banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 14:51

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 22 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Jun 2008, 07:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
Da li neko od glavesina posjeduje statistike koje bi se mogle pogeldati uporedo, za prethodne i sadasnju godinu. Cini mi se da forum nije ni trecinu posjecen (barem po broju postova) u proteklih 6-12 mjeseci, sav je zamro nesto :-?

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2008, 09:17 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 22 Mar 2006, 18:16
spameri sa kretenskim postovima smorili i rasterali stare forumase pa se i sami smorili ..

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2008, 11:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
Ima li veze s Politikom V2 ?

Možda su 80 % prometa činili oni narajcani šovinisti u prolazu, koji se sad moraju zadržati do 200. posta, pa im se ne da ostajati? :o :lol: 8) :confused1:

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2008, 11:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
i see dumb people je napisao:
spameri sa kretenskim postovima smorili i rasterali stare forumase pa se i sami smorili ..

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2008, 11:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Po ovom podatku koji je dao Slavko, opadanje prometa vremenski se poklapa sa uvođenjem reformi na Politika 2. Sad malo indukcije, i samo će se sve reći.

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2008, 11:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Dobar dio 'stare' ekipe forumasa koji sada ne pise/ne posjecuje forum, a koji je bio poprilicno aktivan nije uopste pisao po Politici. Isto tako narajcani šovinisti nisu zalazili na ostatak foruma, tako da ne vjerujem da su reforme na politici razlog smanjene aktivnosti na ostatku foruma.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2008, 11:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Zar nije Slavko govorio o prosjeku za čitav forum, a ne za pojedine kategorije... Postove su nabijali narajcani šovinisti na Politici, brzim tempom i brzinom svjetlosti. To koliko se ja sjećam. :confused1:

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2008, 11:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Shvatam ja sta ti govoris. Konkretan, veliki, broj postova jeste dolazio od skrabanja gluposti po politici, ali taj broj postova po meni nije relevantan pokazatelj aktivnosti foruma. Cinjenica je se generalno broj ljudi koji aktivno pisu smanjio i taj pad je poceo puno prije reforme politike.

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2008, 12:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2006, 17:32
i see dumb people je napisao:

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2008, 12:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Nov 2004, 16:56
treba uzeti u obzir da je vrijeme ekskurzijama, ispitni rokovi, počeli su i godišnji odmori tako da .... takođe, trebate uzeti u obzir i brisanje postova koji nisu po volji pojedenih moderatora dobrim dijelom uticalo (sad je mnogo bolje ali još uvijek nije to to... rjesenje bi bilo otvoriti novi forum deponija pa tamo premještati offtopic-e neka narod cita/komentarise kulturu,razmišljanja pojedinaca), mozda ne toliko bitan detalj ali i host foruma je ispod zahtijeva (često je off) ...

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2008, 12:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Po ovoj teorije spamera, spameri su se pojavili samo u zadnjih 6 mjeseci, otkako je pad protoka. Što je apsolutno netačno. Ja sam se učlanila prije nekoliko godina, i pamtim kad sam prvi put došla, da mi je nakon par postova Veliki rekao da odjebem sa foruma jer je on tu gazda. :D :o :lol: tako da je spamera bilo oduvijek, a slab protok nije oduvijek. Kara teorija.

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2008, 12:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ah pa nemoj mu to uzimati za zlo, dječak nije znao kako da te zove na kafu :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2008, 12:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
tako da je spamera bilo oduvijek

Ni priblizno kao u poslednje vrijeme.

Da li je teorija 'kara' ili ne, ne znam .. ali znam da mi je licno 15-20 starijih, aktivnih, clanova reklo da upravo zbog vise ne dolaze / pisu.

Citiraj:
treba uzeti u obzir da je vrijeme ekskurzijama, ispitni rokovi, počeli su i godišnji odmori tako da .... takođe, trebate uzeti u obzir i brisanje postova koji nisu po volji pojedenih moderatora dobrim dijelom uticalo (sad je mnogo bolje ali još uvijek nije to to... rjesenje bi bilo otvoriti novi forum deponija pa tamo premještati offtopic-e neka narod cita/komentarise kulturu,razmišljanja pojedinaca), mozda ne toliko bitan detalj ali i host foruma je ispod zahtijeva (često je off) ...

Sve stoji .. ali u poredjenju sa istim uslovima iz ranijeg perioda (ispiti/odmori/skola) aktivnost je umanjena.

Citiraj:
Veliki rekao da odjebem sa foruma jer je on tu gazda

Topla dobrodoslica, u njegovom stilu :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2008, 13:26 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 22 Mar 2006, 18:16
mozda su moderatori trebali biti malo manje tolerantni .. nema leba od demokratije .. no sto je tu je

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2008, 13:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Govorim iz licnog iskustva...
Teme tipa : Sta volim, Sta ne volim, Koga volim, Koga ne volim, Skim se karam, S kim se ne karam, Zasto se karam bas sa tim, Zasto se ne karam bas sa tim, Koje vam je boje govno, Sta volite da "mećete" na razna mjesta i zasto; Sta ne volite da mecete na razna mjesta i zasto, Smisli ovo, Smisli ono, Jel' to radite tamo ili ovamo,...isl su potpuno ubile zelju za postovnjem na ovom forumu. znam da je tako i kod vecine ostalih "starih" forumasa...

На высокий берег на крутой.

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2008, 17:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
kaj je problem ugasiti takve teme ?

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2008, 20:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Frenki je napisao:
kaj je problem ugasiti takve teme ?

Mali je problem ugasiti takve teme ali je veliki problem ugasiti takve forumase... :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2008, 23:03 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 18 Jan 2006, 13:38
Da, baš ima primitivaca na forumu. :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2008, 06:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

fantomacan je napisao:
Da, baš ima primitivaca na forumu. :lol:

Aj' sto ima primitivaca ali sto ima frustriranih tipova koji mrze sve sto je srpsko...jel' tako fantomacane?

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2008, 07:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

to sto se zale na spamere to je cisto sranje, teorija kara kako kaže XIX... ovo što su zaključali teme zbog par ljudi kojima se ne dopada je bezveze...nemaju svi ista interesovanja, nečiji mozak nije dalje evoluirao od pitam te pitaš i slaži nešto iznad, pa moras ga uvažiti (to je zapravo za široke narodne mase)... pustite slobodu govora... bez uvrede ali malo edukacije moderatorima nece biti na odmet:

Citiraj:
Sloboda govora je pravo izražavanja vlastitih stajališta i razmišljnja bez straha da će te netko u tom pokušati spriječiti ili zbog toga kazniti. Naziva se i slobodom izražavanja.

Smatra se da je sloboda govora nepohodna za postojanje demokratske vlasti. U zemljama u kojima ne postoji sloboda govora, u autokratskim sustavima, ljudi se boje reći ono što misle. U tom slučaju vlast i nadređeni ne znaju što oni misle. Ako nadređeni ne znaju što podređeni žele, ne mogu ostvariti njihove potrebe. Kad nema slobode govora, vlast i nadređeni ne brinu se o onomu što podređeni žele i trebaju. Neki smatraju da je to razlog zašto neke vlasti ne dozvoljavaju slobodu govora - ne žele snositi posljedice preuzimanja odgovornosti ili se boje pokretanja revolucije do koje bi došlo kad bi svi mogli znati što se sve događa u društvu.

Poznati liberalni mislilac John Stuart Mill misli da sloboda govora nije važna samo zato što svatko ima pravo na slobodu izražavanja, nego i zato što zajednica u kojoj živimo ima pravo čuti naša razmišljanja.

Zajednice u kojima postoji sloboda govora dozvoljavaju da sve smije biti izrečeno.

Kao što je naglasio Tocqueville, ljudi se boje slobodno govoriti ne zbog straha od kazni, već zbog pritiska članova zajednice. Kad pojedinac iznosi nepopularne ideje, može se suočiti s prijezirom članova svoje zajednice ili čak postati žrtvom zlostavljanja. Primjerice, u modernoj Europi, takvim oblicima zlostavljanja posebno su izloženi protivnici liberalne demokracije, a u zemljama s velikim brojem vjernika i ateisti ili pripadnici manjinskih vjerskih skupina. Ovaj oblik zabrane slobodnog izražavanja je čak i teže obuzdavati od od zabrana slobode izražavanja od strane vlasti. Postavlja se pitanje je li zaštita slobode govora stvar prava ili stvar zaštite od utjecaja vlasti.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 22 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]