banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 16:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 228 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 16 Jul 2003, 14:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
prvo Behrija ne kontam sta je poenta tvog prvog posta i kakavu si diskusija zelio/la da pokrenes sa ovom temom? ocigledno samo da provociras i da diskusiju okrenes provokaciju po nacionalistickoj osnovi....

Vecina nas zna sta je asikovanje, onaj ko ne zna ima Vujakliju ili Google pretrazivac u krajnjem slucaju....
Dao/la si definiciju i hoces da svi se mi divimo kako je to super i kako i sada u novom milenijumu treba da asikujemo kao sto se asikovalo za vrijeme turskog perioda????

Osim toga, svako ima pravo da pristupi forumu i da pishe sta zeli, a tu je gazda(citaj moderator i admin) :D da regulise i cenzurishe sta procijeni da je pretjerano i da nije za forum...

p.s. neko pomenu te sa sjevera gradjane .... grad je pun vec sada tih novopecenih gradjana EU zemalja koji recimo navece pridju djevojci u kaficu i startaju je i kada treba da kazu svoje ime oni kazu "Ja sam Goran, Milan,Dragan...." a ustavri to su Adnan,Ragib,Damir i slicni....:D hehhe...pateticno...eto to ti je danasnje asikovanje tih sjevernjaka...
ma zaboli me *ita (koje nemam doduse :D ) kad vidim koliko su ti ljudi zapravo jadni, grad ih je puun sada,godisnji odmori, nova auta, sve neke kao fensy krpice i obavezno pricaju na ulici na svedskom, norveskom, eventualno engleskom zao zabpravili nekadasnji srpski-hrvatski jezik....kao oni su pametni, razvijeni, a mi ovde seljaci, drvosjece ...ali opet dolaze ovde samo zbog interesa i josh cekaju da ih tapsemo i da im se divimmo..... :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jul 2003, 15:33 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jul 2003, 17:30
Citiraj:
p.s. neko pomenu te sa sjevera gradjane .... grad je pun vec sada tih novopecenih gradjana EU zemalja koji recimo navece pridju djevojci u kaficu i startaju je i kada treba da kazu svoje ime oni kazu "Ja sam Goran, Milan,Dragan...." a ustavri to su Adnan,Ragib,Damir i slicni.... hehhe...pateticno...eto to ti je danasnje asikovanje tih sjevernjaka...
ma zaboli me *ita (koje nemam doduse ) kad vidim koliko su ti ljudi zapravo jadni, grad ih je puun sada,godisnji odmori, nova auta, sve neke kao fensy krpice i obavezno pricaju na ulici na svedskom, norveskom, eventualno engleskom zao zabpravili nekadasnji srpski-hrvatski jezik....kao oni su pametni, razvijeni, a mi ovde seljaci, drvosjece ...ali opet dolaze ovde samo zbog interesa i josh cekaju da ih tapsemo i da im se divimmo.....

PUN POGODAK!!!! SVAKA CAST!!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jul 2003, 16:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2003, 19:33
Cigancici CMOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
Svaka cast!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jul 2003, 17:32 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 20 Jun 2003, 10:21
gipsy_girl je napisao:
prvo Behrija ne kontam sta je poenta tvog prvog posta i kakavu si diskusija zelio/la da pokrenes sa ovom temom? ocigledno samo da provociras i da diskusiju okrenes provokaciju po nacionalistickoj osnovi....

Vecina nas zna sta je asikovanje, onaj ko ne zna ima Vujakliju ili Google pretrazivac u krajnjem slucaju....
Dao/la si definiciju i hoces da svi se mi divimo kako je to super i kako i sada u novom milenijumu treba da asikujemo kao sto se asikovalo za vrijeme turskog perioda????

Osim toga, svako ima pravo da pristupi forumu i da pishe sta zeli, a tu je gazda(citaj moderator i admin) :D da regulise i cenzurishe sta procijeni da je pretjerano i da nije za forum...

p.s. neko pomenu te sa sjevera gradjane .... grad je pun vec sada tih novopecenih gradjana EU zemalja koji recimo navece pridju djevojci u kaficu i startaju je i kada treba da kazu svoje ime oni kazu "Ja sam Goran, Milan,Dragan...." a ustavri to su Adnan,Ragib,Damir i slicni....:D hehhe...pateticno...eto to ti je danasnje asikovanje tih sjevernjaka...
ma zaboli me *ita (koje nemam doduse :D ) kad vidim koliko su ti ljudi zapravo jadni, grad ih je puun sada,godisnji odmori, nova auta, sve neke kao fensy krpice i obavezno pricaju na ulici na svedskom, norveskom, eventualno engleskom zao zabpravili nekadasnji srpski-hrvatski jezik....kao oni su pametni, razvijeni, a mi ovde seljaci, drvosjece ...ali opet dolaze ovde samo zbog interesa i josh cekaju da ih tapsemo i da im se divimmo..... :roll:

Jako su puno napisao ali sve u svemu bez veze.Pises nesto sto nema blage veze sa temom. Ako ti se ne svida lakho preskocis i nastavis dalje setnju. OK

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jul 2003, 22:03 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jul 2003, 17:30
Citiraj:
lakho

Neka nova bosnjacka rijec?????

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jul 2003, 22:12 
Pripravnik
Pripravnik

PFC je napisao:
Citiraj:
lakho

Neka nova bosnjacka rijec?????

Sve vamo ko fol ne zna se . Ko zna zna

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jul 2003, 23:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
ma jasta, kahva i ostale pizdarije :o

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jul 2003, 23:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Behrija je napisao:
Jako su puno napisao ali sve u svemu bez veze.Pises nesto sto nema blage veze sa temom. Ako ti se ne svida lakho preskocis i nastavis dalje setnju. OK

pa da ,to sam i ocekivala od tebe....
samo je tebi bezveze, kad se napise istina i opise realno stanje onakvo kakvo jeste i koje ti ne mozes da pobijes autenticnim argumentima...
No, po tvom zadrtom nacionalistickom,provokacijskom stilu vidim da si vrlo nisko, pa me ni ne iznenadjuje cinjenica da nisi ni shvatio poentu...

meni licno se "ashikovanje" mnogo svidja :D kako god se ono zvalo 8)
a ti kad ovu svoju definiciju prevedes u praxu mozda budes pisao sa manje frustracija :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jul 2003, 05:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2002, 07:34
gipsy_girl je napisao:

Cigancice-Respekt

Odusevljen sam iskrenoscu i pre svega zeljom da se kaze pravo stanje stvari, takve stvari se ne desavaju samo dole,nego i ovde,
pre izvesnog vremena jedna devojka mi spricala kako ju je startovao jedan tip koji se predstavio kao OLIVER,posle izvesnog vremena on se zaneo i zaboravio svoje ime,spomenuo je ime OSMAN,
a tim sto pricaju neke strane jezike (pitanje je koliko dobro) lece komplexe nize vrednosti.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jul 2003, 12:11 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Cigancice slazem se sa tobom kad kazes da pricaju kojekakve jezike voze skupa nova auta i predstavljaju se drugim imenom.Za mene to je glupo i malogradjanski,a sto se tice tih sa sjevera mogu samo da kazem da su do guse u govnima to jest dugovima bankama za kredite i kojekakve gluposti.Kad se vrate kuci gledaju gdje ce sto vise zaraditi pa rade svakojake poslove samo da bi namirili neplacene kamate bankama.Vidis igrom slucaja i ja zivim na sjeveru Europe i pravo da ti kazem sto sam duze to mi je teze,gledam ovaj jad i cemer nikad necemo biti kao oni mislim domaci jer za njih cemo oduvjek biti stranci i nista vise.U pravu si i to kad kazes da govore svedski i norveski i to koliko tacno pa da ti kazem 90% njih u tim jezicima koriste Vukovo pravilo a to ovde ne pali zato kazem bolje ga sutiti nego nepravilno govoriti.
Svaka cast cigancice i zelim ti sve najbolje jer ovo sto si napisala je upotpunosti tacno.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jul 2003, 12:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2001, 01:00
Behrija je napisao:
Sve vamo ko fol ne zna se . Ko zna zna

Pise se OVAMO , cisto malo pravopisa

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jul 2003, 12:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Misko nije jedini kojeg treba ispravljati ima ih jos.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jul 2003, 12:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Eh Muki, kad bi takvi kao on koji se ubise pametujuci znali malo pravilnije da pishe
covjek bi stekao dojam da ima dostojnog sagovornika.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jul 2003, 13:30 
Pripravnik
Pripravnik

Neki ovde spominju Banjalucane koji zive u Zapadnoj Evropi. Nebi bilo lose da se kaze od doticini zasto su ti ljudi otisli iz svog grada.Ali nek bude onako posteno i objektivno. Kad je u pitanju Zapad je Zapad a Balkan je nesto drugo.
A forumasu sto je tako lose na sjeveru sto se ne "vrne "u rodni grad.
Hvalim RS a drzim se Zapada. Ma pusti to"PAMETOVANJE"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jul 2003, 14:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

A sta ti hvalis ?
Federaciju a drzis se sjevera A?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jul 2003, 15:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Behrija je napisao:
Neki ovde spominju Banjalucane koji zive u Zapadnoj Evropi. Nebi bilo lose da se kaze od doticini zasto su ti ljudi otisli iz svog grada.

trbuhom za kruhom uglavnom....

a za vrijeme rata su otisli ti drugi iz BL, zbog toga sto su i Srbi odlazili i iz Sarajeva, Zagreba,Mostara,Tuzle u istom periodu........ :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jul 2003, 15:55 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

E cigancice jedno ovde nestima a to je Zagreb nemoj nama Zagreb nabadati molim te nemamo mi sa Zagrebom nista.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jul 2003, 16:18 
Pripravnik
Pripravnik

gipsy_girl je napisao:
Behrija je napisao:
Neki ovde spominju Banjalucane koji zive u Zapadnoj Evropi. Nebi bilo lose da se kaze od doticini zasto su ti ljudi otisli iz svog grada.

trbuhom za kruhom uglavnom....

a za vrijeme rata su otisli ti drugi iz BL, zbog toga sto su i Srbi odlazili i iz Sarajeva, Zagreba,Mostara,Tuzle u istom periodu........ :roll:

Ovaj tvoj komentar djeluje ko da se to desilo u jeku pune turisticke sezone.Ljudi su selili iz Banjaluke iz ciste puke dosade. Bas bi bilo smesno da nije zalosno. Prvo reci pravi uzrok a tek onda da pricamo o posledicama.
Ja se toplo nadam da je nas dragi forumas MUAMER vec pakuje kofere i vraca se kuci.

trbuhom za kruhom uglavnom islo se 60 i 70 godina ali .....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jul 2003, 16:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

E ovako da ti skinem iluzije ja se nevracam kuci jer me tamo vise nista ne veze.Ovde imam jedan grob i ovde cu i ja da ostanem.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jul 2003, 17:11 
Pripravnik
Pripravnik

MUAMER je napisao:
E ovako da ti skinem iluzije ja se nevracam kuci jer me tamo vise nista ne veze.Ovde imam jedan grob i ovde cu i ja da ostanem.

Tipicna Bosanska prica ako nije to onda je ono dusmani sve porusli i bobili. Ima ti u druga strana istine o trulom Zapadu. Bolje vrabac u ruci nego golub na grani.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 228 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]