Да вас чујем...
Кад сам се ја прошле године регистровала на овај форум, након пар дана боравка на истоме одлучила сам да га више не посјећујем...

Разлог за то је била ''добродошлица''...
Наиме, ја сам поставила двије различите теме из исте области које је један модератор одмах спојио и на ПП ми рекао да не отварам исте теме други пут.

То ми је баш без везе било...
Осим тих тема, отворила сам и неке друге и један члан ми је на ПП ''у повјерењу'' рекао да није паметно да новајлије на форуму одједном отварају толико тема..
Није ми било јасно... Шта се било ког тиче што ја имам слободног времена и инспирације да дискутујем о различитим стварима и отварам нове теме...?
Рекла сам да је ваљда боље ако има више тема и постова јер се онда има шта читати и коментарисати на шта ми је он одговорио да се на форуму већ довољно пише...
На теме које сам отворила дискутовало се искључиво у неком шеретском тону тако да више нисам ни писала...
На форуму сам опет...
Ваша искуства, мишљења и сл...?
Meni je uglavnom zanimljivo, nekad se nakace pojedini smaraci sa svojim frustracijama i kompleksima, al i to se da istrpiti. Kad me nesto interesuje dobijem odgovor vise manje prihvatljiv, kad nesto trazim drugovi forumasi mi pomognu oko toga... Zavisi sta neko ocekuje od ovog foruma. Ja sam otpr. rekreativac ovdje i meni je OK