banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 16 Jun 2025, 13:55

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 72 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 23 Maj 2006, 13:29 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 23 Jan 2006, 17:58
Ljudi, pokažimo malo solidarnosti.

Rose, u pitanju je font. Ja nisam tada nista znao o stavki u pravilniku koja govori o fontu, kad sam saznao pomislio sam da se mozda ne radi o nekoj "zavjeri" vec cisto o Micelijusovom strogom pridrzavanju pravilnika.

Ja mogu da razumijem tebe i tvoju želju da pišeš italicom ali ti i svi mi moramo da prihvatimo rizik da naši postovi budu izbrisani dok god kršimo pravila, jednostavnije od toga ne može biti.
Zato ponavljam jos jednom: pokušaj da pišeš postove bez italic-a na odredjenim podforumima, čisto da znaš na čemu si. Ako budu brisani i onda, nema dileme o čemu se radi.

Veliki pozdrav svima!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Maj 2006, 14:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Citiraj:
Ako je zabranjeno koristiti italic, bold, i slicno, nek' se iskljuci.

Nije zabranjeno koristiti kad se hoce nesto naglasiti, ali sta mislite kad bi sav text izgledao ovako ili
npr.ovako?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Maj 2006, 15:18 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
Daljac je napisao:
Леона, ђе ба нађе везу између италика и ћирилице? :D
Ћирилица је, како неко већ примијети неко овдје, службено писмо. Уосталом, мени се још нико није пожалио на ћирилицу и забранио ми да пишем на неком подфоруму зато што пишем на ћирилици. Али када би то урадио ја једноставно не бих ишао на тај форум. Или бих писао латиницом. И готово.

Evo, recimo, meni teze pada citati postove napisane cirilocom, jer nisam je dugo koristila i NAAPREZEM jednostavno oci citajuci cirilicu. Lakse mi je citati latinicu.
Hoces ti sad zato napustiti ovaj forum? Ili ces mozda nastojati da pises LATINICOM ko i ostali svijet ovog foruma? Ili ti je svejedno jer sam JA jedina kojoj to 'smeta'?!
Ili je bolje da licno JA napustim ovaj forum da vise ne naprezem oci citajuci tvoje i Micelijusove postove?! Kontas?!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Maj 2006, 15:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2006, 21:08
E... ne dirajte Ruzu prebicu vas sve ko vola u kupusu!!!
Ona je jedan od, sto se mene tice, najdragocijenijih clanova foruma, tako da joj se i moze progledati kroz prste zbog ovog. Ima puno vise onih sto pisu normalnim slovima, a pisu gluposti i samo smetaju na forumu, a takve niko ne dira. Totalna glupost je brisati njene postove. Ako mu smeta vrsta slova, moze da ih prepravi... (copy, paste i gotova prica)
I zasto se Micelijus ne javlja??? zar nije najjednostavnije da covjek fino dodje i kaze zasto je brisao postove? Stalno oko njega neke prepirke.
Micelijuse, vjerujemo mi da si ti jedan dobar covjek u dusi i sve to, ali ocigledno ti ovo ne ide. Brate mili ja bi do sad sam vec dao otkaz na polozaj moderatora da se ovoliko ljudi zale...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Maj 2006, 15:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
Leona je napisao:
Evo, recimo, meni teze pada citati postove napisane cirilocom, jer nisam je dugo koristila i NAAPREZEM jednostavno oci citajuci cirilicu. Lakse mi je citati latinicu.

Onda nemoj čitati moje postove.
Ne mogu da vjerujem da ima ljudi koji se žale na ćirilicu, jer im je teško čitati istu!!! Moj izbor da pišem ćirilicom je jednostavno rezultat toga što studiram književnost i što je osnovno pismo na našem faksu ćirilica. Ali, isto tako volim latinicu. Mada, opet ponavljam, ne vidim šta je to toliko haotično u ćirilici? Drug Pero bombaš upoređuje italik pisanje i ćirilicu, a ja ga pitam koja veza postoji između njih u ovom slučaju? Niti jedan moderator nije zabranio na svom forumu pisanje ćirilicom, a ti si, Leona, prva koja mi se požalila na to što mpišem ovim pismom. Ako nekome toliko smeta moje pisanje ćirilicom ja ću, dok se prepisujem s njim, koristiti latinicom. Kao sada. Ali, ne možete imati iste aršine za sve.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Maj 2006, 15:32 
Stara kuka
Stara kuka

Daljac je napisao:
Ne mogu da vjerujem da ima ljudi koji se žale na ćirilicu, jer im je teško čitati istu!!! Moj izbor da pišem ćirilicom je jednostavno rezultat toga što studiram književnost i što je osnovno pismo na našem faksu ćirilica. Ali, isto tako volim latinicu. Mada, opet ponavljam, ne vidim šta je to toliko haotično u ćirilici? Drug Pero bombaš upoređuje italik pisanje i ćirilicu, a ja ga pitam koja veza postoji između njih u ovom slučaju? Niti jedan moderator nije zabranio na svom forumu pisanje ćirilicom, a ti si, Leona, prva koja mi se požalila na to što mpišem ovim pismom. Ako nekome toliko smeta moje pisanje ćirilicom ja ću, dok se prepisujem s njim, koristiti latinicom. Kao sada. Ali, ne možete imati iste aršine za sve.

Eto vidis.... S ovim si sve rekao. Znaci ti mozes pisati kako tebi 'prahne' a drugi nek se drze pravila. :roll:

Nekome, kad cita cerilicu je isto kao tebi kad citas italic slovima. I zasto je moguce onda samo udovoljiti tebi, a ne i drugima. Mislim, dosta nepravde ima ovde.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Maj 2006, 15:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2002, 01:00
Daljac, jesi li pomislio da neko mozda ne zna cirilicu?? :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Maj 2006, 15:34 
Stara kuka
Stara kuka

Daljac je napisao:

E... rado bi te na 'ignore', al ne ide. Previse si 'upadan' kad pises ovako, cirilicom. :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Maj 2006, 15:42 
Stara kuka
Stara kuka

Doduse, kao sto Utopija rece, ima dosta nasih dragih sugradjana ovde kojima cirilica nije 'licno pismo' i koji ne znaju cirilicu.

I zda dodam, zasto se ovaj forum zove 'BLIC' a ne БЛИЦ? :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Maj 2006, 15:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Citiraj:
Daljac, jesi li pomislio da neko mozda ne zna cirilicu?? Very Happy

Njegov/njen problem. :D
Nesto ne znam, dal se na ruskim forumima prepucavaju cirilcom ili latinicom?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Maj 2006, 15:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
Daljac je napisao:
Leona je napisao:

Pa kome smeta italic neka ne chita te postove...i kraj price.(to sto moderator mora da cita sve postove to je vec njegov problem).
Btw. Ima li pravo obican chlan dapcostavi neke "uslove, zahtjeve, zabrane" ili sl?...Na kraju krajeva da nema usera ne bi bilo ni foruma.

Bik...odlican post :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Maj 2006, 15:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2006, 21:08
Helena je napisao:
Bik...odlican post :wink:
\:D/ :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Maj 2006, 16:13 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Joj ljudi, vi ste meni pravo svi smijesni. :lol:
Jednom smeta ћирилица, drugom smeta italic, trecem nesto drugo...
Meni jedino moze zasmetati sadrzaj poruke, a za ovo ostalo manje-vise. Look and feel. :P
Dobro, i ja smatram da forum treba biti pregledan i uredan, iznad svega, ali ne i iznad sadrzaja poruka.

Eto, zar ne bi bilo bolje da ste za to vrijeme sto ste se ovdje pisali nasli neku temu i okacili na onu temu sto sam ja postavio. Na korist svima.Nasuprot toga, ova tema malo kome koristi. Mozda koristi, ali u ne bas dobrom kontekstu.

Znaci, samo opusteno. Love and peace. :P

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Maj 2006, 16:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2004, 00:25
Ruza je ovde godinama... I godinama nikome nije smetao njen nacin pisanja... I sad su se odjednom stvorili nelii likovi kojima to smeta. A i oni sami znaju da nije italic to sto njima bode dusu.... :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Maj 2006, 18:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Zapita li se iko zasto teme ovoga tipa istog momenta kada se pojave na forumu postanu daleko najpopularnije? Nesto definitivno nije kako treba.

Ruza pise Italicom otkako je tu, to svi znamo. Micelijus pak brise postove otkako za to ima priliku. I to svi znamo. Da li je za to imao valjan razlog? Nekada jeste, a nekada vjerovatno i nije.

Ono sto mene interesuje je :

Zasto Ruzo pises Italicom? (ne moras da odgovoris, nije mi uopste namjera da te na neki nacin provociram) Umjetnicki stih? Neki vid 'pobune' (npr : ajsmen je lijepo rekao da sve pise malim slovima kao vid njegovog revolta - sto ja postujem)? Nesto trece?

Zasto je Micelijusu bas sad pocelo da smeta to sto Ruza pise Italicom? Do sada je ona bez problema komentarisala na oba foruma na kojima je on moderator. Ima li to veze sa time sto je rasprava (jedna ili vise) medju njima postala zustrija nego inace ili je pak jednostavno zaboravio da je u svoja pravila stavio i tacku kojom se zabranjuje 'prenaglaseno' pisanje?

Citiraj:
Ja mogu da razumijem tebe i tvoju želju da pišeš italicom ali ti i svi mi moramo da prihvatimo rizik da naši postovi budu izbrisani dok god kršimo pravila, jednostavnije od toga ne može biti.

Istina, ali kao sto rekoh iako su pravila postojala do sada, sankcija nije bilo.

Najlakse je da na ovaj ili onaj nacin pljujemo jedni po drugima. To smo vidjeli u pregrst navrata. Dugo sam clan na ovom forumu, nagledao sam se prepirki i prepirki. Neke su zavrsile lijepo, neke manje lijepo. Barem 10 clanova je otislo sa foruma (sto ban, sto svojevoljno). Da li je to OK? Definitivno nije. Nismo juce sa grana sisli pa da ne znamo da normalno diskutujemo. Razmimoilazenja u misljenima je uvijek bilo i uvijek ce biti. Nekada manjih, a nekada Boga mi i vecih. Uvijek je bilo povlastenih i podredjenih i uvijek ce ih i biti (mozda ovo i nije pravo poredjenje za odnos moderatora i clana, ali ..). Protiv toga definitivno ne mozemo. Administrator foruma se do sada nije 'oglasio' osim brisanja prethodne teme ovog sadrzaja (brat - bratu bila je poprilicno OT). Mozda bi mnogo nedoumica rijesio njegov konkretan odgovor. Da li on (i zasto) smatra da je Rose odnosno Micelijus upravu. Ipak, ma koliko mi drndali ovdje, njegova je zadnja. Mislim da bi jedan mirkov komentar (koji objektivno i ne mora biti pretjerano dug) rijesio ovu diskusiju.

I jos jedna stvar .. Daljac, stvarno ne zelim da te uvrijedim, ali da nisam procitao prvi Ruzin post u kome 'optuzuje' Micelijusa, zakleo bih se da je tema pokrenuta protiv tebe. Ti se grcevitije boris da ga odbranis nego sto to on sam cini .. :)

Pozdrav ;)

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Maj 2006, 18:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
FLASH je napisao:
Joj ljudi, vi ste meni pravo svi smijesni. :lol:
Jednom smeta ћирилица, drugom smeta italic, trecem nesto drugo...
Meni jedino moze zasmetati sadrzaj poruke, a za ovo ostalo manje-vise. Look and feel. :P
Dobro, i ja smatram da forum treba biti pregledan i uredan, iznad svega, ali ne i iznad sadrzaja poruka.

Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Maj 2006, 22:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
Cao,

Sad je stvarno sve receno. :) Ko razumije, shvatio je ( a nemam namjeru ponavljati neke stvari do plus beskonacno ).

Bikce i Pero, hvala vam puno.

p.s. Vanja - offtopic, ali odgovoricu ti. Nisam sigurna sto koristim italic. Svidja mi se ( valjda zato sto sam zensko ). Sad me pitaj : Sto sam zensko ? : ))))

Ma liberté

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Maj 2006, 22:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Sep 2004, 11:42
i da, da....ruza je dobila dva nova obozavatelja bika i peru. nije lose, mada lisa je imala mnogo vise pripadnika svoje stranke "protiv micelijusa". :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Maj 2006, 22:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41

Sta da ti kazem a da te ne uvrijedim, draga stigmata ?

Nisi bas mnogo u citavoj prici razumjela. Ali nema veze. Uzivaj.

Ma liberté

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Maj 2006, 22:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Ruzo, bespotreban sarkazam.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 72 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]