banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 21:12

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2904 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 146  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Predlazem!
PostPoslato: 30 Jan 2012, 00:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Mislila sam da je neko generalno podešavanje, a trebalo je pročeprkati po podešavanju naloga jbg. :D

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2012, 09:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Okt 2003, 12:10
Da to sad nisi spomenula, ja evo ni nakon 8 godina ne bih vidio da gore desno stoji datum i vrijeme :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2012, 10:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Treba u KKP ukljuciti/iskljuciti daylight saving... Vec smo pricali o tome.

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2012, 10:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Okt 2010, 20:23
Predlažem da se imenuje novi moderator umjesto ajkule.

Ako treba navešću taksativno razloge, a i prešla je svaku granicu objektivnosti što bi jedan moderator svakako trebao imati. Konkretno, povod je što je jutros obrisala post korisnika koji se šaleći, složio s mojim mišljenjem, one korisnike koji su isti taj moj post citirali i komentarisali ne slažući se s istim - ostavila je, jer se slažu s njenim. Kakva je to patološka potreba biti uvijek u pravu i brisati sve one postove koji pokazuju suprotno? Je li forum mjesto da se iznose različita mišljenja i da se diskutuje o raznim temama ili da moderator briše postove i teme koji njemu lično ne odgovaraju.

Takođe, primjetila sam da je bilo vrijeđanja i omalovažavanja učesnika koji se ne slažu s njenim mišljenjem, kasnije ću svakako potražiti te postove ako ih ne izbriše u međuvremenu.

Nisam baš neki učesnik na Lj i Z, R i LJ, S i E ajkula kao moderator je jedan od razloga, ali volim ponekad pročitati određene teme, a i odavno već nema novih niti se diskutuje na starim. Nemoguće je.

Glasanje?

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2012, 10:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Post je glasio u fazonu - tebe sam trebao zeniti. Bez i jednog jedinog argumenta ili price o toj temi. A sada, slobodno glasanje :)

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2012, 10:40 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Kako da znamo kako je glasio kad si ga obrisala?

Dobijem na mail poruku o odgovoru na temu, kad istu provjerim - nema ništa i ono postova što je bilo -prepolovljeno. Nije se to desilo jednom, najbolje kad bi samo tvoj monolog bio na temama. Umjesto da otvaraš nove teme i potičeš raspravu ti gušiš i ono malo korisnika što komentarišu.

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2012, 10:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Obrati se administratorima koji vide sva moja logovanja kao i broj postova koji su obrisani. Kao sto rekoh, bio je quote na tvoj post i ispod jedna jedina recenica koja je glasila u fazonu - trebao sam tebe zeniti ili tebe treba zeniti. Nista vise. Zao mi je, ali samo radim svoj posao u dogovoru sa administratorima i ostalim moderatorima pri suzbijanju off topica. Sve dok se vodi kvalitetna i argumentovana diskusija ni jedan post nece biti obrisan. Za tvoje licne afinitete prema mome liku i djelu ti nista pomoci ne mogu.

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2012, 10:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

BMary je napisao:
Kako da znamo kako je glasio kad si ga obrisala?

Dobijem na mail poruku o odgovoru na temu, kad istu provjerim - nema ništa i ono postova što je bilo -prepolovljeno. Nije se to desilo jednom, najbolje kad bi samo tvoj monolog bio na temama. Umjesto da otvaraš nove teme i potičeš raspravu ti gušiš i ono malo korisnika što komentarišu.

Nije lijepo to sto lazes :D

Citiraj:
Konkretno, povod je što je jutros obrisala post korisnika koji se šaleći, složio s mojim mišljenjem

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2012, 10:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Vrati post da ja mogu da odgovorim na njega, kako da odgovorim na nešto što ne postoji.

Još samo jedna stvar, ja se upravo obraćam administratorima, tebe kao učesnika nisam prozvala da odgovoriš - meni to ne treba zato kad se budem tebi obratila i pitala te kao na temi o trudnicama udostoji se da odgovoriš - kao moderator ne kao učesnik. Ovdje, na ovoj temi tebe nisam pitala ništa niti se tebi obraćam.

Usuđuješ se reći da neko laže na forumu, objasni onda gdje je post od oko 8h jutros na ovoj temi?

Stvarno si prešla svaku mjeru i kao učesnik i kao moderator.

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2012, 10:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Sa te teme je obrisan jedan post koji je bio offtopic
U cemu je problem?

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2012, 10:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

BMary je napisao:
Usuđuješ se reći da neko laže na forumu, objasni onda gdje je post od oko 8h jutros na ovoj temi?

Stvarno si prešla svaku mjeru i kao učesnik i kao moderator.

Usudjujem jer si sama rekla da je njegov odgovor bio saljiv a potom da ne znas sta u tom postu pisalo. Ako to nije klasicna laz onda ne znam sta jeste. Za sve drugo, kao sto rekoh, imas administratore pa njima opisi tvoj problem.

Jednom obrisan post se vise ne moze vratiti.

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2012, 11:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

V@nja je napisao:
U cemu je problem?

Zašto onda ne brišete sav off?

Problem nije bio taj post - to je bio povod, kao što sam i napisala gore.

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2012, 11:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Eno, sada je tema cista kao suza. Nema ni jednog offtopica, sem tvoje zalbe ( koja ce takodje biti obrisana , jer je slucaj rijesen).

Slobodno navedi moje propuste - gdje i kada je obrisano nesto sto je bilo u sklopu teme, posto tvrdis da toga ima jos.

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2012, 11:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

BMary je napisao:
V@nja je napisao:
U cemu je problem?

Zašto onda ne brišete sav off?

Problem nije bio taj post - to je bio povod, kao što sam i napisala gore.

U redu.
Ti licno smatras da treba promjena moderatora, ja kao administrator se ne slazem.
Ubuduce te samo molim, kada budes imala neku prituzbu na rad moderatora, da ispostujes napisano u pravilniku i da se obratis direktno jednom od administratora na PP.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2012, 11:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Predlazem izmjenu i dopunu pravila foruma.

Citiraj:
- Na forumu su zabranjeni postovi sa političkom diskusijom te spam i offtopic izuzev na podforumima predviđenim isključivo za njihovo postovanje (podforum Politika v2.0 odnosno podforum Cafe).

Predlazem da ovaj clan glasi ovako:

Citiraj:
- Na forumu su zabranjeni postovi sa političkom diskusijom izuzev na podforumu predviđenom isključivo za njihovo postovanje (podforum Politika v2.0).

Jer se ocigledno aktivno brise spam iz podforumu cafe. To je primjetio zipo juce(Na temi "Sve sto ste htjeli da pitate..."), a i grupa forumas danas, na temi "Danas ste srecni...".

Pisem ovdje u skladu sa pravilima foruma:
Citiraj:
Za sva pitanja, sugestije i predloge vezane za rad foruma otvarajte teme iskljucivo na podforumu Opšte informacije o forumima

Citiraj:
Pravilnik foruma je podložan prepravkama postojećih i dodavanjem novih pravila u bilo kom momentu bez prethodne najave.

Pitanje: ko je moderator na cafeu?

Unaprijed se radujem vasem odgovoru.
Hvala.

Tasko, samoproklamovani predstavnik forumskog zivlja.

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2012, 11:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
пуна подршка ајкули ;)

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2012, 11:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Predlog se ne usvaja
Moderatori podforuma Cafe su kao i moderatori podforuma Politika sakriveni

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2012, 11:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Hvala.

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2012, 11:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Molim.

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2012, 11:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Jel se meni jedinom čine da ovo "hvala" i "molim" ne dolazi od srca....
Al kontam da je kontraproduktivno brisati spam na cafeu, jer realno, forum živi od spama.

Sa korita Ivanova

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2904 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 146  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]