OK, Utopijo! Sad cu da napisem tekst od kog ce vas okice zaboliti! Ovo ja tebi help, kao sto si trazio!
Eh, sad, mozda ce vam zvucati paradoksalno (kakva rijec) ali ja volim snijeg ali nikako ne volim zimu! Ufff, zima je nesto sto mnogi od nas ne vole a snijeg, eeee, snijeg je vec nesto! Jos pogotovo ako volite skijanje, sankanje, klizanje, grudvanje, lomljenje na Trgu Krajine (ispred Boske) i razne druge zanimljive "radnje" uz kamin i vatricu

hehe!
Ali eto npr. uzmite ljeto. Ljeto je ove godine bilo dosta vruce i sparno i svi su govorili "uffff, kakva vrucina, kako se tesko izdrzava" i sl. Ma dok je samo malo zaladnilo odmah je komentar bio "ah, sto zahladni naglo, pa ovo je za ne izdrzati" ili kad duze pada kisa onda je "pa dokle vise misli padati, j***m ti kisu, ne mogu ovo vise da podnesem, uvijek mokro"!
Ha, jel vidite neku slicnost ovdje??????? Vidite?!!!!!
Svaka cast, niste jedini! Eh, kad bi kod nas bila ona tropska klima gdje u jednom danu sunce grije, pada kisa, pa sunce grije, pa hladno, pa kisa, pa sunce grije, pa sunce grije, pa suuuunce grije, pa kisa, pa sunce grije, pa.........

nasi ljudi bi opet rekli " aaaa, boze sacuvaj ove klime sto se razjebala"!
Eh, sad dosta klime!
Izasao ja u grad (!!!!!!

) sad za vikend (kao neka novost) i tako obilazim ja sa drustvom nase mnogobrojne kafice, kafane, diskoteke i ...!
I sta vidim? Na svakom mjestu je jedno 50 % ljudi koje sam vidio to isto vece i na drugim mjestima! I kao prilazi meni jedan lik koga sam vidio na skoro svim mjestima gdje sam bio i kaze on meni "pa sta je sa ovom rajom, samo idu od kafica do kafica, nigdje covjek ne moze imati opustenu atmosferu bez guzve"! E, kad ti to kaze neko takav onda stvarno budes pametniji za milimetar! On je to rekao ne shvatajuci da bi on zapravo mogao biti jedan od predsjednika ljudi koji se "mrdaju" od kafica do kafica! Haaaaaaaaa
TISE MALO TAMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ma lupaju mi ispod prozora, pa ja vicem!
Ma mogao bi ja da ovako pisem do sutra ali nemam vremena toliko!
Pa, Utopijo, gdje je hvala za help?!