prvo Behrija ne kontam sta je poenta tvog prvog posta i kakavu si diskusija zelio/la da pokrenes sa ovom temom? ocigledno samo da provociras i da diskusiju okrenes provokaciju po nacionalistickoj osnovi....
Vecina nas zna sta je asikovanje, onaj ko ne zna ima Vujakliju ili Google pretrazivac u krajnjem slucaju....
Dao/la si definiciju i hoces da svi se mi divimo kako je to super i kako i sada u novom milenijumu treba da asikujemo kao sto se asikovalo za vrijeme turskog perioda????
Osim toga, svako ima pravo da pristupi forumu i da pishe sta zeli, a tu je gazda(citaj moderator i admin)

da regulise i cenzurishe sta procijeni da je pretjerano i da nije za forum...
p.s. neko pomenu te sa sjevera gradjane .... grad je pun vec sada tih novopecenih gradjana EU zemalja koji recimo navece pridju djevojci u kaficu i startaju je i kada treba da kazu svoje ime oni kazu "Ja sam Goran, Milan,Dragan...." a ustavri to su Adnan,Ragib,Damir i slicni....

hehhe...pateticno...eto to ti je danasnje asikovanje tih sjevernjaka...
ma zaboli me *ita (koje nemam doduse

) kad vidim koliko su ti ljudi zapravo jadni, grad ih je puun sada,godisnji odmori, nova auta, sve neke kao fensy krpice i obavezno pricaju na ulici na svedskom, norveskom, eventualno engleskom zao zabpravili nekadasnji srpski-hrvatski jezik....kao oni su pametni, razvijeni, a mi ovde seljaci, drvosjece ...ali opet dolaze ovde samo zbog interesa i josh cekaju da ih tapsemo i da im se divimmo.....