banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 06:56

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 8 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Apr 2007, 22:21 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Apr 2007, 13:49
Prijavio sam se na ovaj forum sa ciljem promocije sajta koji uređujem, i postavio tri teme sa promotivnim sadržajem, u cilju afirmisanja sajta.
Teme su postavljene u male oglase( http://forum.blic.net/viewtopic.php?t=27760 ), www, i sport.
Moderatori su mi obrisali teme na sportu i www.
Ajd što su obrisali sa sporta, tamo bi trebalo da se diskutuje o sportu(mada je i tu tema mogla ostati jer mnogo ljudi koje interesuju borilačke vještine nemaju gdje da nabave opremu, a ja im nudim rješenje i tu u njihovom gradu, al` ajd sad...), nego obrisana mi je tema i na www!
Ako svako ko je napravio neku stranicu može slobodno da je predstavi na podforumu www, zašto je to meni uskraćeno?
Umjesto da je ljudi pozdrave dešavanja i sajtove koje su kreirali banjalučani, ja doživim hladan tuš! Bzze!
Da li promovisanjem sajta kršim neka pravila ovog foruma ili?
Pozdrav!

Banja Luka

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Apr 2007, 22:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
U vezi reklamiranja ...

Forum nije mjesto za besplatno reklamiranje Vašeg posla, sajta, firme...

Sve lijepo piše ovdje.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Apr 2007, 22:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2003, 11:26
... i prema tome Mali Oglasi su jedino mesto gde se reklama za tvoj sajt moze naci...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Apr 2007, 22:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
Hm, ok je to, ali primijetila sam da likovi ( pogledaj iznad, a i drugi ) hladno ubace adresu sajta u potpis.

To onda prestaje biti reklama XY site-a !?!

Ma liberté

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Apr 2007, 22:43 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

OK!
znači da ne mogu u www postaviti temu "POGLEDAJTE MOJ SAJT", eto da se pohvalim to sam ja lično napravio!?

Banja Luka

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Apr 2007, 22:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Mozes, samo nemoj staviti isti tekst kao sto si stavio u Malim Oglasima. Postavi link ka sajtu kao i zatrazi komentare 'tehnicke' prirode. Ma koliko glupo to zvucalo, tako ti je .. Pravilo o reklamiranju se valjda odnosi iskljucivo na 'direktno' reklamiranje. Ovako ga malo zamaskiras, ali dobijes zeljeni efekat ;)

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Apr 2007, 22:55 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

V@nja je napisao:
Mozes, samo nemoj staviti isti tekst kao sto si stavio u Malim Oglasima. Postavi link ka sajtu kao i zatrazi komentare 'tehnicke' prirode. Ma koliko glupo to zvucalo, tako ti je .. Pravilo o reklamiranju se valjda odnosi iskljucivo na 'direktno' reklamiranje. Ovako ga malo zamaskiras, ali dobijes zeljeni efekat ;)

hvala na savjetu Mr. V
Citiraj:
ist a celebration, a grand opening were you never taught the rhyme
:wink:

Banja Luka

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Apr 2007, 05:56 
Urednik
Urednik

Pridružio se: 11 Jul 2001, 01:00
Warlock je napisao:
... i prema tome Mali Oglasi su jedino mesto gde se reklama za tvoj sajt moze naci...

ovo je savjet koji trebate oslusati ... nema razlike izmedju direktnog i indirektnog reklamiranja, pitanje je ocjene moderatora da li ce nesto brisati ili ne.
A za signature mozes biti opomenut i ako budes uporan, moze ti biti onemoguceno postavljenje istog.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 8 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]