Bik je napisao:
Ma listam ja novine, volim pricati o situacji u zemlji, ali sa ljudima sa kojim mogu da pricam. Sa ljudima koji zele razvoj i napredovanje u svakom smislu. A na politici su non stop prepucavanja oko toga ko je iza sebe ostavio vise masovnih grobnica i ko je vise crkava/dzamija porusio. Cemu to moze da koristi i posluzi??? Rat je gotov! Zrtve se mogu pamtiti ali ne i koristiti u kojekakvim prepucavanjima i dokazivanjima. To vecina ne shvata vec pokusava da pokaze ko je za sta krivlji, ko je poceo rat, ko je bolji od koga, ko je sad jaci, ko ce koga bolje zaklati, cija ce majka crnu vunu da prede za par godina i tako dalje. Dje je tu politika???
pa tako se svi ponasaju i o tome svi razglabaju,pogledaj novine iz federcije,pogledaj dnevnik bhtv1 neprode ni jedan dan a da oni negde neotkopavaju neku masovnu grobnicu,pogledaj o cemu pricaju politicke partije ,intelektualici ,ta se prica prenosi i u narod..jos nesto da ti kazem nebih se slozio da je rat gotov,gotova je oruzana borba,rat se nastavlja politickim i drugim metodama,strane koje su ratovale jos su tu i nastoje na sve nacine sprovesti ratne ciljeve.....
Sta mislis, kakve ciljeve imaju ti sto se prepucavaju u novinama, osim da nas ostave zavadene, pa da se tamo iza kulisa dogovaraju kako ce nas jos opljackati. Ne stede oni ljudsko dostojanstvo. A mi im samo pomazemo u tome time sto usvajamo njihov nacin komunikacije. Moramo biti pametniji od njih i ne dozvoliti im da nama upravljaju. (Mislim na politicare)