Evo da bacim koji redak.
Bio ja na akademiji, kad tamo sa balkona folira se jedan momak za koga je zainteresovana Kandi, uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.
Gledaos am neki film na akademiji gde se kolju jaganjci, morbida zesca.
LJudi kako ja da narucim original cd-jove, a da ne treba kreditna, cuj mene i glupog pitanja, ali kad si ocajan nista ne pomaze.
Joj iskreneo sad sam na procesu debljanja, kad bih bar mogao nabaciti tri kile bio bih presrecan, ali nesto nece.
Jeste li videli broj citanja ove teme, presisali smo 3000, wooooooooooow, jeeeeeeeeeeeeeee.
Danas odoh da kupim koji cd-e, kooonacno, toliko sam cekao neke cd-ove, valjda cu imati srece.Ako opet bude radila ona plavusa u Metrou, dobicu osip.
Btw uci li se ljudi, bar oni koji bi trebali, hehehehehehehe
Malo sam se ulenio jer mi se nije dalo nesto puno pisati.
Odoha sad da pisem neki rad za faks, sad su malooooooooo pritisli, a Rebbecka btw sad moramo da citamo tvrdjavu, tvoja omiljena.
Ina, dobar ti je ovaj novi avatar, a btw onaj tip iz LOTR je totalno jadan bey kose, kao neki cica, koliko on ima godinica.hehehehehe
Evo koje cu cd-ove traziti danas ako nekog kome je bas dosadno da procita.Btw ako je neko negde video neke neka prijavi.
Alicia Keys drugi album
Nelly Furtado drugi album
LOTR 3
Matmos bilo koji sem poslednjeg
Mum jedan jedini (ovima Kandi voli da izgovara ime, aaaaaaaaaaahahahahahahahahahaha

)
Slut jedan jedini
I za kraj, sad ce se svi ovde koji me zanju krstiti i nogom, to je tantanananana Aleksandra Radovic. yesssssssssssssssss
Za karj jedna pametna sa Teleshopa , pricaju o nekoj pumpi i kazu, Mozete sa njim naduvati sve sto je na naduvavanje, aaaaaaaaaaaaahahahahahahahahahaha