banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 15 Jun 2026, 15:16 Danas je 15 Jun 2026, 15:16

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 8 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 31 Mar 2026, 14:27 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Sep 2012, 23:07
Prodajem iPhone 13 pro max u ekstra stanju 950 KM
i Apple Watch Ultra 2 (kupljen na ekupi), bez packe 1100 KM. Razlog je prelazak na android.

Vise informacija na linkovima:

Iphone 13 Pro Max
https://olx.ba/artikal/75375786

AW2
https://olx.ba/artikal/74247755

Sent from my NX809J using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2026, 18:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2010, 11:56
vojopd je napisao:
Prodajem iPhone 13 pro max. Razlog je prelazak na android.
Svaka čast, welcome to the club.
Napisao bih svašta ružno za precijenjeno iSmeće, ali neću da se Apple fanatici ne "naljute".
Google Pixel - moja preporuka, softver ispeglan, kao na iSmeće, kamere vrhunske, kvalitet izrade, baterije ne propadaju nakon godinu-dvije kao na Apple, duga podrška, ali imam neki osjećaj da ćeš Šljamsung ali kako želiš.
Fun fact - osnovni iPhone 17 (ne Pro) je cijenom kao najnoviji Pixel u USA i ispravili su manjkavosti sa prethodnog iPhone 16 tako da i nije loša kupovina ko voli Apple.
Ali drži se ti Androida, Android je zakon. 8)

Jebem vam majku svima, počevši od Hansa Holciusa pa nadalje.

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2026, 18:55 
Veteran
Veteran

Ma nemam neku zamjerku na iphone, iskreno. Koristio sam x, 11pm 13pm i 15pm, sad sam ga dao zeni. Jedino ljeti sto spusti osvjetljenje za 30% i vise pa ne vidis nista. Sve su to nijanse danas, zavisi na sta je ko navikao. Uzeo sam redmagic 11 pro pretezno zbog par igara. Telefon hladan kao led bilo sta da se radi. Telefon kida i ima sve sto nema nijedan samsung i iphone.

Kad vec pisemo, moze cijena nize za forumase samo da ne gledam ovo u ladici.

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2026, 21:54 
Veteran
Veteran

!bump

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2026, 16:56 
Veteran
Veteran

!bump

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2026, 21:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2009, 18:07
Joj ovog ridera sto pljuje uvijek sve osim onog sto on ima, cuj ismece, bolji je iphone bilo koji i izradom i software od tog pixela :D

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2026, 07:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2010, 11:56
Pa bolji je i Ferrari od Dačije, ali koji će ti kurac Ferrari ako ćeš pola dana stajati u koloni preopterećenog banjalučkog saobraćaja.
A na kraju krajeva Pixel takođe ima dobru izradu, ispeglan software, vrhunske kamere, a nema namjerno osakaćenu bateriju.
iPhone je precijenjen jer se plaća brend i trend.
Dobro, sa najnovijim Pixel-om su se izjednačili u USA, a "obični" iPhone 17 (ne Pro) je pun pogodak jer je dosta unaprijeđen u odnosu na iPhone 16 jer su konačno prešli na 120Hz, to im se mora priznati.
Ali godinama unazad to nije bio slučaj.
A zanimljivo je kako jeftini Kinezi imaju baterije od 6-7k mAh i punjenje od 100W i više.. e sad kad bi i Pikseli i Ajfoni to imali onda bi bili idealni.
Ali neće da može.

Jebem vam majku svima, počevši od Hansa Holciusa pa nadalje.

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2026, 06:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2010, 10:22
Evo ja kao ljubitelj i kao nekadašnji vlasnik što Pixela, što Nexusa (a u prilici sam i da povremeno koristim P8/Pro) tvrdim da je daleko od idealnog telefona.
Stock Google OS (odnosno Pixel UI) više nije takav adut kakav je bio nekad, Samsung One UI zapravo nudi daleko više korisnih funkcija i mogućnosti prilagođavanja. Banalna stvar poput prebacivanja SIM kartice za mobilne podatke je bespotrebno zakomplikovana. Punjenje baterije koja ionako nije bogzna šta je ekstremno sporo.
Kamera jeste i dalje pristojna, ali senzori su sve inferiorniji, tako da ni taj famozni Google softver koji je svojevremeno napravio pravu revoluciju sa night modom, to više ne može sasvim da nadomjesti.
Koriste Tensor SoC (umjesto Snapdragona) koji je prepakovani Exynos, poznat po pregrijavanju i lošoj autonomiji baterije. Najnoviji Pixel nudi tek 128GB memorije u osnovnoj verziji.

Nisam nikad napuštao Android tabor niti planiram, ali potcjenjivački je reći da je iPhone loš telefon. I da, Kinezi uopšte više nisu toliko jeftini. :D

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Vrh

[ 8 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]