banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 16:19

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 634 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 32  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 08 Sep 2003, 10:23 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 14:39
Kandi je napisao:
Aleksandar je napisao:
ina je napisao:
stvarno kandi mogla si ga tuziti,umjesto toga ti se okrenu crncima:)
vidis utopijo sta radis,zbog tebe je postala crnofil :cry:

Crnofil !!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ma crnofil 100%.Ako neko poznaje nekog dobroizgledajuceg crnca,neka mi hitno javi :D

ne samo jednog!!! :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Sep 2003, 12:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Jan 2003, 12:54
ma super zana,ali ga moras do bl
teleportovati,mada nije za nju problem ni da do tamo
dodje :D :D
a ti utopija,te svoje mastarije "mrsi,duva za vrat"
just forget it
nego svoju uskovitlanu kosu sam skratila
i to dobro,samo da znas
ma vidjeces,a znam da cu ti missss :wink:
boze kakva li ce to taktika biti kad se vas dvojica
budete dogovarali
ina zeno preobratice te :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Sep 2003, 14:23 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 24 Avg 2003, 07:38
Eh a ja se planirao malo i osisati, sto cu najvjerovatnije i uraditi... Teska mi glava ljudi;) Puna briga, pa bar ne mora biti puna kose :) A vljda ce mi neko oprostiti...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Sep 2003, 14:43 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2003, 19:33
Utopija je napisao:
Btw Rebbecka ja pomazem Alexu i Neo26 da vas lakse razodenu, hehehehhehe, mada im nisam ni do kolena.

Hehehehe, svaka cast!
Imas pice!
:drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Sep 2003, 15:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

:D :D :D :D
neo oprosteno ti je :wink:
i ja sam se danas osisala :rainbowafro:
tako da sam utopija sad kratki afro
:D :D :D :D
salim se nisam ja afro
mada su neki navijali za to :wink:
a alex,ili si postao ili si bio,prava zloca :wink:
:D :D :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Sep 2003, 15:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ma nisssssssam! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
:D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Sep 2003, 18:19 
Majstor
Majstor

E ljudi upavo sam gledao Mrtav ladan :) Da napravimo neku zezanciju, a?:)Pozz, Reby

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Sep 2003, 20:53 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

ee...kog tipa zezanciju :wink:
ja bas odgledah utakmicu
da se mi bacimo na basket :D :D
vec sam rekla da mrzim svadbe
jedna ce mozda biti razlog sto ina
necu sa vama u s. ako se bude islo
kandi ipak je bolje nocu,ha :wink:
pozdrav i tebi neo :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Sep 2003, 21:44 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2003, 21:02
znaci pocela je sezona shishanja...
steta za rebbecku,bice sve manje cupavaca u gradu
cure, srecan vam put,uhvatite kojeg italijana
i ne zaboravite na kojim cete tribinama bit...
cisto da se ne zbunite-'nije svejedno':)
ma utopji sta bulaznis,za koga je asocijacija matrix majke ti!
ajde upotrijebi malo male sive celije :)
kandi pobijedio mi je koturovic :wink:
ma rebbecka i neo nema sta oboje vole 'mrtav ladan' :P

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Sep 2003, 21:48 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

ej rebbecka sto se mene tice bice puta za s.
ali ima i ti da ides nemoj se sad sa svadbom izvlaciti...
jedino ako se ti ne udajes :oops: ali znam da tada nece biti svadbe
ma znas kako ce nam biti :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Sep 2003, 07:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2002, 01:00
Ina, ti me pravis glupim ili sta, ja nemam pojma o kome pricas jedino ako nije Kianu Rivs, vas ni sam bog ne moze pratiti, svaki dan bar jedan novi nadimak za nekog tamo??? Zato me ne zezaj. :P :D

Rebbecka, a sad ti radi fon ili sta, joj joj a meni ovamo valjas neke price, bonzaiiiiiii, japanska buba. :x 8)
Btw o kakvom vi putu govorite, ako je Sarajevo, kad trebamo Kandi i ja, to se vec nece dogoditi jer ja moram to brzinom munje da obavim, ti izem proklete vize, a Kandi ja cu te golim rukama zadaviti, znas li ti koliko kosta onaj faks, i ja sad treba da se zezam, e pa nemere sestro slatka, volim i ja tebe ali tako ti stvar stoji. :wink: :angel:

Alex plz podrzi me, sad kad se njih tri raskokodacu necu ziv ostati, zato heeeeeeeelpppppppppp.
Neo26, nesto skrtaris na tekstu, baci malo duze postove, ovako ja procitam sve za min. do dva, pa nije feeeeer ljudi. joj joj
Baba Smiljana je porucila: "Stoj vojsko, kapetan pisa." opet se moram zahvaliti Anonimi za ustupljena autorska prava. hehehehe :D
Joooj ljudi danas neko vreme depresija me uhvati, a to nece na dobro, moram se izbiti inace mi ne gine los dan. Poduprite me, zna Rebbecka kako je kad se ja ubedacim.
Odoh da prosetam, mozda me to oraspolozi. smrk, ali ne smrk crevo, vec buaaaahahahaaaaaaaaaaaa :cry: :cry: :cry: :cry:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Sep 2003, 09:26 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

utopijo nije u pitanju kijanu rivs vec ...evo ti nova asocijacija-van gogh! :P
jel ista jasnije? :mad:
jadna kandi kako je samo ucjenjujes...
ne daj se depresiji da ne zavrsis ko depresiva 8)
podupiremo te :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Sep 2003, 12:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

OK, Utopijo! Sad cu da napisem tekst od kog ce vas okice zaboliti! Ovo ja tebi help, kao sto si trazio!

Eh, sad, mozda ce vam zvucati paradoksalno (kakva rijec) ali ja volim snijeg ali nikako ne volim zimu! Ufff, zima je nesto sto mnogi od nas ne vole a snijeg, eeee, snijeg je vec nesto! Jos pogotovo ako volite skijanje, sankanje, klizanje, grudvanje, lomljenje na Trgu Krajine (ispred Boske) i razne druge zanimljive "radnje" uz kamin i vatricu :D hehe!
Ali eto npr. uzmite ljeto. Ljeto je ove godine bilo dosta vruce i sparno i svi su govorili "uffff, kakva vrucina, kako se tesko izdrzava" i sl. Ma dok je samo malo zaladnilo odmah je komentar bio "ah, sto zahladni naglo, pa ovo je za ne izdrzati" ili kad duze pada kisa onda je "pa dokle vise misli padati, j***m ti kisu, ne mogu ovo vise da podnesem, uvijek mokro"!
Ha, jel vidite neku slicnost ovdje??????? Vidite?!!!!!
Svaka cast, niste jedini! Eh, kad bi kod nas bila ona tropska klima gdje u jednom danu sunce grije, pada kisa, pa sunce grije, pa hladno, pa kisa, pa sunce grije, pa sunce grije, pa suuuunce grije, pa kisa, pa sunce grije, pa......... :lol: :lol: :lol: nasi ljudi bi opet rekli " aaaa, boze sacuvaj ove klime sto se razjebala"!
Eh, sad dosta klime!
Izasao ja u grad (!!!!!! 8) :D ) sad za vikend (kao neka novost) i tako obilazim ja sa drustvom nase mnogobrojne kafice, kafane, diskoteke i ...!
I sta vidim? Na svakom mjestu je jedno 50 % ljudi koje sam vidio to isto vece i na drugim mjestima! I kao prilazi meni jedan lik koga sam vidio na skoro svim mjestima gdje sam bio i kaze on meni "pa sta je sa ovom rajom, samo idu od kafica do kafica, nigdje covjek ne moze imati opustenu atmosferu bez guzve"! E, kad ti to kaze neko takav onda stvarno budes pametniji za milimetar! On je to rekao ne shvatajuci da bi on zapravo mogao biti jedan od predsjednika ljudi koji se "mrdaju" od kafica do kafica! Haaaaaaaaa

TISE MALO TAMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ma lupaju mi ispod prozora, pa ja vicem!

Ma mogao bi ja da ovako pisem do sutra ali nemam vremena toliko!

Pa, Utopijo, gdje je hvala za help?! :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Sep 2003, 12:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Plavuša piše sinu pismo...

Dragi sine,
pišem ti ovo pismo, kako bi znao da ti pišem. Ako dobiješ ovo pismo, znači da je dobro stiglo. Ako ga ne primiš javi mi, tako da ti ponovo pošaljem. Pišem sporo, jer znam da sporo čitaš.
Neki je dan tvoj otac pročitao u novinama, da se po statistikama većina saobraćajnih nezgoda dešava 1 km udaljeno od kuće, tako da smo se nedavno i mi preselili malo dalje od kuće. Kuća je prelijepa, imamo čak i veš mašinu, ali ne znam da li radi. Jučer sam stavila veš da se pere, povukla vodu i veša više nije bilo... Ovdje vrijeme i nije tako loše. Prošle sedmice samo je dva puta padala kiša - prvi put je trajalo 3 dana, a sljedeći put 4. U vezi one jakne koju si želio, tvoj ujak Đuro mi je rekao da ako ti je budemo slali da skinemo dugmad, pošto su dosta teška, pa bi to više koštalo, tako da smo skinuli dugmad i stavili ih u džep.
Napokon smo sahranili tvoga djeda, pronašli smo njegovo tjelo kada smo čistili kuću. Bio je u ormaru od onog dana kada je pobjedio dok smo se igrali skrivača. Prije nekoliko dana eksplodirala je boca od plina u kuhinji, tvog oca i mene je izbacilo van kroz prozor, kakav osjećaj! Nakon toliko godina, otac i ja smo izasli van zajedno.
Pošto vec pominjem tvog oca - dobio je novi posao! Jako je ponosan. Ispod njega se nalazi oko 500 ljudi... zaposlili su ga na gradskom groblju... održava travnjak. Da ti kažem i to da je sad u bolnici. Udarila ga struja. Pokvario nam se frižider, on ga popravljao i rekao da je kratak spoj a ja mu rekla da ga onda malo produži. Tvoja sestra Julija, znas ona sto se udala za svog muza.. napokon je rodila! Ne znamo jos pol djeteta, tako da ne znam da li si postao tetka ili ujak... ako bude curica tvoja sestra će je zvati po meni... Čini mi se malo čudno da svoju ćerku zove "mama" ali ona tako hoće. Tvoj rodjak Mile se oženio.. po cjeli dan se moli pred ženom, jer je djevica. I da znaš da više ne viđamo tvoga ujaka Peru, onoga što je umro prošle godine... A da ne govorim o tvom bratu Brani.. on je grozan... zatvorio je vrata od auta, a unutra su ostali ključevi. Morao se vratiti u stan kako bi uzeo duplikat i kako bi nas sve izvukao iz auta. Kakav glupan!!!
Da znaš sta mi se desilo juče. Našla sam u sobi neku bubu koja je ličila na stonogu. Ali prebrojim joj ja noge a ona ima samo 95 nogu, tako da sam izgleda otkrila novu vrstu insekta, devedesetpetnogu! Ovdje se sine sve teže živi. Cijene su toliko visoke da moram nositi merdevine u prodavnicu.
Dobro sine, neću ti napisati adresu, jer ne znam koja je. Porodica koja je ovdje prije nas živjela, skinula je kućni broj sa zida i ponijela ga sa sobom. Ako vidiš Milenu pozdravi je, a ako je ne vidiš nemoj joj ništa govoriti. Mama koja te voli.

P.S.: Htjela sam ti poslati nešto para, ali sam već zatvorila kovertu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Sep 2003, 16:40 
Majstor
Majstor

A sta reci o ljudima koji preticu na punoj liniji??? Jel se on moze nazvati normalnim? Eto takav jedan degenrik je iskocio neku vece ispred mene, sreca pa cesta siroka... Ali opet nebitno, upravo je pala kisa, pazite kako vozite bar prvih pet sest sati :) Jako je klizavo. Uplate svjetla, bez obzira sto je dan, neka vas ljudi bolje vide, pogotovo ako imate auto sive ili bijele boje. Onaj koji vozi iz slepera ili autobusa nece vas vidjeti od silinih kapljica koje vozilo ispred njega podize. I krenuce u preticanje... A sve zbog toga sto niste upalili svjetla. Pustite stare neznalice koje kazu da se tako trosi akumulator, nije tacno! Naspite vode u onaj rezrvarcic za vodu sto se prska po staklima, ljeto je proslo, moze zatrebati. Btw. ja to prvi moram uraditi, skontah maloprije da je prazno i jedva se dovezoh kuci :)
Lanci vam nisu potrebni, kao ni punomoc. Jest da ce mozda neki bistriji pandur to traziti, ali mu za lance fino objasnite da ne mora znaciti ako je njemu zima u grmu u kojem cuci, da je ista i stigla. Ili za punomoc, neka vam objasni gdje to pise da vi morate imati punomoc. He, he ne pise nigdje... A oni koji idu za Sarajevo, neka se na onom autoputu drze ogranicenja brzine, jer policija vreba sa bijelom neobiljezenom tricom i to opremljenom kamerom za pracenje. I stalno su tu, provjereno ;)
S druge strane ukoliko na brzinu zelite ostati bez vece kolicine novca toplo vam preporucujem VIZU I MERKATOR :) E ako ne zelite, onda usput obidjite trgovine u Vitezu ili ako idete preko Borja i Teslica VF Komerc u Jelahu (isti je gazda i Vize, ali ovamo je jeftinije) Mada, najbolje mjesto za kupovinu je Vitez a pritom ne mislim samo na FIS.
Dobro ljudi, napolju me ceka BIG serpa puna sljiva od kojih ce kuvanjem postepeno nastajati pekmez, koji ja inace volim vidjet samo u strudli :)
A sto se nekih ideja za zezanje tice... Hm, ja sam prosle godine slao svakave SMS poruke sa Interneta starijoj raji za koju pouzdano znam da nemaju pojma o svemu ovome. I to tipa: ''Cestitamo, dobli ste 100.000 maraka. Bit cete kontaktirani narednih dana...MOBIS'' Ili nesto tako slicno :) Pozdrav svima !!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Sep 2003, 17:12 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

ma rekla ja vec aleksandar genije
a i neo,fino,kako se muska populacija drzi skupa :D
dobro ti ovo pismo
utopija just dont,sto se tice telefona i
japanske bube,veza mi traje nekoliko min
pa pricali smo brate,znas da prekida
boze sve ove savjete,dok to popisem :wink:
nego dosla samo da vas pozdravim
i da vam kazem da cu se brzo vratiti
a za kandi ne znam :wink: :D :D
ina ne boj se,udati se necu,znas moju parolu :D
pa,sto voljela bih da me ne docekaju drasticne promjene
tipa alex i ina vec na medenom mjesecu
utopijina dear ceka bebu,i to twinsice
neo celav ali se predomislio pa nosi periku,plavu
i sl. :D :D
budite mi dobri...hm,uslovno govoreci :wink:
hearya u petak,valjda :wink:
:angel:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Sep 2003, 18:37 
Majstor
Majstor

Jok ja i plavo, necuuuu :)
Ipak srecno Reby :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Sep 2003, 18:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Hehehe, ja i Inica na medenom mjesecu! Ne zvuci lose! :D
Neo celav!!!!! :lol: Hahaha, pa plava perika!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Dobra ti je ova! Neo se vec izjasnio! :D
Neo dobar ti fazon za sms! Pa reci nam jesu li se "kacili" ti sto su "dobili" tu hrpu love? :lol: :lol: :lol: :lol:

U svakom slucaju, sretan put Rebb! Lijepo se provedi!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Sep 2003, 21:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Apr 2003, 22:23
E ljudi zao mi je sto se vako kasno prikljucujem ovoj temi
inace srecno Kandiju i Rebecki na putu i da uhvate kojeg italijana
Kandi secas li se Jugovica?:)
Rebecka mogla bi nazvat koji put...
Ina hvala sto si mi danas pravila drustvo
A Utopijo zadavicu te sto me ispaljujes :P
Cek da se ufuram malo u to sto pricate pa cu dodati i ja koju pametnu.

Abra-abra-cadabra
Abracadabra

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Sep 2003, 00:13 
Majstor
Majstor

He, he jesu li se kacili...Pa sta ti mislis? :) Jednom sam poslao poruku i on je pomislio da mu je to poslao muz od ljubavnice koji btw. radi u vojonoj obavjestajnoj, covi stalo srce. He, he toliko se prepao za svoje zdravlje da se cak nije ni ljutio sto sam ga nasamario. Laknulo covjeku :) pa mu jos bilo i drago sto je nasamaren :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 634 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 32  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]