[quote="Frenki"]Moze li mi neko reci par informacija vezano za visa kartice . Odnosi se na pravu visa, ne debitnu(elektronsku).
Koliko se placa mjesecno pretplata ako uopste ima. Koliko moras imati minimalno prihoda da bi mogao uopste izvaditi. Mene zanima samo da placam odredjene stvari preko interneta(ne kupujem pa da dostavlja). Znaci ona nije kao debitna, da moras staviti odredjeni iznos pa tek sa njim placati, nego ti svaki mesec dolazi racun na sta si potrosio i da uplatis ? Nisam sve informacije uspio naci preko interneta, pa se nadam da ce mi neko odgovoriti.[/quote]
Sada u Zepter banci postoji kartica za internet kupovinu, tako je zovu. Dobijes je na osnovu depozita, tj. pologa u banci. To znaci, ako ti treba kupovina robe od 100EUR, odneses 200KM u banku (i stoje u banci dok ne istekne kartica, tj. za 3 godine, a cak ide i pozitivna kamata za tebe...) i dobijes karticu na taj iznos (a moze se i povecavati po zelji).
Placas na internetu sta zelis (svuda je prihvataju) a do 15-og iduceg mjeseca moras pokriti dug od bar 10 posto, a mozes i sve. Ono troska sto nisi pokrio, na to ti idu kamate (nisu strasne), ali ti je toliko smanjen limit za nove kupovine. Po meni je najbolje izmiriti ukupan dug pa onda mozes opet udarati po internetu. A kada ti stvar dosadi, odjavis karticu i dobijes svoj polog nazad.
Isprobano i radi, imam je vec 3 mjeseca - BETA TESTER

)).