Ako znate nekoga ko je zainteresovan za usluge Aneksa (blic.net) ili za nekoga ko ima već ima njihove usluge, ali hoće da uzme TRIO(35,63KM sa pdv-om) ili DUO pakete koji su sad na akciji, uputite tu osobu na mene.
Za svaku osobu koji mi preporučite dajem 30% zarade koju ostvarim potpisivanjem ugovora sa tom osobom. Za sve detalje pošaljite privatnu poruku. Eto prilike i vama i meni da zaradimo. Moje je da sve odradim, vi samo preporučite i zaradite 30%

Ispod imate detalje u vezi akcije i TRIO i DUO paketa koji su u ponudi. Ovdje postavljate sva pitanja u vezi usluga, a poslovni dio preko pp-a.
--------------------------
Postanite korisnik TRIO paketa ili DUO paketa Televizija+Internet u toku februara 2013. godine i na poklon dobijate bon od 100 KM!
Iznosom poklon bona od 100 KM cijena mjesečne pretplate za navedene pakete se umanjuje za 10 KM prvih 10 mjeseci korištenja usluge.
TRIO paket Televizija+Internet+Telefonija omogućava korištenje: analognog ili osnovnog digitalnog paketa* TV kanala, Internet brzine 3072/256 kbps, fiksnu telefoniju sa besplatnim pozivima u blicTEL mreži u BiH, 160 minuta besplatnih poziva u lokalnoj mrežnoj grupi prema drugim operaterima, povoljne cijene nacionalnih i međunarodnih poziva, on line listing poziva i troškova. A na korištenje besplatno dobijate i bežični telefon Panasonic.
Redovna pretplata za korištenje TRIO paketa je 45,63 KM (sa PDV-om) mjesečno, a akcijska pretplata 35,63 KM mjesečno prvih deset mjeseci korištenja.
DUO paket Televizija+Internet omogućava korištenje: analognog ili osnovnog digitalnog paketa* TV kanala i Internet brzine 2048/256 kbps.
Redovna pretplata za korištenje DUO paketa je 39,78 KM (sa PDV-om) mjesečno, a akcijska pretplata 29,78 KM mjesečno prvih deset mjeseci korištenja.
Uživajte u paketima uslugama sa popustom tokom cijele godine!
Akcija traje do 28.02.2013. godine.