banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 23:40

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Sep 2007, 12:16 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 11 Okt 2006, 13:12
Capital.ba – prvi poslovni portal u Republici Srpskoj

Capital.ba je novi biznis portal pokrenut sa ciljem da poslovna zajednica u Republici Srpskoj, ali i u Bosni i Hercegovini može lako i jednostavno pratiti privredna dešavanja. Sajt na dnevnoj bazi donosi pravu dozu brzih, kratkih i tačnih poslovnih vijesti iz Republike Srpske i regije. Pored najave dnevnih događaja izdvajaju se rubrike ekskluzivne vijesti i top secret koja razotkriva neke od najvećih poslovnih tajni u RS i regiji. Capital.ba u realnom vremenu prikazuje stanje na Banjalučkoj Berzi i donosi redovne analize i izvještaje sa regionalnih tržišta kapitala.

Do sada je nedostatak portala za vijestima iz Republike Srpske stvarao zavisnost od informacija koji su dolazile sa strane, često sa većim zakašnjenjem. Jedna od misija ovog portala jeste da se pravovremenim informisanjem vrati povjerenje investitora, ali i građana. Kako se RS geografski nalazi tačno u centru Adriatic regije, odnosno Zapadnog Balkana, Capital.ba pretenduje da postane i jedan od vedećih regionalnih izvora poslovnih informacija.

Za Capital.ba pišu i uređuju novinari, sa dugogodišnjim iskustvom u poslovnom izvještavanju. Većina saradnika su urednici poslovnih rubrika u svojim matičnim medijima. Analitičari i komentatori su priznati stručnjaci iz svoje oblasti. Slogani portala su „prava informacija je kapital” i „bez politike”. Osnivač portala je Udruženje za promociju evropskih standarda i unapređenje poslovnog ambijenta.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Sep 2007, 12:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jun 2002, 21:41
Зашто нема и ћириличне варијанте сајта? Какав је то портал Српске ако нема ћирилице?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Sep 2007, 12:45 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Jul 2004, 11:47
Hmmm, pitam se zasto ime sajta nije kapital umjesto capital?
Sajt je prilicno konzervativno uradjen - da li to znaci da su ciljna publika poslovni ljudi iznad 35-40 godina? Ako ciljate na mladje poslovne ljude ili na buduce potencijalne investitore, onda bi mozda neki moderniji dizajn bolje odgovarao...

Meni se onaj ticker sa akcijama ne prikazuje kako treba u IE7.

Inace, sajt je solidno pregledan i sadrzi bas onakvu formu vijesti, koja odgovara dinamicnim poslovnim ljudima.

Zelim vam puno srece u buducem radu!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Sep 2007, 12:49 
Dobar sajt....vjerujem da ce se vremenom jos vise poboljsavati., a i drago mi je da i Rs ima takav sajt!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Sep 2007, 19:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 22:04
a zasto mora imati cirilicnu verziju ? zato sto ne znas citati latinicu ?
sajt je srednja zalost, ali podrzavam ovakve projekte. sadrzaj je lose rasporedjen, desna kolona je prazna, dizajn me podsjeca na mambo, pretraga izlazi iz granica kolone, po meni je preslab kontrast (slova bi trebala biti za nijansu tamnija)....
toliko od mene

Beckett: We're in another galaxy. How much more out can you get?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]