Hahahahaha....vidi se, da neimate pojma o čemu trtljate a svi pametni

Samo se vi manite novca nazad uz vašu kupovinu i bacajte krvavo zaradjeni novac kroz prozor i protestujte jer vam je kobajagi politika kriva za vaš mizerni život!

Šta koji klinac se uzbunjujete bezveze, ako je ipak sve bezplatno?! Zaista vas ne kontam, jer vaša teorija mi nekako ne polazi za rukom u praksi. Pogledajte si samo šta se dešava u Sloveniji i Italiji, koji su tek na samom startu realizacije, pa onda recite, da je to neka prevara. A zašto onda tu ''prevaru'' koristi više od 3.300.000 ljudi? Zašto bi onda sama svijetska gigantska partnerska preduzeča uopšte riskirala vlastiti profit i imidž zbog neke ''prevare''?? Zašto bi onda Lyoness uopšte bio certifikovan sa svim medjunarodnim certifikatima, koji postoje?? Zašto onda imamo i advokatske kancelarije, sudije na samom vrhu, medijske kuče i kampanje, ako je to neka prevara?? Ajde, neka mi bude ovde netko pametan, pa neka mi objasni, pošto i sama sam u Lyonessu više od godinu dana, nisam trebala investirati ni jednog eura ali opet imam danas profit i živim samo od toga. Ajde, tko se javlja da mi objasni tu vašu teoriju, pošto očigledno 3.300.000 koristnika je za vaše pojmove debilnih, jer hoče vlastiti novac nazad i želi bolji život...jer očigledno ste dobro upoznati sa vizijom i poslovnom prilikom Lyoness-a a niste još ni na samom startu razvoja u državi.