Koji deo u mojoj prodaji ti je sumnjiv? Znas li ti koliko ja imam stvari u ormaru koje jos uvek i etikete imaju,jednostavno ne stignem da ih nosim, nije bilo konkretne prilike. Imam 6 pari naocala, neke nosim vise i cesce, neke manje. Tako je i s satom, imam ih nekoliko a onaj ne nosim nikako.Da potvrdim originalnost sata ide sertifikat originalnosti s pecatom RS GOLD s datumom prodaje, seriskim brojem i sve ostalo. Doslo vreme malo sredjivanja ormara i neke stvari bacam na prodaju. Ove naocale ne nosim uopste zato i prodajem. Ako je originalnost diskutabilna oticemo zajedno u koju god ti navedes opticarsku radnju da provere originalnost. Naocale su kostale pre 4god toliko koliko su kostale a trenutna cena od 100Km je nesto sto smatram da bi bila trenutna vrednost Ako dobijem i to ja cu biti sretan jel ipak su stare skoro 4god. Kao da se tebi ili nekom drugom nikada nije desilo da nesto kupis sta mu se na prvi pogled cini super ali s vremenom shvati da to nije to vise i prestane da nosi. Meni se takve stvari cesto desavaja, pogotovo ako sopingujem na rasprodajama u inostranstvu, kad nakupujem tonu robe.
jan_de nadam se da jakna pase i da si zadovoljan