Prvo, Rebbecka danas si izgleda plavusa, mislio sam cure, pa malo drugacije receno curke, a ne perad, kokoda, il' ti gbl gbl gbl. aaaaaaaahahahahaha
Joooj, trebao bih pustiti nokte i obojiti ih k'o uskrsnja jaja, pa da vracam, pogodio sam koliko ce me poruka zateci kad se opet konektujem. tttooooooooooo secas se ovog Rebbecka, joj ti i Mazo Kviz.
Alex, da si ti samo video ove tri mace na pocetku srednje, prave cedne devojcice, a onda se preobratile, i vidi ih sad, ponosan sam. ljubi vas baba. aaaaaaaaaaaahahahahahaha
Neo 26, 'ajd' se i ti upusti u talk, da bude izjednaceno, tri na tri, pa da vidimo oce li zemlja goreti, ko ce koga,..... natuci,
Kandi, mogla bi da zovnes, a i ti Rebbecka, stara mi rece da si zvala, ja zovem nikog nema, jooooj, ali pretpostavljam da si izasla sa inom i Kandi-jem, ako sam opet ubo, svaka mi cast, ja sam nova krunisana balkanska prorocica, da ti gatam u ruku. ppppp
Ina, mislim na san, khm, a da nije to bilo i vise od tog, mmmm pa sto mi to nisi rekla.
I da znao sam da se povlacis iz dogovora, a ja se ponadao da ces se igrati cika Doktora. aaaaaaaaahahahahahaaaaaaaa
'Ajd sad pisite i ne odmarajte prstice, btw Rebbecka, drz' se frigidajera, a sta bi sa onim nigerom, ooooooppppppaaaaaaa, Kandi kako to dozvoli, kuku grdna ne bila., i jos nesto gde si me videla Ina??
A sad na posao, lupajte po tastaturi sve da se prstici crvene.
I da koliko treba poruka za cetvrtu zvezdicu??? 500???