banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 16:59

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 29 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Feb 2012, 12:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Okt 2003, 12:10
MuskoBre je napisao:
dtb_pro,otkud burn-in na brand name Crt-ovima?:-)

Sent from my X8 using Tapatalk

Nisam mislio na CRT-ove pobogu, već na plazme! Kupiš je i moliš Boga da nešto ne krene po zlu... Na to sam mislio. A ovamo za nekog ko nema nikakav digitalni signal, nekakvo jeftino rješenje će odlično da posluži.

Osim toga, zar imaju CRT-ovi sa cijenom 2000+ KM :-D

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2012, 13:04 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Pa nema, u tome i jeste fazon, sto ljudi preporucuju da se uzme polovan brand name CRT, umjesto novogm znj name, a ti odjednom opalio po plazmama i lcdovima :lol:

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2012, 13:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Okt 2003, 12:10
MuskoBre je napisao:
Pa nema, u tome i jeste fazon, sto ljudi preporucuju da se uzme polovan brand name CRT, umjesto novogm znj name, a ti odjednom opalio po plazmama i lcdovima :lol:

Stoji, ali čovjek rekao da ne bi polovno.

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2012, 23:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Maj 2007, 16:54
dtb_pro je napisao:
Mrtvo Tjelo je napisao:
Moje misljenej je da kupis neki polovan Philips , Grundig , itd , nego da kupujes Elit , Quadro i ta sranja !!

Sinko, kad budeš koristio jedan Elit ili Quadro, onda pričaj na tu temu. Za lovu koju trebaš izdvojiti za njih i ono što dobiješ, oni su nenad*ebivi! Punac kupio u Tuš-u u Prnjavor-u "nešto" samo da mu zamijeni prastari Čajavec koji mu je konačno i definitivno crkao. Ispostavilo se da je za bagatelu kupio Elitov katodni TV sa intregrisanim DVB-t u sebi. Usralo čo'eka jbga. Još čovjek živi u kraju u kojem hvata sve moguće i nemoguće kanale iz susjedne nam HR pa ispalo kao da je kupio TV zajedno sa kablovskom :-D.

Uglavnom, tim TV-ovima koje ti nazivaš sran*em, mnogi ljudi su bili superzadovoljni. A nisu platili nešto 2000+ KM pa onda pazi na temperaturu, pazi da ne zaspeš da ne bude burn-in, pazi da klinac/ka ne prolazi u radijusu od dva metra od TV-a...

Ako ti treba nešto da posluži svrsi, koju Milanm navodi, uopšte ne treba bježati od tih "žnj" marki. Naprotiv!

Ja sam samo rekao svoje misljene ne znam sta si napao na mene ?
I znam da za 150 KM moze uzeti neki Philips 100Hz sa slikom u slici ili Grundig i ne moze se ni jedan Elit i Quadro porediti sa kvalitetom slike a njemu treba za Ps 2 ..

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2012, 23:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Avg 2011, 23:08
ja sam imao Elit tv 72 cm ...izdrzao je u garanciji, znaci poslije 3.god monitor je vrisnuo ...dok ovaj od 63cm radi perfektno, samo sam imao problem sa napajanjem i to sam rijesio, slika kao mlijeko ... nema nekih pravila izgleda ...moj rodjak ima Neo, slika isto super

Vrh

PostPoslato: 29 Feb 2012, 09:48 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Imam i ja isto Elit CRT već četvrta godina,u jednom momentu se malo pojebale boje ali Markotić to sredio za dan....Slika odlična.
Svejedno,za ono koliko košta i da izdrži samo garantni rok dovoljno je ...

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2012, 05:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
Je l' vi kad pominjete tog Markotića mislite na servis ,,kod Ivice'' pošto je i on u Voždovačkoj???

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2012, 10:30 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Da. Samo ni to "Kod Ivice" mu nije pravo ime....Nešto tipa "Elektronika" ili sl. je ime njegovog servisa i radnje.

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2012, 00:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
Pa ja kad sam kupovao neku tehniku dobio sam spisak ovlaštenih servisera i pisalo je ,,RTV servis kod Ivice'' i baš mi se taj aparat pokvario CD/Radio/Kasetofon i nazovem ga i baš mi diže slušalicu i reče :,,Servis kod Ivice, izvolite.'' i zapamtio sam da je u Voždovačkoj ulici, a stvarno je lepo i vrlo brzo popravio kvar, pošto smo mu rekli da smo iz PD rekao je da malo prošetamo po gradu i biće gotovo i tako je i bilo za svega sat vremena. Stvarno mi se čini da je najbolji servis u ovom delu R.Srpske.

Izvinjavam se zbog odvlačenja teme u aut.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 29 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]