cink je napisao:
ma tata te farba, a ti se nemoj provaljivati sa ovakvim izjavama....pare ne mogu biti blokirane moze biti samo kartica.....
a sto se tice NBB banke tu je nastala mala komplikacija jer ona jeste postala clanica UniCredit Grupe ali je i dalje NBB ...sto znaci da nije uvezana sa UniCredit Bankom Mostar...te spajanje tek predstoji al budalasi su promjenili tablu ...tako da nema razlike u natpisu, a u stvari razlika je velika....

cink i jesi i nisi u pravu, prvenstveno mislim na ovaj drugi deo tvoga posta, a za prvi deo, pa recimo delimično da si u pravu, pare stvarno ne mogu biti blokirane ali može biti blokiran račun, a može biti blokirana i/ili kartica.
Što se tiče drugog dela, formlano i pravno gledano NBB nije više NBB već je UBBL (UniCredit Bank Banja Luka), ovo možeš proveriti i na sajtu banjalučke berze, znam da je u toj banci bilo malo organizacionog tumbanja, kako bi bili kao UniCredit Mostar.
Moje lično mišljenje je da se banke iz Republike Srpske ne trebaju ni spajati sa bankama iz federacije, i daj Bože da UniCredit Banka Banja Luka, još dugo vremena ostane "naša" banka jer u suprotnom ...
Najbolji primer delovanja dve zasebne banke na području BiH, jeste Hypo banka, koja ima Hypo Banja Luka i Hypo Mostar, pri čemu svaka deluje u svom dvorištu, a suma sumarum sve u plusu.
@EiLeen, mala je verovatnoća da je neko "mešetario" sa tvojim novcem, dođi do malo više informacija šta se u stvari desilo !?