banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Avg 2025, 14:42

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 22 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Zasto ban za XIX-ku
PostPoslato: 06 Avg 2008, 16:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Ljudi ja mislim da nije fer sto ste to uradili. OK...ima ona milion ispada i u nekim je svojim tripovima ali bar nikog nije vrijedjala. Ona ima svoj nacin pisanja i razmisljanja i ja se sa njim u vecini slucajeva ne slazem ali da je za ban...NIJE.
Ja sam se mali milion puta zakacio sa njom oko toga ali nikad mi nije palo na pamet da ce biti banovana. Daj skidajte taj ban i dopustite da ljudi misle drugacije nego vi. Njoj treba upozorenje da pazi kako se izrazava i nista vise.

На высокий берег на крутой.

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2008, 17:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
To sam nesto propustio?

Ne znam detalje, ali ja sam i likovima poput splendida davao sanse, a XIX-ka se ne moze porediti sa oim zgubidanom. Jest da ima izleta i da je tvrdoglava kao prva bandera ali je sa druge strane jedan od kvalitetnijih forumasa sa cestim kvalitetnim komentarima.

E sad sto joj je 85 % postova uglavnom smece...

Ali zar i nije sa svíma nama slicna situacija?

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2008, 17:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Waltere druze...nisi bas u pravu...ako je neko imao kredibilitet onda je to bila ona...nije jednom bila upozoravana vec bezbroj puta...jel pomoglo - nije...pokusali joj na fin nacin objasnit da ne moze znat sve o svemu (sto moderatori sto ostali korisnici foruma)....jel pomoglo - nije....svadjali se sa njom (moderatori i ostali)...ishod naravno svima poznat (nije pomoglo)....
Ona je trebala bit davno banovana ali je na neki nacin stalno to odgadjano (najcesce obrazlozenjem da joj je to zadnji put i ako se ponovo desi bice banovana....naravno "zadnjih puta" je bilo nemali broj)...stalno joj se gledalo kroz prste...Mirko uleti na forum i vidi bikov avatar i banuje ga a XIX se posvadja sa polovinom foruma na "opstim informacijama" i dobije upozorenje od moderatora pa se onda preko pp svadja sa tim moderatorom pa sve tako redom al ne dobije ban...
XIX je bila dobar sagovornik al iskljucivo na temama u koje se bas bas razumije...na ostalom (a to ostalo je skoro sve osim sexa i erotike") je vecinom spamovala, pisala gluposti, aludirala na sex, chatovala, ili se jednostavno svadjala sa nekim jer joj je bilo dosadno ili sta ja znam sta vec.....

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2008, 17:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
"Drugacije misljenje od vaseg" ...

To je najpopularnija fraza na forumu u poslijednje vrijeme.. Ko o čemu, svi brane neko svoje mišljenje koje je drugačije od mišljenja moderatora, a moderatori, naravno, svi imaju jedinstveno mišljenje koje su zamjenili za sopstveno u trenutku kad su se prihvatili moderatorske dužnosti. Kao što je Freak napisao, dobila je bezbroj opomena, kontrirala je svakom mogućem pravilniku na sve ijednom forumu. Kako su pravilnici nastajali, ona je nastojala da čini baš stvari suprotne od onih iz pravilnika. Više nije bilo moguće odgađati njen ban, prosta je, spamuje i svaku temu vodi u offtopic.

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2008, 17:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
BlackHand je napisao:
"Drugacije misljenje od vaseg" ...

To je najpopularnija fraza na forumu u poslijednje vrijeme.. Ko o čemu, svi brane neko svoje mišljenje koje je drugačije od mišljenja moderatora, a moderatori, naravno, svi imaju jedinstveno mišljenje koje su zamjenili za sopstveno u trenutku kad su se prihvatili moderatorske dužnosti. Kao što je Freak napisao, dobila je bezbroj opomena, kontrirala je svakom mogućem pravilniku na sve ijednom forumu. Kako su pravilnici nastajali, ona je nastojala da čini baš stvari suprotne od onih iz pravilnika. Više nije bilo moguće odgađati njen ban, prosta je, spamuje i svaku temu vodi u offtopic.

Da ne bude zabune...njeno razmisljanje je milion puta drugacije od moga i mi smo se svadjali jedno 1000 puta. Medjutim ona nikada nije vrijedjala nekog ako sama nije bila napadnuta. Znam da je "zagadjivala" vecinu tema sa svojim "sexualnim fantazijama" ali mislim da je ban previse. Jednostavno treba da se bruisu njeni postovi i da se upozori...doduse ako je upozoravna a nije prestala, onda ...Ok, ban je ispravan.

На высокий берег на крутой.

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2008, 18:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Apr 2004, 22:12
...ban...nikako...

DJ KRMAK
...i vrapčići...

nevidljivi problemi sada znam i koji neko nam je stavio drogu u heroin

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2008, 18:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2008, 11:23
Je li to znaci da ona vise nece moci ucestvovati u raspravama na forumu?

Nemam pojma sta znaci ban tj. banovati

Uzivao sam u njenim komentarima na pojedinim temama.

Valjda cete i mene uskoro odstraniti...

Triput mjeri jednom sijeci

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2008, 22:36 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Mar 2008, 02:36
Mr.Dreamy je napisao:
ma sad ima vremena da se igra sa krastavcem, klicom, prijateljicinim deckom, 3 crnca i tobom :lol: :lol: :lol:

Ovo je tugaljiv pokusaj da budes duhovit na racun forumasa koji ne moze da ti odgovori. :-?

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2008, 22:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Freak_on_a_leasH je napisao:
Waltere druze...nisi bas u pravu...ako je neko imao kredibilitet onda je to bila ona...nije jednom bila upozoravana vec bezbroj puta...jel pomoglo - nije...pokusali joj na fin nacin objasnit da ne moze znat sve o svemu (sto moderatori sto ostali korisnici foruma)....jel pomoglo - nije....svadjali se sa njom (moderatori i ostali)...ishod naravno svima poznat (nije pomoglo)....
Ona je trebala bit davno banovana ali je na neki nacin stalno to odgadjano (najcesce obrazlozenjem da joj je to zadnji put i ako se ponovo desi bice banovana....naravno "zadnjih puta" je bilo nemali broj)...stalno joj se gledalo kroz prste...Mirko uleti na forum i vidi bikov avatar i banuje ga a XIX se posvadja sa polovinom foruma na "opstim informacijama" i dobije upozorenje od moderatora pa se onda preko pp svadja sa tim moderatorom pa sve tako redom al ne dobije ban...
XIX je bila dobar sagovornik al iskljucivo na temama u koje se bas bas razumije...na ostalom (a to ostalo je skoro sve osim sexa i erotike") je vecinom spamovala, pisala gluposti, aludirala na sex, chatovala, ili se jednostavno svadjala sa nekim jer joj je bilo dosadno ili sta ja znam sta vec.....

Posto znam ko je XIX moram da kazem da je doticna akademski gradjanin koji govori vise stranih jezika pa je suludo okvalifikovati je kao nekog ko je ''glup'' (sta god to tebi znacilo).

OK nisu vam se dopadali njezini postovi pa ste je banovali, ali da je ''glupa'' to vec nije istina. Ona je neobicna zena, britkog uma i ostrog jezika.

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2008, 23:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 22:10
mala.garava je napisao:
Freak_on_a_leasH je napisao:

Posto znam ko je XIX moram da kazem da je doticna akademski gradjanin koji govori vise stranih jezika pa je suludo okvalifikovati je kao nekog ko je ''glup'' (sta god to tebi znacilo).

OK nisu vam se dopadali njezini postovi pa ste je banovali, ali da je ''glupa'' to vec nije istina. Ona je neobicna zena, britkog uma i ostrog jezika.

... i ponekad smara, što jes' jes'. :-? Ali da je za ban, mislim da nije.

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2008, 23:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
xix nije za ban, ima i gorih....evo banujte mene a nju vratite- vuk sit a ovce na broju

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2008, 23:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
al je ovo sunce svima lupilo u glavu :lol: svi mi imamo zesce ispade na ovom forumu,ali valjda svi(bar vecina)dolazi na forum i lupa gluposti jer mu je dosadno na poslu,odmara mozak i sl,a kakvih "sifrica" ovdje ima ona je bebica...

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2008, 23:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2003, 13:28
Ovaj forum vise nece biti isti :(

Undo.

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2008, 00:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Dec 2007, 18:06
nisam u toku
koja je to kap prelila casu moze li se znati?
sto se tice sklonosti ka, ponekad veoma kvalitetnom off-u -to stoji, i to vazi za veeeeliki broj forumasa
e sad, ona je jako aktivna pa proporcionalno tome ima i gresaka
isto tako, to o javljanju na teme u koje se, kako kazete, ne razumije, je hihihihi smijesno
pa to vazi za veeeeeliki broj forumasa
pa jedva da ima teme na kojoj stvar nije totalno skrenula na off i tako sve stoji, niko nista ne brise

ima tu jos nesto

Ovo je POST.

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2008, 00:42 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

skitnica je napisao:
nisam u toku
koja je to kap prelila casu moze li se znati?
sto se tice sklonosti ka, ponekad veoma kvalitetnom off-u -to stoji, i to vazi za veeeeliki broj forumasa
e sad, ona je jako aktivna pa proporcionalno tome ima i gresaka
isto tako, to o javljanju na teme u koje se, kako kazete, ne razumije, je hihihihi smijesno
pa to vazi za veeeeeliki broj forumasa
pa jedva da ima teme na kojoj stvar nije totalno skrenula na off i tako sve stoji, niko nista ne brise

ima tu jos nesto

Dijelim ovo misljenje. Sve vise mi se cini da je banovanje XIX-ke stvar licne prirode.

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2008, 07:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
Ja bih banovao citav forum i ponovo zapoceo trku u nabijanju postova. Da vidimo ko ce onda XIX izici na megdan.

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2008, 09:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
@mala.garava
1.Ajd ponovo procitaj moj post pa mi reci gdje sam ja to napisao da je ona glupa...nikad je nisam smatrao za glupu pa samim tim to nisam ni napisao...
2.To sto je ona "akademski gradjanin" meni ne znaci nista...imamo vagon akademskih gradjana na raznoraznim funkcijama u gradu i drzavi pa nam je grad takav kakav jeste i drzava takva kakva jeste tako da taj fazon "akademski gradjanin" nista ne znaci....
3.Taj ban nije stvar nikakve licne prirode...uostalom gore sam vec naveo razloge za njen ban koje niko izgleda nece ni da procita...
@svi ostali zajedno sa malom garavom
TRECI POST ODOZGO MOZE DA POSLUZI KAO NEKO OBRAZLOZENJE PA BI MOLIO DA GA PROCITATE PRIJE NEGO STO OD XIX POCNETE STVARAT ROBIN HOODA ILI JOVANKU ORLEANKU ILI NESTO SLICNO....!!!!

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2008, 12:36 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jul 2008, 14:34
Iako sam relativno skoro postala clan ovog foruma moram dati svoje misljenje. Koliko sam primijetila i citala jedan dio njenih komentara na teme ili same postove, rekla bih da jeste malo odstupala od ostalih forumasa, ali upravo ju je to cinilo drugacijom i zanimljivom. Ja smatram da smo mi svi tu da na neki nacin ubijamo dosadu bilo da se svadjamo, smijemo, zezamo, razmjenjujemo misljenja, prepricavamo svoja iskustva, pa cak i simpatisemo :oops: :lol: itd. ...tj da budemo onakvi kakvi zapravo jesmo (pa se zato i krijemo iza svojih nick-ova :lol: ). Ne vidim razloga zasto nekom ne dati pravo da bude otvoren kao sto je XIX bila. I sto je neko vec spomenuo, osjeti se da je nema i nije vise to to. Kad primjecujem ja , koja sam od juce tu, pa sta je sa ostalima!?

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2008, 13:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
JAVNI POZIV

Pozivaju se svi aktivni forumasi da shibnu po 5 postova spama u znak protesta zbog brutalnog smaknuca jedne od najdrazi nam kolegica nase drage XIX-ke.

P.S NEKA NAS SVE BANUJU UZ PAROLU

SVI ZA JEDNOG JEDAN ZA SVE

:lol: :lol: :lol: :lol:

P.S.S nemoj da me koji banuje ode mu glava :lol: :lol:

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2008, 15:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Apr 2004, 22:12
...moze...evo im... :bootyshake:

DJ KRMAK
...i vrapčići...

nevidljivi problemi sada znam i koji neko nam je stavio drogu u heroin

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 22 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]