 2 sedmice????

evo sledeci:

Majka je 21 godinu starija od deteta.
Za 6 godina, majka ce biti 5x starija od deteta.

Gde je otac sad?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1193 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 60  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]