banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 16:33

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 73 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 28 Jun 2006, 00:12 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 10 Apr 2005, 14:38
[quote="ventilator"]
Pitam ja juce mladju pripadnicu ljepseg pola za Padrino.
I dobijem sledece informacije - gazda je neki Zoka (oko 32 godine) koji to drzi po pola sa bratom/ zetom/ kumom/ s kim li (neki rod mu je uglavnom)...Ona se upoznala s njima, bila u njihovom drstvu, u drstvu s bitnijim licnostima u Banjaluci (sad slijede neka imena za koja prvi put cujem)...
Eto, to sam ja saznala o Padrinu...dakle nista, apsolutno nista pametno... :D

VENTI,ti ne izlazis nigdje zbog gazda,koliko ja vidim,vec da se lijepo provedes,i sta te boli .....,s kim on sjedi i s kim se druzi,vazno je da cirkulise,a da mi je znati koji gazda nece biti sa nekim likovima u drustvu,a to je za nas apsolutno NEBITNO;

bitno je drustvo i muzika,atmosfera koju vi dovedete do usijanja,bez obzira na druge,a po najmanje gazde :angel: :angel: :angel:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jun 2006, 05:20 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2001, 01:00
Eh,
da su sve pripadnice radne grupe 30 poput Venti, niko ne bi ni pogledao vise mladjariju! Nasa Venti je macka i po - samo toliko da kazem.:notworthy:
Pa, draga, sto ne rece da zelis da djuskas, nismo ni mi morale pijuckati sokice i kafice onomad ;-)

`Ajd`, bice popravni cim svrnemo ponovo, jer i ja imam istu zelju.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jun 2006, 16:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2002, 01:00
australijaana je napisao:
ventilator je napisao:
Pitam ja juce mladju pripadnicu ljepseg pola za Padrino.
I dobijem sledece informacije - gazda je neki Zoka (oko 32 godine) koji to drzi po pola sa bratom/ zetom/ kumom/ s kim li (neki rod mu je uglavnom)...Ona se upoznala s njima, bila u njihovom drstvu, u drstvu s bitnijim licnostima u Banjaluci (sad slijede neka imena za koja prvi put cujem)...
Eto, to sam ja saznala o Padrinu...dakle nista, apsolutno nista pametno... :D

VENTI,ti ne izlazis nigdje zbog gazda,koliko ja vidim,vec da se lijepo provedes,i sta te boli .....,s kim on sjedi i s kim se druzi,vazno je da cirkulise,a da mi je znati koji gazda nece biti sa nekim likovima u drustvu,a to je za nas apsolutno NEBITNO;

bitno je drustvo i muzika,atmosfera koju vi dovedete do usijanja,bez obzira na druge,a po najmanje gazde :angel: :angel: :angel:

U pravu si. ;)

Samo htjedoh reci da kad nekog mladjeg pitas (u ovom slucaju je mladjahna djevojka u pitanju) o nekom mjestu - dobijes sve moguce informacije koje ti ne trebaju, samo onih informacija koje bi trebale biti bitne o lokalu u koji ljudi izlaze radi provoda nema ni na vidiku. :D

Zato ja i gnjavim forumase, cudna smo mi sorta ljudi, ali izvrsna kad su u pitanju informacije. :D

sportski magazin

Bestija NeOpravljiva!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jun 2006, 16:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Jack je napisao:
Eh,
da su sve pripadnice radne grupe 30 poput Venti, niko ne bi ni pogledao vise mladjariju! Nasa Venti je macka i po - samo toliko da kazem.:notworthy:
Pa, draga, sto ne rece da zelis da djuskas, nismo ni mi morale pijuckati sokice i kafice onomad ;-)

`Ajd`, bice popravni cim svrnemo ponovo, jer i ja imam istu zelju.

Slika
Hvala na lijepim rijecima. Mada mi se ogledalo ruga. :D
A, ono vece bas i nisam bila za djuskanje. Posto smo bili u sred radne akcije, bogami, mogla sam djuskati pola sata i pasti u komu samo.
Ona kafica uz pricu i smijeh mi je bas pasala.

Ali kad dodjes, moracemo u hopsanje. Ja evo vec ucim nove pokrete. Slika Slika Slika Slika

sportski magazin

Bestija NeOpravljiva!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jun 2006, 18:28 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2006, 09:49
Venti, spremaj se za subotu... :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jun 2006, 11:49 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Maj 2006, 11:47
Venti kao prvo ja nisam iz banjaluke kao drugo imam 19god e sad dal sam za tebe klinka ili nesto drug nije me briga a tebi treba provod pa kad se budes osvezila dodi ti u srbiju pa te ja posaljem Red Bullv pa se ti zabavi kolko ti volja tamo ih je dosta raznih godina mada oicno su ove od 14 do 19 gore a ove dole tako da kad resis jav

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jun 2006, 12:23 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Jul 2004, 11:47
Mrs Lola je napisao:
Venti kao prvo ja nisam iz banjaluke kao drugo imam 19god e sad dal sam za tebe klinka ili nesto drug nije me briga a tebi treba provod pa kad se budes osvezila dodi ti u srbiju pa te ja posaljem Red Bullv pa se ti zabavi kolko ti volja tamo ih je dosta raznih godina mada oicno su ove od 14 do 19 gore a ove dole tako da kad resis jav
Ovako piskaraju samo klinke.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jun 2006, 12:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2002, 01:00
:laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6:

postao je umoran

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jun 2006, 12:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2006, 21:08
Digresija je napisao:
Mrs Lola je napisao:
Ovako piskaraju samo klinke.

nijednogjedinoginterpunkcijskogznaka

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jun 2006, 12:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Ja ne zelim da budem znak interpunkcije... Ja zelim da budem pilot!!! Razumijes ti mene...pilot!!!

:angel:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jun 2006, 15:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Mrs Lola je napisao:

Zdravo Lola.
Danas je malo vruce, a i ja sam plavusa - pa cu morati priznati da mi nije bas jasno da li se ti to nesto ljutis ili ...
Inace, ja bas nigdje nisam napisala da si ti klinka, jer pojma nemam koliko imas godina (dobro, sad znam :D ).

Sve mi se cini da se nismo razumjele...
U postu gdje sam citirala tebe, slozila sam se sa tobom. Zatim ide razmak. Nakon razmaka sam napisala par rijeci o mladjahnoj djevojci koja nisi ti, vec se to odnosi na curu koju sam pitala za Padrino, a koja mi je dala ranije navedene besmislene informacije.

Pozdravcic. :wink:

sportski magazin

Bestija NeOpravljiva!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jun 2006, 16:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
Lola pa ti si iz Srbije???!!!...ne mogu da vjerujem.... :roll: ovolika nepismenost....

Venti nije do tebe ni do vrucine - nego do gramatike...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jun 2006, 18:19 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Maj 2005, 12:23
Lola je iz Spanije...ma kome danas treba gramatika?! To se nekad ucilo.Sad je bitno da dijete zna sve igre na komp-u,da ima najnoviji mobilni, a sto ne zna azbuku,naucice ili mozda nece....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jun 2006, 18:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Dobar dan... Ja sam znak interpunkcije,drago mi je. Jel' me neko trazio?
Ukoliko zelite da me koristite,a siguran sam da zelite,samo stisnite ,.?!;' i ja sam tu. :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jun 2006, 22:00 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

u bas me briga sto nestavljam veliko slovo zarez upitnik i te stvari ili vam mozda treba zarez da znate gde treba malo da usporite ili tako nesto mislim moze da se razume i bez toga nije ovo svada nimalo samo kazem mislim , . ?! moze i bez toga (nesvadam se samo kazem da se nesvati pogresno)
Venti nisam ljuta sto bi bila i nemam razloga cak mislim da ti imas razlog da se ljutis na mene ma videla si u PP
poz

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jun 2006, 22:58 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
ama koje to budale izmislise uopste interpunkcijske znakove jel tako lola evo vidis da se sve fino moze procitati i bez toga zasto bi uopste koristili to zar ne sreca pa u mnogim situVacijama ne moze doci do dvosmislenog znacenja recenica i teksta eto sad sam ti pokazao kako sve fino moze izgledati ovako fino izgleda estetski gramaticki a i pokazuje velik dio kulture covjeka pozdrav lola :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jun 2006, 23:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Digresija, dejstvuj!

Lola, moze tebe da briga ili ne, ali je cinjenica da se tvoji (i svaciji postovi kod kojih ne podlazu ama bas nikakvih gramatickim pravilima) jako tesko citaju.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jun 2006, 00:45 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Vid' Vanje sto se odmah uozbiljio cim se dokopao stolice moderatora... :P Samo tako i bez zabusavanja. Znaci, kad moderator i nije u pravu, ima da ga podrzis i prihvatis to kao da je istina, i ni slucajno drugacije. I uhvati se one izreke sto su spominjali neki progresivci pri 'okrsajima' izmedju 'obicnih korisnika i moderatora', "vrana vrani ne bode oci". :D

Venti, izvini sto ti kvarim temu. :)
Digresija, metlu u ruke. =]

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jun 2006, 09:11 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Ja i Venti smo se razumele,to je vazno. :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jun 2006, 09:23 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2005, 16:02
Otvoreno 21.06. danas 30.06.!!!!!!Ti ne velis nista o izlasku vec samo naglabas ovde!!Izadje li ti,gdje i naravno kako bi na tom famoznom izlasku??!!I ne znam sto stalno podvlacis da si radna grupa do 30 i to sa nekom dozom ironije i podsmijeha kao da imas u najmanju ruku 80!Malo baci tastaturu i u zivot!!!!!!!!!!!!!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 73 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]