Ina ti sve neke cudne stvari zboris, o kakvom pevacu ti pricas, stvarno jel' mislis na pjetla ili sta???
Zasto da kazem neu u kliko sati??? evo u 11.30 cirka oko, a Ina kad sam ja tebi rekao da se bojim curki, a ne da se bojim nego se prestravim kad ih vidim, jesu odvratne uzas, bljak, fujk.
Kandi sto opali sad, ali ajde oprastam ti.E da za vizu, sad jasno i glasno JA NECU DA IDEM U SERAJEVO RADNIM DANOM, AKO KRENE FAKS. pa sad ti vidi, smooch i tebi.
Primetio sam da mi ovde samo neke ptice pominjemo.
Evo novog predvidjanja, vidm da ce se Alex i ina upoznati kroz 15-20 dana, jos nisam siguran koliko, jer mi je nesto ova prokleta kugla musava, nisam je oprao, aaaahahahaha.
Joj ljudi ajmo da budemo provodadzije, tantanana, Alex sad se cuvaj, ako krenemo u akciju, jer ionako mi to moramo da odradimo za inu, jer je ona jaaaaako stidljiv devojcurak. Btw da se vas dvoje ne dopisujete i na private, mmmmmmm.
Neo 26, nemam pojma gde mozes to nabaviti, probaj u Mikro-u, ako ne tamo ne preostaje ti nista drugo nego da skoknes do ZG i zamolis cike i tete sa HTV-a da ti ko satro presnime epizode, probaj mozda i uspe, ili povedi Rebbecku pa je daj kao garanciju da ces te kasete koristiti u privatne svrhe only.
Ajd' raja moram ici uplatiti jos sati, jer se sad vucem preko teola, ono skupoooo 1 sat= 3KM, fuck. Gruss
aaaa da umalo da zaboravim, na sestoj strani sam ostavio veeeeliki post, gde se sve sareni i stavio jednu zanimljivu ilustraciju, namenjenu ini i Alexu, a vi je nise ni skontali, bas vam hvala, buuaaaaaahhhhhhhhhhaaaaaaa