elixir je napisao:
NACIONALNI STROJ je napisao:
...pa ako BIRA nevalja zasto onda dokupljuju fondovi i Hypo kastodi,mora da tu postoji nesto,nisu valjda oni ludi da kupuju takvu firmu...
grupu slovenaca koja je davala vece kupovne naloge,pa ako svima njima BIRA valja valja i meni...
Sjajan primjer za udžbenike Ekonomije kako se NE ponašati u berzanskim poslovima...

Kud' svi Turci tud' i mali Mujo...
Da li misliš da ćeš imati pravovremenu informaciju i kad se ovi budu odlučivali na prodaju?
elixir da nisam sljedio tu logiku nikad nebi pokupio kajmak,pre 3 god kad sam primjetio da hrvati,slovenci dolaze i kupuju iso sam istom logikom ako je dobro njima dobro je i meni mada u pocetku sam isao sa vrlo malim iznosima ali kad sam video da sve funkcionise uveco sam investicije,prelistaj malo forum pre 2-3 god govorio sam ljudima da kupuju i tada su mnogi lupali gluposti a od tada sve je skocilo 10 puta,pa ja sam samo sa jednom akcijom na ulozenih 7000km izasao sa 40000km a o drugim investicijama da nepricam,zvrtelo bi ti se u glavi kad bi ti rekao koliki mi je portfelj,ti hrvati i slovenci sto su dolazili vec su prosli sve to u svojim zemljama,isto tako zemlje bivseg socijalistickog bloka su prosle ovo sto se nama dogada oko trzista kapitala,transformacije fondova,ulazak novih IF,obaveznice pogledaj sta se tamo desavalo odmah ce ti biti jasno sta je pred nama