banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 21:42

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1193 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 60  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 26 Maj 2005, 00:19 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 25 Mar 2003, 23:48
stigmata je napisao:
I ja sam izracunala da Nemac drzi ribice!
BTW. Zadatak je ludilo!!!
A babune jos nisam resila :(

Radnik je umoran dosao u svoj stan, legao u krevet ali nikako nije mogao da zaspi. Onda se dosetio necega, podigao telefonsku slusalicu, okrenuo broj i, posto je telefon zazvonio nekoliko puta, spustio je slusalicu ne cekajuci da se veza uspostavi, vratio se u krevet i mirno zaspao. Kome je radnik telefonirao???

Neko u susjednoj sobi/stanu je hrkao, :lol: ovaj ga zovnuo, te ga probudio da vise ne hrce :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Maj 2005, 00:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Sep 2004, 11:42
Michigenac je napisao:
Joj! Ma nee... Bas me zanima kako si dosla do beskonacnosti :D
Ostavicu vas da se jos malo "izvaljujete" (izvinjavam se ako sam nekog uvrijedio), pa cu da odgovorim!
evo malo i da pomognem: U biti, odgovor i jeste u tom "19!" 8)

Hej Michigenac, jesmo li se dovoljno "izvalili"???
Dolazi ovamo da cujem taj famozni odgovor,pa da idem spavati!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Maj 2005, 00:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2004, 14:58
Misli se tacno na odsijecanje uzeta od 1m! Nista u smislu:" Sjecu koliko hocu, sve dok ne dobijem taj jedan metar!"

Ali znao sam da ce te se lomiti oko toga :)

Sutra cu da dam odgovor, ako niko ne uspije da rijesi do tad. A sad odo' spavat. Pozdrav svima

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Maj 2005, 00:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Kandi je napisao:
Neko u susjednoj sobi/stanu je hrkao, :lol: ovaj ga zovnuo, te ga probudio da vise ne hrce :wink:

pa sad...ja kada sam umorna, nista mi ne smeta da zaspim,cak ni kada neko hrce :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Maj 2005, 00:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2004, 14:58
Aj' dobro, evo :) :
Kad od uzeta od 20m odsijeces jedno uze od 1m, dobijes dva uzeta od 1 i 19m! Znaci sad imas uze od 19m i od njega isto tako mozes da odsijeces uze od 1m, ali to je vec odsijecanje od uzeta duzine 19m, a ne od 20m!
(a jesam ga zakomplikov'o :roll: ) Znaci samo jedanput mozes od uzeta od 20m da odsijeces uze od 1m! Nadam se da sam vam nekako razjasnio! Morao sam ovako korak po korak 8)

Inace ovo pitanje je bilo na nekom od onih njem. "telefonskih" kvizova na njih. TV-ima, sta su ljudi samo izvaljivali: 10,19,21,40,... :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Maj 2005, 00:36 
Početnik
Početnik

stigmata je napisao:
Kandi je napisao:

pa sad...ja kada sam umorna, nista mi ne smeta da zaspim,cak ni kada neko hrce :D

pa sad...ovo ti je neki osjetljiv radnik :wink:
Najozbiljnije, ovo sam cula prije nekih 10 dana na fakultetu :wink: Zato znam 8) Koje je tvoje rjesenje inace? :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Maj 2005, 00:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Michigenac je napisao:
Misli se tacno na odsijecanje uzeta od 1m! Nista u smislu:" Sjecu koliko hocu, sve dok ne dobijem taj jedan metar!"

Ali znao sam da ce te se lomiti oko toga :)

Sutra cu da dam odgovor, ako niko ne uspije da rijesi do tad. A sad odo' spavat. Pozdrav svima

Mogu biti samo tri odgovora:
1. da sece 19 puta i dobije 20uzadi od po 1m(sto rece da nije tacno)
2. da to secenje tezi beskonacnosti (imas uze od 20m i pomeras to secenje s leva na desno za neku duzinu dx koja teoretski moze da tezi nuli, sto znaci da broj odsecanja tezi ka beskonacnosti)
3. ili samo 1x

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Maj 2005, 00:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nisam prepisala...kucala sam dok je tvoj odgovor stigao!!!:angel:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Maj 2005, 00:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Kandi je napisao:
Najozbiljnije, ovo sam cula prije nekih 10 dana na fakultetu :wink: Zato znam 8) Koje je tvoje rjesenje inace? :-?

Covek je dosao jako umoran sa posla, medjutim nije mogao zaspati jer je morao sutradan rano ustati(ponovo na posao),preveliki stres jer nije imao budilnik, pa je nazvao telefonsko budjenje. :D

P.S ne zaboravite da je onaj les jos pod krevetom!!!

Evo novi:

Jedina sestra jedinog brata vase majke ima jedno dete. Kakav je rod izmedju vas i tog deteta???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Maj 2005, 01:12 
Početnik
Početnik

stigmata je napisao:
Kandi je napisao:

Covek je dosao jako umoran sa posla, medjutim nije mogao zaspati jer je morao sutradan rano ustati(ponovo na posao),preveliki stres jer nije imao budilnik, pa je nazvao telefonsko budjenje. :D
[/b]

Zar ne moras na telefonskom budjenju reci kad da te probude?Ili nesto propustam :oops: A kad si stvarno umoran, ni stres te nece sprijeciti da zaspis...tako da i dalje mislim da ovo moje ima vise smisla :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Maj 2005, 01:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2002, 01:00
stigmata je napisao:
Evo novi:

Jedina sestra jedinog brata vase majke ima jedno dete. Kakav je rod izmedju vas i tog deteta???

Pa to sam ja.
Mislim,ja sam to djete.

Jedan dan me nema,a vi knjigu ispisali...

Vidim,onaj gdje je mrtvac ispod kreveta jos nije rijesen...
Moze neki hint,pomoc,bilo sta?
Ili da onaj ko je postavio zadatak napise odgovor,jer ovo nema smisla - ubi me radoznalost. :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Maj 2005, 09:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Apr 2003, 22:23
Kandi je u pravu, valjda moras reci kad ce te probuditi, a ovaj nije progovorio niti rijeci... :D

Abra-abra-cadabra
Abracadabra

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Maj 2005, 11:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

anonima je napisao:
Kandi je u pravu, valjda moras reci kad ce te probuditi, a ovaj nije progovorio niti rijeci... :D

U tome je fazon, ne govoris kada da te probude, nego otkucas kada da te probude. Zar ne znate za to, zar niste nikada probali???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Maj 2005, 11:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

pojma...meni se cini da je kod nas (time govorim o banjaluci), dok je jos nekad davno postojala sluzba za budjenje (to prodrazumijevam unazad godinu-dve) bio fazon da se javi teta i ti narucis buljenje u tebi odgovarajuce vrijeme.
btw pise da se veza nije uspostavila vec da je ovaj spustio slusalicu prije toga?!?

ehehe sad procitah na prethodnoj stranici post od guess_who-a...ehehehehe ehehehehe samo polako...nista na brzinu, pogledaj Psihologiju i temu stres :D sta se sve ljudima moze dogoditi kad se stresu :lol:

Abra-abra-cadabra
Abracadabra

Poslednji put menjao anonima dana 26 Maj 2005, 11:22, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Maj 2005, 11:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ventilator je napisao:
stigmata je napisao:

Pa to sam ja.
Mislim,ja sam to djete.

:thumbright: :thumbright: :thumbright:

evo vam novi:
Covek stoji na pruzi i cuje voz kako mu se priblizava. Da bi se spasao covek potrci sto je brze moze, ali prema vozu. Zasto???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Maj 2005, 11:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

zato sto se nalazi u tunelu i blizi je izlazu gdje voz treba da udje nego onom drugom...ala ga objasnih svaka mi cast, ni sama sebe ne razumijem :D

Abra-abra-cadabra
Abracadabra

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Maj 2005, 11:31 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Jul 2004, 11:47
Kandi je napisao:
stigmata je napisao:
Kandi je napisao:

Kandi tvoje rjesenje je ispravno. I ja sam cuo to prije nekoliko godina, ali nisam htio napisati rjesenje, da ne pokvarim drugima zabavu.
Vazi i za ostale - ako znate vec rjesenje od ranije, nije fora da drugima kvarite zabavu. :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Maj 2005, 11:33 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Jul 2004, 11:47
stigmata je napisao:
evo vam novi:
Covek stoji na pruzi i cuje voz kako mu se priblizava. Da bi se spasao covek potrci sto je brze moze, ali prema vozu. Zasto???

Mozda se na razdaljini od 100 m u smjeru voza nalazi neki most sa kojeg moze da skoci i tako se spasi. :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Maj 2005, 11:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

anonima je napisao:
zato sto se nalazi u tunelu i blizi je izlazu gdje voz treba da udje nego onom drugom...ala ga objasnih svaka mi cast, ni sama sebe ne razumijem :D

:thumbright: :thumbright: :thumbright:

A to za ovog radnika koji ne moze spavati, moze da bude tacno. Resenje koje ja znam (tako sam procitala) je da je lik zvao budjenje. Niko i nije trebao da mu se javi jer kucas/okreces br.servisa+vreme budjenja. Npr. hoces u 8 i 15 da ustanes tako da zoves br.servisa0815 i telefon ti onda zvoni u to vreme. Daj ljudi, zar niko ne zna za taj fazon budjenja, pa ja sam kao mala to non stop zvala jer mi je nekako bilo zanimljivo do bola :oops: :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Maj 2005, 11:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pola i Dzek, koji zive zajedno vec nekoliko godina, putovali su vozom. U nekom trenutku u kupe je usao nepoznati putnik. Dzek mu je ljubazno rekao "Dobar dan" dok je Pola bila zadubljena u knjigu. Primetivsi da su Pola i Dzek sami u kupeu, nepoznati je izvukao pistolj, udario Polu u glavu, opljackao je i pobegao. Iako je pri tom bio nekoliko puta okrenut ledjima Dzeku, ovaj nije bas nista poduzimao, a razbojnik ga nije ni opljackao. Zasto??? Napomena:Dzek i Pola su bili savrseno zdravi i niko od njih nikada nije imao veze sa pljackasem.
ovde ne znam odgovor, eto cisto informativno

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1193 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 60  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]