ajkula je napisao:
A jest ti odgovor
Pa ja nisam ni pricala o svima, nego o sebi. Sta i kako drugi mene apsolutno ne interesuje. Ti si povlacio paralele izmedju nas ovdje i nas tamo a ja ti rekoh da i ovdje ne postujem ogranicenja - sto se povremeno odrazi placanjem kazni i bodovima kojih imam poprilicno

Dva puta su me klepili u HR, uredno im platila.. U Slo su me 3x pratili ali sam ih svaki put provalila pa mi nisu mogli nista. Otvaranje haube, pretresanje auta i sl. ne racunam
I lijepo ti rece TNS, od cjelokupne brojke nastradalih koliki je postotak dijasporaca?
I mene nervira domaca saobracajna nekultura, sto mi se zabijaju u gepek, sto mi psuju majku sto stajem pred pjesackim prelazom, sto trube cim se upali zuto, sto murijasi iskacu kao zecevi iz kupusa, sto u sahtu ostavis tocak, sto ljudi ko srndaci preskacu ulice i gdje je moguce i gdje nije.. A ti sad reci da to nije tako u BL?

Nemam ti sta odgovoriti...ti u klin ja u plocu......i tako u krug
vrati se prethodne dvije stranice pa procitaj....svu su ko blentavi bez uze i sire familije a bogami i prijatelja....sve jurcaju u zagrljaj.....
poenta moje price je da se vecina ne ponasa isto u Stutgartu,Becu,Cirihu i u Banja Luci.....ni u kafani ni za volanom ni na ulici i to je ono sto mi ide na...zivce
saobracajna nekultura...pa poducite nas,donesite nam te zapadne sb kulture,ne prihvatajte nasu nekulturu ili sto je jos gore ne budite ovde gori od nas samih...