Ljudi, ovako stoje stavari, Alex i Neo26, svaka cast na postovima, jedno HVALA, samo tako, ima da posutamo ove koke

, jeste li primetili da se prikljucila jos jedna koka, da da da to je ANONIMA, e sad se cuvajte, ova maca nije tako dobra, ona ce vas saseci, pa se sad cuvajte, ona kad opece, onda bas boli, jel' tako anonima, hehehehehehe
Btw Reb, dobices ti svoje samo da te se docepam, ej ljudi ajde da u svakom postu napisemo, KANDI se vraca kuci, tj. ovoj temi, pa mozda upali pa se pojavi, nije mi jasno koji joj je mantrag.
Nego otisao ja juce ili tako nesto u Tropik, ali ovaj u gradu, i sad stoji ispred mene zena i placa kreditnom karticom, a iznad kase svecano okacili da primaju kreditne kartice, i znea se valjda odusevila, pa onako vazno daje svoju karticu, tek proso pet minuta ona gluperda na kasi nikako da joj sreze tih nekoliko markica sa kartice, jos ja glup stojim u tom redu, i prebacim se ja na drugu kasu, a zena se povampirila, pocela da slaze face, kaz ima li iko u ovoj prodavnici da zna ista. I tako ostavih ja tetu sa njenom kreditnom karticom. tja izem ti nepismene ljude.
Ina, nemam ja pojma o kome ti govoris, zato ili mi reci ili nemoj, jer stvarno meni te asocijacije nista ne znace, znas koliko sam ja zainteresovan kad vi pricate o momcima. boooooring
Eto ljudi toliko za ovaj put, sad na posao muski deo ove teme, pa kad se vrate one dve da se zblanu, lose im vreme, steta, nece bas biti lepo za setanje po BG, Alex and Ina, medeni mesec, mmmmmmm, ppppppp, Neo26 perika, plava, ko zna mozda bi i bilo dobro, aaaaahahahahahaha, zezam se.