banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Avg 2025, 22:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 17 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 15 Apr 2015, 10:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
Noćas su mi ukrali 4 aluminijske felge sa ljetnjim gumama 15-kama.

Još ja sinoć htjedoh ubaciti gume u auto da zamijenim, al računam, danas je 15-i biće gužva, pa sutra ću.

Eto, što se tiče guma nije neka šteta ko god ih stavi na auto neće se usrećiti, ali feluge su bile dobre :(

Ako vidite čujete da neko jeftino prodaje, il neki genijalac stavi na pik javite mi.

Evo slika

Prikačeni fajlovi:
2.jpg
2.jpg [ 32.96 KiB | Pogledano 1476 puta ]
1.jpg
1.jpg [ 34.54 KiB | Pogledano 1476 puta ]

PostPoslato: 15 Apr 2015, 10:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Da li Beckoj Snicli fali nesto... Imam neke teorije pa sad i ja kriziram :D

Jbg... Ne izgledaju lose. Steta.

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2015, 13:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

samo jedan update: Policija bila i dvije inspektorice, valjda su preksinoć obili par šupa u susjednoj zgradi. Ja prvi sam posumnjao na komšije, ali sad ispada da je prije neka uigrana ekipa. Vele da je u zadnje vrijeme ovo baš uzelo maha. Tako da vam savjetujem da pripazite na vaše garaže, šupe, podrume i sl. ako imate nešto vrijedno u njima.
Ako admini žele neka presele temu, ali računam možda se jave još neki oštećeni pa možemo pa se nadamo da ćemo ući u trag :x

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2015, 07:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2006, 02:36
Koje naselje/ulica?

Ja bih na tvom mjestu obisao auto-otpade, pokazao radnicima slike i ostavio im broj telefona da ti jave ako im neko ponudi iste ispod cijene, jer mislim da nisu toliko glupi da ih okace na pik...

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2015, 07:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Auh :? nadam se da ćeš ih pronaći.
Neko dobro upućen da si ih imao i gdje si ih držao. Sumnjam da obijaju šupe napamet.

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2015, 12:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

NiZ je napisao:
Koje naselje/ulica?

Sime Matavulja/Ante Jakića

Upravo sam iz policije, davao izjavu. Vele ne mora biti komšiluk, imali su slučaj lika iz Prijedora ("sa nižim iq") koji je obijao te podrume, i zajedničke prostorije sve po redu i tražio alat koji bi poslije prodavao po pijacama u Ključu, Sanici...
Sad mi rekoše komšije da su juče obili još jednu zgradu (preko puta Hitne).
Ne znam, ja se nadam da ih uhvate, navukli su sad već prilično robe, čak su i plinsku bocu ponijeli :roll: :roll:

Citiraj:
Ja bih na tvom mjestu obisao auto-otpade, pokazao radnicima slike i ostavio im broj telefona da ti jave ako im neko ponudi iste ispod cijene, jer mislim da nisu toliko glupi da ih okace na pik...

Mogu ja pokušati od otpada do otpada, alr računam da oni ako uzimaju od lopova i ne prijavljuju. A s druge strane lopovi rizikuju dosta tako da prije te alum. felne mogu utopiti u staro gvožđe za nekih 80 KM.

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2015, 17:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Иста прича и код мене. Прошле године однијело алу фелге и плинску боцу.
Само ја нисам ништа пријављивао никоме.. сад ми нешто криво.

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2015, 21:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
dtkbl je napisao:
NiZ je napisao:
Koje naselje/ulica?

Sime Matavulja/Ante Jakića

Upravo sam iz policije, davao izjavu. Vele ne mora biti komšiluk, imali su slučaj lika iz Prijedora ("sa nižim iq") koji je obijao te podrume, i zajedničke prostorije sve po redu i tražio alat koji bi poslije prodavao po pijacama u Ključu, Sanici...
Sad mi rekoše komšije da su juče obili još jednu zgradu (preko puta Hitne).
Ne znam, ja se nadam da ih uhvate, navukli su sad već prilično robe, čak su i plinsku bocu ponijeli :roll: :roll:

Citiraj:

Mogu ja pokušati od otpada do otpada, alr računam da oni ako uzimaju od lopova i ne prijavljuju. A s druge strane lopovi rizikuju dosta tako da prije te alum. felne mogu utopiti u staro gvožđe za nekih 80 KM.

Kolegi su prošle godine obili šupu u podrumu i uzeli 4 nove zimske gume sa felugama i još nekih stvari.. i pazi ovo... stavili svoj katanac da bi mogli ponovo kasnije ući jer je bilo još guma i feluga od drugog auta :D Sreća pa je on to primjetio. Naravno, do danas nije otkriveno ništa...

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2015, 22:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
Mogu malo da se našalim na ovu nesreću? :) ma to rade ovi što prodaju video nadzor!!

Vrh

PostPoslato: 18 Apr 2015, 12:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Kolegi su prošle godine obili šupu u podrumu i uzeli 4 nove zimske gume sa felugama i još nekih stvari.. i pazi ovo... stavili svoj katanac da bi mogli ponovo kasnije ući jer je bilo još guma i feluga od drugog auta :D Sreća pa je on to primjetio. Naravno, do danas nije otkriveno ništa.

onda je to ista organizovana ekipa. Ne vjerujem da ih mogu utopiti toliko onda ovdje, moraju ih negdje u Srbiju ili dalje slati...

Vrh

PostPoslato: 18 Apr 2015, 13:49 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
munja.alex je napisao:
Mogu malo da se našalim na ovu nesreću? :) ma to rade ovi što prodaju video nadzor!!

Ološ je to :P

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2015, 11:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

»Palo« sedam provalnika iz Banjaluke
Citiraj:
Sedam lica uhapšeno je na području grada Banjaluka zbog sumnje da su od 29. oktobra prošle do 20. aprila ove godine počinili 20 krivičnih djela i tako pričinili materijalnu štetu od 20.000 KM, potvrđeno je u CJB Banjaluka.
Oni su uhapšeni u akciji "Sjenka" poslije pretresa kuća, stanova, pomoćnih objekata i vozila koje koriste.
Policija je izuzela određene odjevne predmete koji su korišteni prilikom izvršenja krivičnih djela, sim kartice, mobilne telefone, računare, nelegalno oružje i municiju različitog kalibra, rekla je Srni portparol CJB Banjaluka Marija Markanović.
Ona je istakla da su uhapšeni osumnjičeni za devet teških krađa, za pokušaj jedne teške krađe i deset prikrivanja, te da će pronađeni predmeti poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku.
Prema njenim riječima, osumnjičeni su za provale u markete i kioske koristili podesni alat, a zatim krali razne vrste cigareta koje su prodavali trećim licima, čime su pričinili protivpravnu imovinsku korist od 20.000 KM.
U toku je kriminalistička obrada nad uhapšenima.
Sve dalje mjere i radnje biće preduzimane po instrukcijama postupajućeg tužioca Okružnog tužilaštva Banjaluka, pod čijim nadzorom je i obavljeno hapšenje.
Srna nezvanično saznaje da su uhapšeni Aleksandar Vučić /24/, Đorđe Brnić /24/, Jovica Grujić /23/, Nemanja Umjenović / 24/, Vladimir Stanić /28/, Srđan Macanović /24/ i Željko Grubor /24/ iz Banjaluke.

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2015, 13:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
jesu ovo tvoji sampioni ?

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2015, 13:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ne znam nisu me još zvali iz policije. Spominju da su obijali kioske i krali cigare ali moguće da je ista ekipa.

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2015, 13:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Okle preCjednik među njima? :D

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2015, 13:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

lopov ko svi političari :D

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2015, 20:50 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2005, 16:02
Najzalosnije je to sto im ne gine uslovna kazna!najzalosnije!
I po Boriku se operisalo opasno!Neke podrume su i po par puta obijali!prvi put zvali muriju i rekli su da se dostavi spisak stvari sta nedostaje!Niko mije nasao za shodno da to uradi!Zadnji put,u noci bozica ove godine,niko nije ni zvao muriju!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 17 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]