da.
iskustva? sta da vam kazem, bilo je automobila, sve sto je malo vece klase na sajmu je prodato. audi 5. bijeli, predivan. 77k - otiso. prelijep je fakat. u gepek mu mozes ficu staviti. VW Passat, crni limuzina, oko 66k -prodato. uglavnom, sve sto je eksponirano prodato po sajamskim cijenama koje su nize i do 7-8k. motor, 18.5k - prodato. ostala mala auta tipa toyota yaris, polo, peugeot 206 nisu prodata.
zemlja domacin - srbija, firme iz Kragujevca (inox), carape, busilice, namjestaj... bilo je interesantnih stvari. cini mi se da nije bilo Mikroknjige iz Bg. bilo je dosta standova sa knjigama. cak jedna iz BL, zaboravih ime. cak i Glas Koncila - franjevacki magazin.
mtel i eronet - klasika. nude promotivne materijale (i skoro pa nista vise).
KTK Visoko, ili kako li se sad zove, bilo je koznih jakni po 230KM, meni se nijedna nije svidjela.
promocija Hercegovacke kuhinje, cak je bio i jedan restoran iz citluka koji je nudio Leskovacki rostilj (e to mi promaklo

).
Tekstilna industrija Srbac (imaju dobre bokserice). Gavrilovic, Podravka, turisticka zajednica Slavonije... mesna industrija MIS; Lijanovici su ovaj put isli sa namjestajem.
ako se sjetim jos sta napisacu. ipak nisam novinar. ovo je po sjecanju. nije bilo CD-ova, DVD-ova, ni suncanih naocala... bila racija u mostaru bas tih dan na piratske nosace zvuka. i to bome zestoka.