banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 16:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 31 Dec 2006, 10:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Pa možda se malo razmaže šminka u tom istom WC-u i kosa raščupa i gaće izgube pa se treba srediti prije nego se vrati u gužvu!!! Drug mi radi na Jezeru i kaže da na kraju smjene u WC-ima nađu svega!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Dec 2006, 18:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
fino opisujete Krunu, nadam se da ce i veceras , za docek biti dobro! Mada kad je drustvo dobro, ne sumnjam da moze da ne stima!!
Zivjeli! :drinking: Sve najbolje, dobar provod veceras i naravno, pamet u glavu!! :P

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Dec 2006, 19:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Avg 2004, 09:35
evo da i ja kao stari partijaner grada banjaluke da dam par komentara o klubu kruna:)

Izgled: fazon beogradskih klubova, oko 2 puta veci od padrina, undergrounda ili 011

Prozracivanje : extra, znaci nema vrucine:) ni dima ( koliko se da )

Sankova: dovoljno :) al zaista

najbolji dio, obezbjedjenje :)

sef tambura, od ostalih 15 gorila zaposelenih da izdvojim pashu i to coek ne pije pivo vec borovnicu ( sad znate koliko je ozbiljan :) uglavnom da mi je vidjeti ko ce tu napraviti frku :roll:

gazda u dobrim odnosima sa kobrom, slovencom, jovicom pa nece biti ni dizanja auta u zrak ( 011 :)

atmosfera, u subotu bila ipak bolja u underground al zadovoljavajuca

sve u svemu klub kakav je falio BL

cujem da davor misli ostaviti klub slobodan za sve do poslije srpske ng a onda uvesti vip karte i ostale gluposti i izvrsiti selekciju gostiju ( pcelice uvijek ces moci uci ipak nam je davor skolski kolega :p )

sretna vam nova, mozda koga vidim i veceras ( glavni sank undergrounda ;)

pozz

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Dec 2006, 19:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
evo da i ja kao stari partijaner grada banjaluke da dam par komentara o klubu kruna:)

:)

Citiraj:
cujem da davor misli ostaviti klub slobodan za sve do poslije srpske ng a onda uvesti vip karte i ostale gluposti i izvrsiti selekciju gostiju ( pcelice uvijek ces moci uci ipak nam je davor skolski kolega )

'VIP only' ulascima u klub ce tesko napuniti oniliki lokal.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Jan 2007, 12:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pa Banja Luka je kao Monte Carlo, niko ne plaća porez, valjda će biti VIP-"ovaca" za jednu kafanu!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Jan 2007, 15:57 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2004, 18:56
A jebote na ovom forumu ima vise filozofa nego studenata filozofije u bivsoj Jugi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Jan 2007, 16:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ne znam kako je bilo vama, ali meni odlicno :P :drinking:
Dopala mi se atmosfera Krune, a vatromet u 12, kroz krov se vidio savrseno, potpuno je upotpunio dogadjaj :wink:
muzika odlicna, prelazi savrseni :D
Sretna nova, zivi i zdravi bili! :drinking:

V@nja je napisao:
'VIP only' ulascima u klub ce tesko napuniti oniliki lokal.

sta znaci VIP? Veze I Poznanstva :D , nije tako tesko dobiti danas VIP karticu , aki si imalo u gradu i ako imas poznanastva, da ne kazem veze :lol:
Zivjeli, a veceras, svakako repriza, a gdje, ne zna se...ke da bude spontano... :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Jan 2007, 19:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
sta znaci VIP? Veze I Poznanstva

Citiraj:
Dopala mi se atmosfera Krune

Valjda ce i veceras biti dobro :)

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Jan 2007, 19:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ljudi prvo u Zodijak na popravljanje od sinoć pa onda u te fensi kafane!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Jan 2007, 01:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Iako nosim gorko sjećanje na otvaranje padrina kada su me izbacivači vidjeli
da sam ušao u patikama u padrino i kulturno zamolili da napustim lokal , što sam ja naravno i učinio! Taj slučaj se nije desio za doček Nove u Kruni obezbjeđenje na nivou i kulturno i ni na kraj pameti nije im bilo da spomenu kako odudaram od ostalog Jet seta ili nekog iz ViP salona! I na ovom im se ja duboko zahvaljujem! Kruna ok mjesto, samo ću da sačekam da vidim šta će puštati i kakv će svijet tamo izlaziti!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Jan 2007, 01:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ja sam bio za reprizu nove godine i bilo je OK, samo prekasno prešli na domaću muziku i ljudi se već razišli!!! Žene sve napucane, ne zna se koja je bolja od koje :D pokušavaju da fazonom sa rezervacijom koji dan ranije rastjeraju seljake koji bi morali dva puta da dođu u BL!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Jan 2007, 13:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Био сам за репризу и ФИНО се пребио...
Преко "штеле" смо имали сепаре, одмах десно поред улаза, било је одлично. Рибе су биле "`ај здра`о"!!!
Слажем се да су народњаци почели прерано, чак су се и пјесме почеле понављати у кратком периоду. Али, као што рекох, кад се загријеш на вријеме... :wink: 8) :D
А ово за VIP, ма нема шансе...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Jan 2007, 22:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

da objasnim vanji i drugima ono oko vip karata :)

kako je meni davor rekao ( ne mora to biti istina al ipak je on gazda :) po srbskoj novoj ce biti napravljeno 200VIP karata koje ce on podjeliti prijateljima, sa kojima ce se moci uci ne da se ceka odnosno rezervisati sank i ostalo. Dakle davor vec ima lovu i kako su neki zakljucili a ja se slazem sa njima ovaj klub mu samo sluzi za bolji image u gradu odnosno za pranje love ( auto od 200k maraka, odakle? - pa od kluba ... :) jahta? isto :)

sta to konkretno donosi? Ja mislim nista, dobijam te vip kartice jos od titaniuma:) i jedina korist je sto 20-ak puta u 8 godina nisam trebao cekati na red :) jaka stvar...

vise mi se svidja to da ce po sng. doci do zaista odabira ljudi koji mogu uci u klub ( patike, klosarski stil itd. nece proci. ) Sad ce neki krenuti srati o bogatunima itd. al decko je vlasnik i ima pravo raditi sta hoce i kako on misli da je najbolje. Dalje bez rezervacije ili te VIP karte se zaista ce se tesko uci. Opet moze kenjati o svemu al ko god je bio u BG-u i izlazio navece zna da je to tamo praksa vec par godina i da su se ljudi navikli na to i da odlicno funkcionira ( os vanilla bara. mr. stafana Brauna ili barda pa do splavova ).

Sa tim on ( a i oni u BG ) zele da mu ljudi u klub dolaze trijezni ( rezervacije vrijede do 23sata ) tj da se ljudi spremaju na taj izlazak i da potrose cim vise. Preko veze ce i dalje ulaziti cice mace, naravno :)

preveo sam i 1.1. u klubu i dalje mislim da je bolja atmosfera u undergroundu ili cak i u credu koji patoloski mrzim :)

premalo plesa, previse mrkih faca plus na popravnoj zurci sam vidio sve i jednu sponzoru srada banjaluke :) da sam se samo smijao i kontao jadan onaj ko ovdje nadje buducu zenu:)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Jan 2007, 22:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

I ja sma 01.01. bila u Kruni, mada moram da priznam nije ni izbliza bilo kao sto je bilo za docek. Prvo, bilo je vishe ljudi, samim tim bilo je vruceee, niti mozes ostaviti garderobu, niti fino stajati, plesati, guzva na ulazu dole, zatim komunikacija sa konobarima je bila "nikad ga docekati", zatim od te silne vrucine, svi znojni, ma boze sacuvaj.
Licno, podrzavam VIP karte i rezervacije, a ne da stojim pred ulazom kao u redu za hljeb... potom da se guzvam i da sa svih strana te neko pritisce, stisce, to mi je uzas.
Meni to nije provod, kad ne mogu da s epomjerim , niti da plesem :D ... a iskreno i one rezervacije onih separea okolo mi se ne dopadaju, nekako mi je izlovano i sluzi da napucene curice sjede kao u leglu :))) pri tome su ukocene i poziraju :) Opet kazem Ok, neka ima i ta varijanta, nekome se tamo svidja, meni ne.
Najbolji mi je onaj srednji dio, sa visecim stolovima, koji je i najvishi iznad koga je ona "kupola" staklena...

01.01. je svagdje bila guuzva , u undergroundu se stajalo, kao sardine....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Jan 2007, 22:40 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

slazem se sa tobom zato i ja podrzavam VIP karte i rezervacije, bolje je da je klub solidno popunjen i da se da plesati i da konobari kruze non stop nego da se pusti sve i svasta u klub i da stojimo svi ko mamuni u nekom kavezu

simplicity veliki plus kod mene ;) i 4 bambija :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Jan 2007, 23:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
znaci simpli dezurna si u novom fensi klubu a ? :lol: :lol:

a vidim i ljute te nabrijane klinke po separeima a ?- :lol: :lol:

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jan 2007, 02:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Razumijem ja tebe u potpunosti i apsolutno se sa time slazem drigi. VIP kartice / rezervacije su sasvim dobro rijesenje.

Ono sto mi je bezveze je pustanje iskljucivo ljudi sa VIP kartama / rezervacijama - Oni vec imaju svoje mjesto, njima je ulaz zagarantovan. Cemu onda branjnje ostatku da udje? Naravno ne treba ni dozvoliti da se kafic napuni pa da se ti ljudi koji imaju rezervacije ili propusnice guzvaju unutra (a ni svi ostali). Koliko sam ja do sada primjetio, izbacivaci su bili sasvim korektni - nikada nisu pustali da se napuni toliko da se unutra ne moze disati. Ono sto me najvise (a i jako prijatno) iznenadilo je to da su sasvim pristojni i korektni - lijepo kazu da je trenutno guzva i da treba malo sacekati. Izadje 5 ljudi, a oni puste 5.

Bio sam i ja u Kruni 01.01 - nije bilo lose, ali sam ja dosao tek oko 02:30. Guzva se vec bila razisla, bilo je bas OK.

Citiraj:
sta to konkretno donosi? Ja mislim nista, dobijam te vip kartice jos od titaniuma:)

Nema sta - naj si fensi :)

Citiraj:
da objasnim vanji i drugima ono oko vip karata

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jan 2007, 02:55 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2006, 17:18
E matador ajd mi sredi te patike i propusnicu za iste :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jan 2007, 03:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2006, 23:41
pa fuck taman sam se ponadala da se pojavio CLUB ( bljak ) koji nije u podrumu a + nema tih VIP sranja- jer to su samo i jedino - SRANJA!

ako bude tako, postupam po starom dobrom pravilu - napucam se do bola i zaobidjem isti (CLUB-bljak) :D

p.s. a nisam fenserka(citaj : praznoglava jadnica) i ko je onda tu na gubitku? :wink: :wink: :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jan 2007, 05:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Draga Pamela, ja baš iz tog razloga izlazim na takava mjesta da bih upoznao
jednostavne cure, koje su se morale napucati iz razloga, jer od sponzorusica ne mogu doci do izražaja! Ali problem broj 2 je da vama ni jednoj ne piše na čelu kako je ko u duši! I kad ja izađem u tako neki klub, nadjem se u dilemi ne znam odakle bi počeo! E muke moje! :roll:
Pa zašto je onda propao Titanium, pitam ja vas?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]