Macro je napisao:
Leona, lijepo ti preforumilisi pitanje i kazi: i ja bi da budem moderator nekoga podforuma.
Neka hvala druze ili drugarice Macro. Meni je zivot lijep i bez moderisanja. Nisam ni mislila da ja budem mod. a i da se to trazi od mene odbila bi. Nisam nesto napaljena za moderisanje. Volim doci na ovaj forum 'bez obaveza'. Kuzis?
Macro je napisao:
Bas je tebi i bilo kome do price hoce li vlast osvojiti pobunjeci s juga Obale slonovace, ili ce vlada koja upravlja sjeverom uspostaviti kontrolu u drzavi... zar mislis da nekog to ovdje zanima?
Meni/nama nije do mnogih stvari ovde na forumu. Nekog interesuje politika, nekog muzika, nekog film, nekoga religija, nekoga fotografija...svako ima svoje. Mene ne interesuje politike, ne zelim tamo da idem i ne treba me niko ni pokusavati odvuci na tu temu, a i da pokusa, nebi uspio. Tako i tebe niko netjera da ides na neku temu koja te ne interesuje, a i da te tjera, ti ne moras ici tamo ako neces i ne zelis.
Moj je prijedlog bio da se otvori jedan podforum gdje se mogu stavljati vjesti, novosti iz svijeta UOPSTE, na politiku sam najmanje pomislila, neka aktuelna tema recimo. Ako ima nesto aktuelno u svijetu, ne mora se otvarati ekstra nova tema na CiD (vecinom tamo zavrse takve teme iako im mozda i nije mjesto tamo, a zanimljive su).
Uostalom, ako nekoga ne interesuje neka tema, neka je zaobidje i ignorise. Jednostavno. Niko nije prisiljen da otvara ono sto mu se ne cita. Ili?