banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 14:04

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 47 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća

Podforum politika?
UKINUTI!!!! 27%  27%  [ 7 ]
neka ga.. 73%  73%  [ 19 ]
Ukupno glasova : 26
Autoru Poruka
 Tema posta: Podforum Politika
PostPoslato: 28 Sep 2006, 09:07 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2002, 13:34
Ja stvarno mislim da ovaj podforum politika treba da se ukloni!
kakvi odvratni komentari tamo mogu da se prochitaju to nije humano... kao da postuju ljudi od tlinaest godina koji nemaju mozak veci od zrna grashka...
i shto je najgore imam osjecaj da je najposjeceniji... i uvijek iste priche.. isti komentari... 'ko je kriv'... ko ce koga ubiti.. bla bla bla :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Sep 2006, 09:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Bojim se da ,ako dodje do zatvaranja politike, ostali forumi ne bi dosli u opasnost od onih likova koji su tamo...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Sep 2006, 09:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

ma onakve likove treba lagano ignorisati:)
znachi... providnost :wink: :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Sep 2006, 09:47 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 22 Okt 2001, 01:00
Politika podforum ... uvijek isti problem.
Tema ... jedan post u vezi teme i onda OFFFFFFF.

Nije politika najposjeceniji forum, mislim da nas nema vise od 10 koji pisu tamo, ali se ostavlja veliki broj postova dnevno.
95% je provokacija i odgovor na isto.
Nekakve resprave ... na zalost nema.

Znam da moderatori nisu super ljudi, ali sto se neki ljudi tolerisu ... to je necuveno.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Sep 2006, 10:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

evo... i ovo ce se razviti u politichku prepirku... :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Sep 2006, 11:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Tema vec sto puta prezvakana.Jednom je politika bila ukinuta na par mjeseci, pa se nista nije postiglo , jer se rasprava preselila na Covjek i drustvo.Kad bi se i to ukinulo, presli bi na NiD, da bi zavrsili sa politikom na LJSE.
Kao sto neko rece, bolje ostaviti politiku da pojedini patoloski tipovi ne ruinisu druge podforume.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Sep 2006, 11:06 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2005, 20:02
naya, kolko znam ti se uopste ne javljas niti ucestvujes na debati u podforumu politika pa bi da te pitam zasto si tako nadobudna?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Sep 2006, 11:07 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Sep 2006, 11:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2004, 00:25
Ni slucajno ne treba zatvarati Politiku. Dok nije postojala Politika V2, a prva bila zatvorena teme su bile otvarane na svim mogucim podforumima, od Novosti do Covjek i drustvo. Lakse ih je ignorisati u dijelu foruma koji ne gledas nego zaobilaziti u onim koje pratis.... :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Sep 2006, 12:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

izgleda da niko ne djeli mishljenje sa mnom... :fist:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Sep 2006, 12:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

gibojner je napisao:
naya, kolko znam ti se uopste ne javljas niti ucestvujes na debati u podforumu politika pa bi da te pitam zasto si tako nadobudna?

ajd zaviri u rijechnik... i pogledaj shta znachi ta rijech koju si upotrijebio :wink: :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Sep 2006, 13:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2006, 21:08
Da vam ja kazem koju "pametnu".

Glasanjem ne vjerujem da ce se ista promijeniti jer bla bla bla.
Mada sam ja za to da se politika ukine i da se banuju svi oni koji bi takve teme otvarali negdje drugo. To ide na stetu par ljudi koji pisu kako treba, ali na srecu svih ostalih koji nece morati da gledaju postove bolesinka, tipa onih od ovisnika. Mada, mozda je ipak bolje ostaviti Politiku, ali joj promijeniti naziv u nesto sto ce upozoriti svakoga na to u sta se upusta ako tamo zadje. Ili, da se napravi nekakva psiholoska radionica, odmah uz politiku. Par psihologa (ovih nasih, forumaskih) redovno prati desavanja na Politici, i diskutuju o svim isvakakvim poremecajima uma i duse korisnika sa Politike. Da bude neke koristi od toga.

Ali, naravno od ovog svega nece biti nista, prvo zato sto su ideje glupe, a drugo zato sto bla bla. Mislim, ni onaj ovisnikk jos nije banovan, a kamo li sta drugo. Mada... i kad bi se banovao, vratio bi se kao neko drugi i tako to... Bolje da ostane sve kako jeste, samo neko upozorenje prikaciti odma ispod naslova "Politika" (ako to vec nije dovoljno upozorenje).

izvinte sto ste citali ovo...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Sep 2006, 15:24 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
neka politike da ljudi mogu negdje ventilirati svoje retardacije sa drugim retardantima kojih taj podforum ima u izobilju. samo sam za to da se tu stavi jedan dva tri moderatora celicnih zivaca koji bi automatski i bez popusta brisali sve postove koji se kose sa (trebalo bi biti) striktnim pravilima.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Sep 2006, 15:34 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 08 Maj 2005, 11:51
naya je napisao:
gibojner je napisao:

ajd zaviri u rijechnik... i pogledaj shta znachi ta rijech koju si upotrijebio :wink: :D

E, nisam znao da se u nas piše ch a ne č.Je li to neki novi riječnik? Da nije na bošnjački? :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Sep 2006, 15:53 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Okt 2005, 03:59
VeLiKi je napisao:
neka politike da ljudi mogu negdje ventilirati svoje retardacije sa drugim retardantima kojih taj podforum ima u izobilju. samo sam za to da se tu stavi jedan dva tri moderatora celicnih zivaca koji bi automatski i bez popusta brisali sve postove koji se kose sa (trebalo bi biti) striktnim pravilima.

Ja sam za ne samo brisanje vec i za sutanje sa foruma tj ban. Valjda ce im dosaditi da se registruju ponovo kad budu odstranjeni nekoliko puta...

edit: greska u koracima... :wink:

Poslednji put menjao vulgaris maximus dana 28 Sep 2006, 16:04, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Sep 2006, 15:59 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Jul 2001, 01:00
naya je napisao:
izgleda da niko ne djeli mishljenje sa mnom... :fist:

Ja se slažem s tobom.
Već više puta sam predlagao da se ukine "Politika".
Obilazim svakodnevno 5-6 foruma i ni na jednom nema politike. Pogledajte npr. Mycity.co.yu. Nema ni sekunde politike. Poenta je u ažurnom moderisanju i administriranju. Čim se pojavi poruka sa političkim provokacijama i prepucavanjem, briše se u roku 1 h.
Ovako, forum.blic.net samo generiše nove članove koji dolaze isključivo radi političkog pod*ebavanja. Većina korisnika iz FBiH dolaze na ovaj forum samo zato što su čuli od nekog da na forum.blic.net mogu ispoljavati svoje frustracije.
Predlagao sam da se "Politika" stavi u posebnu korisničku grupu, tako da onaj ko se ne pretplati na "Politiku" neće ni dobijati listu novih poruka sa "Politike", a moderatori neće morati da čekaju administratore da reaguju.
Poslije sam predlagao da samo oni korisnici koji imaju više od npr. 200 poruka na drugim podforumima, mogu da učestvuju u "Politici".
Ovi koji učestvuju u "Politici" mogu da pokrenu svoj forum, ako žele.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Sep 2006, 16:15 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 08 Maj 2005, 11:51
Nemožete ukinuti podforum Politika jer je ovo forum sa miješanom tematikom.Mycity je računarski forum kao što je Elitesecurity sa (115k korisnika) zato tamo nema političkih rasprava.A recimo na isto tako velikom forumu Burek (265k korisnika) ima podforum Politika jer je taj forum sličan Blicovom, o svemu i svačemu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Sep 2006, 17:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Not now, John! je napisao:
Ja se slažem s tobom.
Već više puta sam predlagao da se ukine "Politika".
Obilazim svakodnevno 5-6 foruma i ni na jednom nema politike. Pogledajte npr. Mycity.co.yu. Nema ni sekunde politike. Poenta je u ažurnom moderisanju i administriranju. Čim se pojavi poruka sa političkim provokacijama i prepucavanjem, briše se u roku 1 h.
Ovako, forum.blic.net samo generiše nove članove koji dolaze isključivo radi političkog pod*ebavanja. Većina korisnika iz FBiH dolaze na ovaj forum samo zato što su čuli od nekog da na forum.blic.net mogu ispoljavati svoje frustracije.
Predlagao sam da se "Politika" stavi u posebnu korisničku grupu, tako da onaj ko se ne pretplati na "Politiku" neće ni dobijati listu novih poruka sa "Politike", a moderatori neće morati da čekaju administratore da reaguju.
Poslije sam predlagao da samo oni korisnici koji imaju više od npr. 200 poruka na drugim podforumima, mogu da učestvuju u "Politici".
Ovi koji učestvuju u "Politici" mogu da pokrenu svoj forum, ako žele.

e to je bash to... ima hiljade normalnih foruma na kojima se uopshte ne spominje politika i ne znam zashto moram svaki put kad kliknem Pogledaj poruke od svoje poslednje posjete naici na brdo ovih sa politike... bash me to nekako smara... no eto... izgleda da ima vishe onih koji bi svoje zivce da lijeche na politici :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Sep 2006, 17:23 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2005, 20:02
Ne ucestvujes na politici a bavis se podforumom politika!? A posle smo mi na politici bolesnici...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Sep 2006, 17:27 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Jul 2001, 01:00
bsdpowa je napisao:
Mycity je računarski forum

Nije.
I pored toga što na mycity.co.yu dolaze iz svih republika BSFRJ, nema nikakvih političkih rasprava.
bsdpowa je napisao:
kao što je Elitesecurity sa (115k korisnika) zato tamo nema političkih rasprava.

Ali je na Madzone podforumu skoro sve dozvoljeno, pa opet nema politike.
bsdpowa je napisao:
A recimo na isto tako velikom forumu Burek (265k korisnika) ima podforum Politika jer je taj forum sličan Blicovom, o svemu i svačemu.

Pa, što ne idete na "Burek" forume? Što se morate po*rati na svakom ćošku?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 47 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]