- Kao prvo, Zorane - obriši slobodno pola ovoga, ionako spamaju.
- Kao drugo, Zorane - postao si razdražljiv otkad su ti rekli da ti je vic glup. Objasnio sam ti da vic nije glup i da je baš onako solidno smiješan, ali ti si ložiona gora od bijelog fosfora i svi to koriste do bolesnih limita.
- Sinipe, prijatelju, nikad se nismo poprijeko gledali, ali kao što je istina da ja pišem eseje u svojim postovima, istina je i da troluješ do jaja care. Mislim da ponekad tvoj nick treba da stoji kao jedan od primjera uz definiciju trolovanja. Tvoja situacija je opasnija tim što mi se čini da ti to čak ni ne radiš namjerno već si jednostavno takav, a to znači da smo na*ebali, ali šta ćeš...
- Džontra, ne kaže se peder nego homoseksualac ili jednostavnije gej. Da si poštovao ovo zlatno pravilo koje oslikava demokratiju i poštovanje prema seksualnoj raznolikosti, Zoka te ne bi - žik! Osim toga, Zoka mi djeluje kao neko ko ima akvarijum pa samim tim ne može biti obična pederčina ni po definiciji.

. Uzgred tvoj (ne)ukus u vezi igara je već opjevan, tako da s te strane ne smiješ prozivati ex-vrhovnog.
- Kad smo već kod demokratije, ne serite. Vazda je bilo raje koja je malo jednakija od ostalih svih jednakih. To je u ljudskom mentalitetu i duši. Da smo svi jednaki, komunizam bio bio posljednji stepen razvoja društva i sad bi živjeli u utopiji. Pošto nije talo, a ovaj forum ima naš mentalitet, a bogami ima i dušu, onda i treba da bude povlašćenih. Valjda su to nečim zaslužili. Niko nije rekao da je fer, ali tako je sve u životu. A vi što se sad tu nešto bunite kao klinci od 4 godine, vjerovatno ste u osnovnoj školi bili negdje zaštićeni kao bijeli medvjedi, a smijali ste se dok je učiteljica ribala druge. A sad kad malo opletu o vama, onda kmezite. Stoga, marš nazad u klupu.
- Panzer je 100% kriv (iako nemam pojma o čemu se radi, ali ovo je default vrijednost) i da je neko samo lijepo zamolio da to sam i prizna, on bi jer je dobra duša. E sad... pošto niste lijepo zamolili... on svršava.
- <Enter_name> - znam da sigurno imaš nešto da mi odgovoriš, ali nemoj. Napisaću ti (malo) kraći esej i raditi copy - paste na PM pa na svaki post koji ostaviš itd. A mene neće banovati, mislim da imam negdje Zokin broj pa ću mu slati noću lascivne slike ako me banuje.
P.S.
A ne, stvarno - oko čega je bila rasprava? I mene zanima...