banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Avg 2025, 10:57

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 11 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Feb 2013, 22:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jan 2006, 22:41
Na prodaju Dolce & Gabbana suncane naocale, model 400S 674 72*13 120. Zlatni okvir, smedja stakla.Kao nove. Kupljene u Rimu 2009 godine, placene 340eur. Originalnost mozete da potvrdite u opticarskim radnjama. Model je okarakterisan kao unisex ali po izgledu bih vise rekao da je zenski ali po velicini vise odgovara muskarcima posto je 120 ili L.
Uz naocale dobijate i koznu futrolu/torbicu i torbicu D&G za nosenje i brisanje naocala.

Slika

Cena 100KM.

Vise slika http://www.pik.ba/artikal/5772508/sunca ... /#detaljno

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2013, 22:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Ko za tako gadne naocale moze dati toliko para :o

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2013, 23:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Stvar ukusa.Kad sam ih kupio izgledale su mi maestralno ali u zadnje 2 godine iz ladice ih nisam izvadio, Veran sam samo rayban aviatoru te nekim drugim tipicno muskim modelima tako da prodajem ove. Daleko bolje izgledaju uzivo.

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2013, 01:09 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2012, 17:26
ajkula je napisao:
Ko za tako gadne naocale moze dati toliko para :o
+1

A vidim da kolega ratkop prodaje i skupi sat, isto tako samo par puta nošen. Uz dužno poštovanje, zašto kupuješ ako nećeš nositi, valjda možeš probati kod kupovine? Hoću reći je li to uopšte original, nešto mi tvoja priča ne pije vode?

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2013, 01:31 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Ја сам од њега купио оригинал јакну веома повољно. Није било никаквих проблема, тако да од мене има "палац горе".

Углавном, сигурно није нека превара.

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2013, 01:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Koji deo u mojoj prodaji ti je sumnjiv? Znas li ti koliko ja imam stvari u ormaru koje jos uvek i etikete imaju,jednostavno ne stignem da ih nosim, nije bilo konkretne prilike. Imam 6 pari naocala, neke nosim vise i cesce, neke manje. Tako je i s satom, imam ih nekoliko a onaj ne nosim nikako.Da potvrdim originalnost sata ide sertifikat originalnosti s pecatom RS GOLD s datumom prodaje, seriskim brojem i sve ostalo. Doslo vreme malo sredjivanja ormara i neke stvari bacam na prodaju. Ove naocale ne nosim uopste zato i prodajem. Ako je originalnost diskutabilna oticemo zajedno u koju god ti navedes opticarsku radnju da provere originalnost. Naocale su kostale pre 4god toliko koliko su kostale a trenutna cena od 100Km je nesto sto smatram da bi bila trenutna vrednost Ako dobijem i to ja cu biti sretan jel ipak su stare skoro 4god. Kao da se tebi ili nekom drugom nikada nije desilo da nesto kupis sta mu se na prvi pogled cini super ali s vremenom shvati da to nije to vise i prestane da nosi. Meni se takve stvari cesto desavaja, pogotovo ako sopingujem na rasprodajama u inostranstvu, kad nakupujem tonu robe.

jan_de nadam se da jakna pase i da si zadovoljan :)

Poslednji put menjao ratkop dana 22 Feb 2013, 01:47, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2013, 01:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2012, 17:26
U redu je prijatelju nisam te optužio, samo sam onako pitao... Vjerujem ti sad, samo sam ja to gledao onako iz svog ugla, nikad ne bih kupio cvike za 340 evra, pa još da ih ne nosim... :) Ali u redu, ima se-može se. Sorry još jednom. ;)

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2013, 01:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Kad su kupljene furao sam se na drugaciji stil. Sada nema sanse da bi nosio cvike s D & G na staklima, zato ih i prodajem jel ih vise ne nosim. Mislim da se svako od nas nadje u situaciji da ima stvari koje vise ne nosi

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2013, 01:53 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
ratkop je napisao:
jan_de nadam se da jakna pase i da si zadovoljan :)

Све је супер, и ако буде још неких занимљивих ствари, трговаћемо ;)

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2013, 02:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Naravno. Imam jos par stvari u ormaru koje ne nosim a kao nove su pa kad isortiram stavicu u oglase

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2013, 10:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Prodano. Moze lock

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 11 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]