banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jun 2025, 18:26

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 30 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 01 Mar 2006, 19:07 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Leona, lijepo ti preforumilisi pitanje i kazi: i ja bi da budem moderator nekoga podforuma.
Bas je tebi i bilo kome do price hoce li vlast osvojiti pobunjeci s juga Obale slonovace, ili ce vlada koja upravlja sjeverom uspostaviti kontrolu u drzavi... zar mislis da nekog to ovdje zanima?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Mar 2006, 19:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2006, 21:08
E vala bas tako nekako... :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Mar 2006, 19:21 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
Macro je napisao:
Leona, lijepo ti preforumilisi pitanje i kazi: i ja bi da budem moderator nekoga podforuma.

Neka hvala druze ili drugarice Macro. Meni je zivot lijep i bez moderisanja. Nisam ni mislila da ja budem mod. a i da se to trazi od mene odbila bi. Nisam nesto napaljena za moderisanje. Volim doci na ovaj forum 'bez obaveza'. Kuzis? :wink:

Macro je napisao:
Bas je tebi i bilo kome do price hoce li vlast osvojiti pobunjeci s juga Obale slonovace, ili ce vlada koja upravlja sjeverom uspostaviti kontrolu u drzavi... zar mislis da nekog to ovdje zanima?

Meni/nama nije do mnogih stvari ovde na forumu. Nekog interesuje politika, nekog muzika, nekog film, nekoga religija, nekoga fotografija...svako ima svoje. Mene ne interesuje politike, ne zelim tamo da idem i ne treba me niko ni pokusavati odvuci na tu temu, a i da pokusa, nebi uspio. Tako i tebe niko netjera da ides na neku temu koja te ne interesuje, a i da te tjera, ti ne moras ici tamo ako neces i ne zelis.

Moj je prijedlog bio da se otvori jedan podforum gdje se mogu stavljati vjesti, novosti iz svijeta UOPSTE, na politiku sam najmanje pomislila, neka aktuelna tema recimo. Ako ima nesto aktuelno u svijetu, ne mora se otvarati ekstra nova tema na CiD (vecinom tamo zavrse takve teme iako im mozda i nije mjesto tamo, a zanimljive su).

Uostalom, ako nekoga ne interesuje neka tema, neka je zaobidje i ignorise. Jednostavno. Niko nije prisiljen da otvara ono sto mu se ne cita. Ili?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Mar 2006, 19:35 
Stara kuka
Stara kuka

Uostalom, forum je tu radi zabave, tu je da mozda nesto i naucis, nesto novo, tu je pre svega da se INFORMISES. Ima dosta stvari koje tek prvi put vidis ili cujes na forumu.

Ako je nesto sto je aktuelno u svijetu zanimljivo, i vrijedno toga da se prica o tome, da nas navodi na razmisljanje, da se diskutuje o tome...onda zasto ne?! Zato je forum tu, zar ne?!

Mislim da malo koga interesuje "hoce li vlast osvojiti pobunjeci s juga Obale slonovace, ili ce vlada koja upravlja sjeverom uspostaviti kontrolu u drzavi.." i takvi slicni fazoni. Mene licno to ne interesuje, zato nebi ni citala tu temu.
A opet ima ljudi kojih to interesuje i koji bi imali sta reci na tu temu. I uopste ne vidim nista lose u tome. Stvar ukusa.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Mar 2006, 23:03 
Veteran
Veteran

Ma ok, moze, neka otvore, meni bas svejedno.
Ali onda i ja imam prijedlog za nove forume, recimo: forum ljubitelja oblacnog vremena, ili aktuelno u Ramicima, moze i jedan forum za ljevoruke... naslo bi se jos toga, ne brini.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Mar 2006, 23:10 
Stara kuka
Stara kuka

Pa predlozi, ko ti brani. Otvori novu temu i napisi koji podforum hoces. Pa stani iza mene da zajedno cekamo Administratora. :D :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Mar 2006, 08:43 
Urednik
Urednik

Pridružio se: 11 Jul 2001, 01:00
jel sada bolje?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Mar 2006, 09:02 
Veteran
Veteran

Novosti i dešavanja
Šta je aktuelno na selu, u gradu i široj okolini?
Moderator FLASH

Ma moze, more, mere... :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Mar 2006, 11:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
i jedan forum za ljevoruke

Konacno ! Podrzavam ! :)

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Mar 2006, 21:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2005, 12:36
Macro je napisao:

nećeš vjerovati, ali zanima. mene. jedna aktuelna priča iz obale slonovače, od danas.

http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/4774000.stm

"Born to Lose, Out to Lunch" - Ian Fraiser Kilmister

Viva la Muerte!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 30 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]