banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 16 Jun 2025, 07:12

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 24 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 01 Okt 2009, 21:39 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Avg 2009, 12:55
nije nikog vrijedala :cry: sta vam je

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2009, 21:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Koja?

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2009, 21:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Dec 2007, 18:06
mogu li ja? mogu li ja?

ona o zeni koja padne u neku jamu nakon sto je zaprosena, a pretpostavlja se da se radilo o "vraskoj prosidbi" :)

Ovo je POST.

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2009, 21:52 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
Hoću i ja da vidim temu, pliz, pliz, pliz!
Postavi opet, pa ćemo je mi opet obrisati! A,a,a?

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2009, 22:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2006, 01:07
Obrisana je i moja tema o BiH stajtovima koji propagiraju medjunacionalnu mrznju i na kojima se poziva na rat.
Apsolutno mi nije jasno zbog cega i sta je u vijesti problematicno toliko da mora da se cenzurise.

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2009, 22:23 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

e baš ste neki , :cry: neču se više s vama družit,na, na , na ,na, :lol: :lol: ustvari ozbiljno nije nikog vrijeđala.

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2009, 22:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
@Cokolada koja tema je bila u pitanju ?

Gdje se nalazila i morao je postojati dovoljno dobar razlog da se obrise, a vjerovatno jeste.

@Jamesdin vjerovatno si otvorio na pogresnom podforumu, mada bi se tada trebala prebaciti, ali opet vjerovatno je bio dovoljno dobar razlog, vidi na pp sa moderatorom tog podforuma gdje si otvorio temu.

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2009, 22:31 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

skitnica je napisao:
mogu li ja? mogu li ja?

ona o zeni koja padne u neku jamu nakon sto je zaprosena, a pretpostavlja se da se radilo o "vraskoj prosidbi" :)

jeste,jeste ta tema, bas je zanimljiva, prosidba, pad , helikopter,vatrogasci, vašington post , akcija prava kao daje neki film 8)

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2009, 22:35 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Frenki je napisao:

Gdje se nalazila i morao je postojati dovoljno dobar razlog da se obrise, a vjerovatno jeste.

@Jamesdin vjerovatno si otvorio na pogresnom podforumu, mada bi se tada trebala prebaciti, ali opet vjerovatno je bio dovoljno dobar razlog, vidi na pp sa moderatorom tog podforuma gdje si otvorio temu.

Nalazila se u ljubav i romantika,sad sam se naljutila :( i sama cu sebe banovat, do sutra, :lol: iodoh spavat

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2009, 22:36 
Na sex&erot'ka je bila tema...neki leek zaprosio mladu i ona se spandrljala niz padinu i onesvjestila i dosli vatrogasci i sve ok..et u kratkim crtama...

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2009, 22:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2006, 01:07
Frenki je napisao:
@Jamesdin vjerovatno si otvorio na pogresnom podforumu, mada bi se tada trebala prebaciti, ali opet vjerovatno je bio dovoljno dobar razlog,
vidi na pp sa moderatorom tog podforuma gdje si otvorio temu.

Тему сам отворио на "Новости и дешавања", просто јер је у питању вијест о раду и дјеловању неких сајтова,
да је вијест озбиљне врсте у питању говори и чињеница да се покрећу законске иницијативе да се кажњава говор мржње на интернету.
Тема се тиче и "Човјека и друштва" и "Политике", и "Црне хронике", али будући да није била нека моја философија, него вијест,
ја сам је стога поставио у "Новости и дешавања".

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2009, 22:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Cokoladice, ja sam ti temu prebacio sa Humora na Ljubav i Romantika, a sta je posle sa njom bilo ne znam... Nije mi bila za Humora vec je ipak u pitanju ljubav... vidi i ti sa moderatorom tog podforuma sta je dalje bilo :wink:

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2009, 22:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Mislim da je došlo vrijeme za formiranje podforuma za teme koje niko neće, jer ovo je vrlo smiješno.

Znači tema se otvori na jednom podforumu, moderator ocjeni da joj tu nije mjesto i prebaci je. Drugi moderator isto tako presudi pa je možda prebaci, a najvjerovatnije obriše.

A tema kao tema ne narušava pravila ovoga Foruma, pa ako ne narušava onda treba da i postoji.

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2009, 22:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 20 Avg 2009, 13:06
Brate brisi sve poredu!!! :evil3:

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2009, 22:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
Mislim da je došlo vrijeme za formiranje podforuma za teme koje niko neće

Upravo o takvom podforumu se trenutno razgovara.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2009, 23:07 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
kako ja da se ozenim ako odu sve romanticne djevojcice.. :(

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2009, 05:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
spavac je napisao:
kako ja da se ozenim ako odu sve romanticne djevojcice.. :(

nebojse spavac nece tebe i mene niko,a vake lole ccccccccc 8) :lol: :cat:

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2009, 07:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
čokolada je napisao:
Frenki je napisao:

Nalazila se u ljubav i romantika,sad sam se naljutila :( i sama cu sebe banovat, do sutra, :lol: iodoh spavat

Ja sam obrisao tvoju temu, prepoznao sam da joj nije mjesto na Ljubav i Romantika, kao i potpis net.hr webcafe, koji postavljaš na svakom podforumu na kome otvoriš temu. Pod utiskom sam da otvaraš teme bez smisla na različitim podforumima kako bi reklamirala taj sajt.

Može biti da nisam u pravu, ali svejedno je tema bila besmislena na dotičnom podforumu, a i sadržala je reklamu. Razlog zašto nisam obrisao tvoje osatale teme koje sadrže istu reklamu je što se razvila diskusija na njima.

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2009, 09:06 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Dobro, da znam sta je razlog, a takav potpis sam stavila zato sto mi je to bio izvor informisanja ,nije mi bila namjera ništa da reklamiram, svašta.Da, otvaram teme bez smisla ali ne zato da nešto reklamiram vec da se malo zezamo , dosta mi je ovih sumornih političkih tema, gdje se svi trude da budu pametni i zavale jedni drugima. Ja se volim zezat mada mogu i ja da postavljam smislene teme ,pa da krenemo razglabat od doba Isusa Hrista i Poncija Pilata pa do modernog doba u Moskvi ako si citao Majstor i Margarita od Bulgakova shvatices sta hocu da kažem.Hoču reci utisak ti je pogresan a nemože diskusija ni da se razvije kada nije ni bila par sati . Ustvari nije ni važno bitno mi je da znam razlog.I da znas da je ja nisam ni stavila u lji r vec u humor.Al opet kazem nije mi vise ni vazno.

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2009, 10:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
čokolada je napisao:
Dobro, da znam sta je razlog, a takav potpis sam stavila zato sto mi je to bio izvor informisanja ,nije mi bila namjera ništa da reklamiram, svašta.Da, otvaram teme bez smisla ali ne zato da nešto reklamiram vec da se malo zezamo , dosta mi je ovih sumornih političkih tema, gdje se svi trude da budu pametni i zavale jedni drugima. Ja se volim zezat mada mogu i ja da postavljam smislene teme ,pa da krenemo razglabat od doba Isusa Hrista i Poncija Pilata pa do modernog doba u Moskvi ako si citao Majstor i Margarita od Bulgakova shvatices sta hocu da kažem.Hoču reci utisak ti je pogresan a nemože diskusija ni da se razvije kada nije ni bila par sati . Ustvari nije ni važno bitno mi je da znam razlog.I da znas da je ja nisam ni stavila u lji r vec u humor.Al opet kazem nije mi vise ni vazno.

XIX se vratila aaaaaaaaaaaaa kako sam je namirisao :wink: :lol: pa lutkice nedostaja si nam puno puno i svi smo bili tuzni sto te nema :cat:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 24 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]