Citiraj:
Nemojte doktore samo kod Nitroa da me saljete molim vas, prosli put mi dao tekucinu za ispiranje crijeva da se lijecim od prehlade
Al' zato nisi imao problema sa probavom, jel' tako?
Citiraj:
Kod mene u firmi kupili satelitsku samo zbog prvenstva, čak organizuju unutar firme i kladjenja, 1. jula 'moram' da igram fudbal sa kolegama, u WC-u okačili šal favoritskog tima, štokove razvalili da bi sproveli kabal sa terase u TV-prostoriju...
Ovako, na molbu kolege Lovca dajem strucno misljenje...
Okrenite sateitsku na Hotbird da uhvatite njemacke kanale RTL, ARD i ZDF. Oni imaju pravo prenosa svih utakmica, a radi sigurnosti sakupite nesto love pa platite jednosmjesecnu pretplatu na neki fudbalski kanal. TPS Foot ili Premier... Kladi se na pobjedu nasih protiv Holandije, a za dalje ne znam, jos je rano za prognoze. Ako neko favorizuje tim koji ti ne gotivis i sal tog tima visi u klonji, onda prilikom male nuzde malo promasi solju i zapisaj taj sal. Ukoliko se vlasnik sala bude bunio, slomi mu nogu, taman nece moci da igra 1.jula. 1. jula obavezno igraj, i slomi nogu bar jednom kolegi, a jos dvojici gledaj da napravis bar kontuzije mozga i naravno gledaj da svima ispsujes sve po spisku...
Razvaljeni stok iscjepajte u sitne komade i iskoristite da zapalite vatru koja mora da gori do neba svaki put kad nasi budi igrali. U slucaju pobjede nase reprezentacije u tu vatru ubacite petarde, barut i i ostala zapaljiva sredstva, a u slucaju poraza u nju pobacajte sve sto ima veze sa protivnikom od kojeg smo porazeni, Nakon toga uz ritualni ples oko vatre bacite prokletstvo na narednog protivnika nase reprezentacije...
Sad dr Nitro ide da baci sve Philipsove stvari iz kuce (posto je to holandska firma)...
Savjete djelim samo do pocetka prvenstva, nakon toga nemojte da me zovete, posto cu biti zadubljen u analize protivnika i igre reprezentacija na mundijalu. Posebno me zanimaju reprezentacije Togoa i Iran i njima cu posebno da se pozabavim...