Japanese_rose je napisao:
Nisam mu se obratila putem pp zbog toga sto mi je poznat njegov uskogrudi nacin misljenja i tvrdoglavost. Drugim rijecima - znam da time nista ne bih postigla. Mozda nisam nista postigla ni ovako, ali sta se moze.
Ti ne znas da bi sa tim ista postigla, ti pretpostavljas da sa tim ne bi nista postigla, a tu je bitna razlika... Da li je ista od onoga sto sam ja rekao doprlo do pojedinaca, osim cinjenice da sam "sve izvrnuo"... Ponovicu - ako smatras da su postovi obrisani na osnovu neke licne netrepeljivosti izmedju tebe i Micelijusa, logicno bi bilo da objasnjenje trazis licno od njega, a ne da pretpostavljas da od eventualnog dijalgoa sa njim nema nista ida potom javno prezetujes ono sto bi trebalo da bude licna stvar izmedju vas dvoje... Koja je poenta uopste postavljanja ove teme, ako nije neki poziv na nekakvu hajku? Valjda je svima ovdje jasno da moderatore postavlja i smjenjuje administrator foruma, a svi opet dobro znaju ko je administrator... Znaci tema je postavljana da bi se medju ostalim korisnicima foruma pronasli istomisljenici i eventualno uporiste za svoje tvrdnje i postupke (ako grijesim, molim lijepo izvinjavam se)...
Citiraj:
Prema tome, nisu u pitanju 2-3 izbrisane poruke.
Smijesno je kako si sve izvrnuo.
Mozda treba da svaku metaforu koju upotrbim detaljnije objasnjavam... Nisam doslovno mislio 2 ili 3 izbrisane poruke... To je bila samo fraza da ilustrujem oko cega se ovdje vodi rasprava... A iskreno mislim da nista nisam izvrnuo... Malo tolerancije i fleksibilnosti ne bi bilo na odmet nikome, pogotovo onima koji sebe takvima smatraju. Znaci razgovor i razgovor... Govoris o Micelijusu u trecem licu, kao o licu koje nije tu prisutno, a problem lezi izmedju vas dvoje.... Zar to nije malo dekadentno, pozivati druge da rjesavaju tvoje probleme...
Ako imas problem sa nekim suoci se sa njim i sa problemom, krajnje jednostavno, ovako se sve svodi na formu djecijeg tuzakanja "on je meni obrisao post, on je glupan"...
Citiraj:
Navedite bar jedan razlog zbog kojeg bi Ruza trebala da salje PP micelijusu ili bilo kom drugom moderatoru.
Valjda je ocigledno da oni nemaju o cemu da razgovaraju.
Kako je to toliko ocigledno, kad sa tim covjekom niko i ne pokusava da razgovara, vec svi samo pretpostavaljaju da je "glup, zatucan, staromodan, uskogrud i sl."
EZAN je napisao:
Najsmjesniji si ti, advokatu.
Vidis EZAN, na ovaj tvoj post bi sad trebalo da se nadoveze trece lice da ti objasni koliko ironije ima u tome sto kritkujes i ismijavas nekoga, nazivas ga necijim advokatom, a sam odgovaras uvredom na post koji nije upucen direktno tebi... Ko je sad tu ciji advokat??? I ko je u svemu smijesan?
Lud se budali smije...(ovo je parafraza narodne poslovice, da ne ispadne da nekog nazivam budalom)
Sve u svemu Ruzo, recicu ti jos jednom, pa makar opet sve izvrnuo, razgovorom se moze dosta postici, a javne rasprave ovakvog tipa i nisu nista drugo nego nekakva hajka, ne ona tipicna gdje seljaci jure lopova sa vilama i motikama, nego nesto sto je svakako upereno protiv odredjene osobe, samo upakovano u duhu civlizovanijeg drustva...
Predlazem izbor nepristrasne porote...