banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 15 Jun 2026, 17:31 Danas je 15 Jun 2026, 17:31

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 221 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Feb 2014, 08:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
:angry1:
Hejteri novih članova, fuj! :angry3:
:lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2014, 09:21 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:12
Slovenka dosla na forum da pronadje oca i ostatak familije, a vi tako :lol:

On topic - da li su "piramide" legalne u RS/BiH? Pitam zato sto su u PL odavno zakonom zabranjene, a pretpostavljam de je slicno u ostatku EU.

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2014, 10:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
Emy_Slo šteta, imam par drugara na psihijatriji, ljudi su u Lyoness fazonu, pa će ti pomoći. :-D

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2014, 10:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
mirdza je napisao:
On topic - da li su "piramide" legalne u RS/BiH?

Samo ona u Visokom. 8)

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2014, 12:34 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
preveslali i bivse menadzere i nisu im dali provizije...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lQJfJAt1aMU[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2014, 17:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Pojavila se neka nova navlakuša po FB, kompanija po imenu Stiforp: http://www.stiforp.com/ Još jedna u moru piramidalnih navlakuša naivčina :roll:

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2014, 18:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Ах па то што је "пирамида" не значи да не може да се заради на истој. Уз добар тајминг. :)

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2014, 19:07 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
de sinipe ohani malo

kod tebe vazda laka zarada ili forex ili piramida jos malo ces i provjerene sisteme za kladionice valjati

ili knjiga ili lopata zemljace nema druge postene zarade

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2014, 19:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ш'а да ти кажем осим да си и ти један од оних који виде нешто што није написано.

Елем, идемо поново.
Ако знаш да улазиш у пирамиду, имаш шансе да зарадиш паре. Имаш шансе и да их изгубиш. Све је у тајмингу и у врсти пирамиде, наравно некад треба и среће. Ни мање ни више од тога.

А што се тиче Форекса, то је сасвим легалан начин зараде (и губљења пара, наравно) којим се не бавим. Зато што не знам да тргујем а не учи ми се. Јасније?

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2014, 19:36 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2012, 12:51
nepokoreni je napisao:
Pojavila se neka nova navlakuša po FB, kompanija po imenu Stiforp: http://www.stiforp.com/ Još jedna u moru piramidalnih navlakuša naivčina :roll:

Neku veče išao sa kolegom da mi "opriča"o nekom biznisu i rezultiralo je tako što sam na pola sastanka ustao i razgulio jer sam ja tu priču pre par godina platio 2450e i nebi više da je dva eura.
Da klasični multi level.

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2014, 19:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
sinip je napisao:
Ш'а да ти кажем осим да си и ти један од оних који виде нешто што није написано.

Елем, идемо поново.
Ако знаш да улазиш у пирамиду, имаш шансе да зарадиш паре. Имаш шансе и да их изгубиш. Све је у тајмингу и у врсти пирамиде, наравно некад треба и среће. Ни мање ни више од тога.

?

I trebas zajebati bliznje i poznanike, uglavnom.

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2014, 20:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Idealan način da te svi prijatelji, bližnji i poznanici odje8u na duže vrijeme, možda zauvijek. Na drugom mjestu je gradnja kuće, okućnice ili bilo kakvo zidanje.

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2014, 20:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

manitu uci da svira je napisao:
sinip je napisao:

Елем, идемо поново.

?

I trebas zajebati bliznje i poznanike, uglavnom.

Поред толике масе свијета на интернету? Баш немаш маште ни пословног духа. :)

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2014, 20:30 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
nepokoreni je napisao:
Idealan način da te svi prijatelji, bližnji i poznanici odje8u na duže vrijeme, možda zauvijek. Na drugom mjestu je gradnja kuće, okućnice ili bilo kakvo zidanje.

Zaboravio si traženje žiranata za kredit ;)

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2014, 02:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2011, 15:13
In other news - ovo se siri kao kuga, u Banjaluci konkretno rostiljnica Mira, Talija, CM, Techno Market, Nestro, Eurobenz...
Kad je otisla ova gospodja u Sloveniju da siri sektu, da malo ozbiljnije pogledamo na ovu kugu koja se svaki dan siri.
Ne znam kad ste zadnji put otisli u Taliju, ali tamo je pakao, sve vrvi od lavljih guz'ca.

Mene zanima, da li je ovo toliko brainwashing, da su ljudi koje znam uveliko zagrizli, a neki se i najeli pomenutog kolaca, da li ce se golemo opeci ili sta vec...?
Realno gledajuci, sekta se prosiruje svaki dan, konkretno znam lika koji nije imao love da odma' postane premium (5000km, od toga 1000 na bonove, znaci 4000km uloga), pa je ulozio 1800km (400km na bonove) i za manje od godinu dana vratio ulog i zaradio za jos jedan ulog kojim je postao premium clan.
Inace, lik radi dva posla (kao vecina ovdje koja radi ispod prosjecne plate, nuzda) a ovo mu pokriva oba, pa razmislja da napusti ova dva posla i posveti se samo Lyoness-u, gdje (po njegovoj prici) zaradjuje.
Samo da napomenem da me nije on vrbovao, vec deseti lik, takodje poznanik koji je skoro poceo a ima vec neku zaradu (kad kazem zaradu, mislim da je vracen ulozen novac + zarada).

Druga stvar, brine me malo, ako se radi o prevari.
Takodje, ti ljudi su postali DiCaprio iz Vuka sa WallStreeta, druze se samo sa "radnim kolegama", samo o tome pricaju, izgledaju kao da se pucaju adrenalinom svaki dan, k'o oni kur#$evi svedoci...
Interesuje me da li oni slijepo vjeruju tome, ili stvarno tu ima nesto?
Znam da ce neko i slagati da je zaradio, samo da vrbuje ljude jer misli da ce tako zaraditi.

Konkretno me interesuje Lyoness, upoznat sam sa prethodnim MLM-ovima koji su relativno brzo pali, ali ovo traje i svakim danom je sve sire.
Ovdje vecina govori iz iskustva sa prethodnim MLM-ovima, koji su zavrsili samo na razgovoru i sl. niko se konkretno nije opekao od njih.

Mogu reci da ozbiljno razmisljam, ali ne zelim da se opecem za tudje novce u toj kolicini.

Zelim da cujem da se neko konkretno opekao od Lyoness-a kako bih batalio ovo.

Kad vidim da obezbjedjuju popust na Apple uredjaje i ostale silne kompanije, covjek se zapita.
Znam da su ti popusti samo paravan da se udje u biznis, ono "evo ti mrva, daj nam svoj kolac pa sta bude".

Znam da je sav posao ljigav, svo to cimanje i nagovaranje, uvlacenje u sektu, ali budimo realni, Wall Street zivi od ljigavosti...

Napisah se ja posteno, molim vas, odgovorite me, ali argumentima.
Cak i da izgubim tih milju ipo koju planiram za pocetak i nije neka velika stvar, ali me vise brine brainwashing, ako ljudi koje poznajem govore o nekoj zaradi a misle na potencijalnu zaradu i sl.

Ovo nije mala stvar:

Spoiler:
Slika

Da se na zajebavamo, treba mi savjet, ne hejt, niti bilo sta, ako je scam da objasnim nekim poznanicima (i sebi) da je scam.
Ali moram objasniti.

Zna li neko nekoga, ko zna nekoga, a ovaj nekoga, ko zna jos nekoga, i taj neko zna onoga koji zna nekoga da zna nekoga ko zna nekoga iz Lyonessa?
Ali na taj nacin da mu vjeruje k'o bratu, da mu ovaj kaze kako stvari jesu, ako je i zaradio nesto da to dokaze.
Znam da u Banjaluci ima ljudi koji rade godinu-dvije, koji su morali vrbovati ljude i osjetiti novac ako postoji, takodje znam da ih ima k'o mrava.

Govorim iskljucivo za banjalucane, da li su toliko isprani da vjeruju u nesto sto ne postuju ili je kapnulo nesto?

Pomagajte sto prije :D

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2014, 02:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2009, 18:07
Citajuci tvoje predhodne postove sa foruma, mogu ti reci da me ovo stvarno iznenadilo :roll:

Edit: Nije scam, slobodno se uclani, pa nam prenesi misljenja :D

Poslednji put menjao Piro dana 27 Feb 2014, 02:20, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2014, 02:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Jbg, stavi se u moju situaciju, drugove ti odvlaci sekta, kako i sta uraditi, da im se pomogne, lako je kad ti slucajni prolaznik ili neki daljnji poznanik s kojim slabo imas kontakta predlozi nesto slicno, ali ljudi (znaci vise njih, jelte) za koje mislis/si mislio da znaju nesto, imaju nekog spiritualnog vodju koji ih drzi godinu i vise.
Cime, kako, sto?

Na prethodnih pet strana se samo bacao hejt na onu slovenku koja ne zna recenicu sastaviti (sto je i logicno), ali 'ajmo malo dublje zaci u ovo, po meni ako je scam predstavlja problem, sutra ce i neko tvoj baciti 4 milje, aj' nebitno to, ali biti u tome godinu, dvije ili ko zna jos koliko.
Ja sam najmanji problem, para i nemam da ulozim pa ne predstavljam sam sebi toliki problem :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2014, 02:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2009, 18:07
Zar nisi sam sebi odgovorio, ulozis 4000 i trebas naci jos ljudi da vratis svoje. Sad postavi sebi pitanja, "Sta ako ne mognem naci ljude da izbijem svoje pare?" "Sta ako i ja postanem "mindless" sektas koji stalno prica o tome?"

Zatim pogledaj ovu sliku:

Slika

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2014, 02:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Sve znam, ali to je igranje na sigurno, realno, na trenutnom zaposlenju sam na dnu piramide i ne ide gore, tako da mi dodje na isto...
Na prvo "sta ako" gledam kao neki rizik, slican mi je bio mjesec dana neplacenog probnog rada, dao sam 500km (potencijalnu platu, koja je i sad tolika) na stanovanje u BL ne znajuci da li cu biti primljen.
Al' sam tu bar znao sta me ceka, jer su mi rekli ljudi.
Zato i zelim da mi neko kaze ko zna nekoga da je mindless puppet i smarac ali da mu se isplati.

Niti jedna druga prica mi ne treba, niti od ovih sto vrbuju jer njima, naravno, ne vjerujem, niti ovih drugih, sto pricaju u prazno, koji se boje rizika.

Ponavljam, upoznat sam sa MLM-ovima i piramidama, znam kako sve funkcionise, tapkam u mjestu dok sam sebi ne razrjesim problem, ne dilemu.
Ali, i ja bih kenjao po nekome, pogotovo na one koji trenutno kenjaju po meni :D
Tj. ako se moze levelovati...

Samo zelim da upoznam materiju i to dobro, kako ne bih razmisljao "sta bi bilo kad bi bilo", ali prazne price niti jedne strane me interesuju, samo validni argumenti i iskustva.

U svakom slucaju hvala, naravno.

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2014, 02:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
Samo naprijed. Ali obavezno taj premium od 5000, jer tu je zarada najbolja.

Predlazem ti da odmah uvuces svoje najmilije, da i oni zarade. Da im pomognes, a i dokazes da je sve OK, budi im zirant, pa neka i oni odmah uzmu premium.

Vrh

[ 221 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]