banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 15 Jun 2026, 12:27 Danas je 15 Jun 2026, 12:27

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 221 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Feb 2014, 14:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2009, 18:07
Emy_slo jel ti Charles Ponzi nesto u rodu? :D

I sta ja uplatim 300km, tebi ode 100, tom velikodusnom vlasniku piramide ode 200, kako onda ja da zaradim? moram navuci jos tri budale da izbijem svoje, i onda te tri budale tako izbijaju svoje, stacemo kad vise ne bude budala? :D

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2014, 14:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
Ja se, opet, sjetio svoje mudrosti od prije 6 godina:

Timotic je napisao:
Sledeci put kad vidis Slovence ili Italijane koji ti pricaju o zaradi, gadjaj ih kamenom u glavu.

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2014, 14:36 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Feb 2014, 14:08
Timotic je napisao:

Timotic je napisao:
Sledeci put kad vidis Slovence ili Italijane koji ti pricaju o zaradi, gadjaj ih kamenom u glavu.

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2014, 15:50 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 10 Feb 2014, 11:59
Majko mila, što me zabavljate. :lol: a vala sam se nasmijala, kao ni jednoj šali do sada. Vam je grijeh ikako pomoči. Nekada sam bila ponosna na Bosnu, ali kad vidim kakvih sve budala ima u njoj....nije ni čudno, što se normalan narod seli iz nje ili se ne vrača više u nju. Ni jedan od vas nije navik'o zasukati rukave i prihvatiti se posla. To je za vas največa uvreda koja postoji. Jer da bi vi to htjeli, sasvim drugačije bi bilo. Odkada je rat prest'o, razjaukali ste se, podjelili i čekate da vam ko šta iz tudjine donese. A ako još donese nešto što vam nije po volji...kako znate surlu otegnuti majko mila. Zato vam i jeste tako. Ni sa čim niste zadovoljni! A da vam je para i boljeg života, jel?! Hahahaha....vamo trtljate kako je Lyoness piramida, MLM a to što BiH prepuna droge i kriminala, to vam sasvim super? To nigdje kao u Bosni neima xD

Zerocool: majketi, a što bi u BiH tražili vizionare kad ih je Savdska Arabija prepuna?? Onaj ko traži medju vami vizionare, i sama priznajem da če se budala samo od vlastiti džep ogriješiti. Jer za vas je svaka para uvrijeda a nami ispod časti ubijedjivati i trošiti vrijeme. Hvala bogu niti si ti ovisan od mene, a još bolje, nisam ni ja od tebe. Ja nisam rodjena da bi nekome bila sluga i da se mi naredjuje, kako da živim. Ja planiram još veču kuču, u garaži Mustang ili Camaro, više slobodnog vremena za ljude koje volim. Jeli grijeh željeti i raditi na tome?? Ako jeste, onda izmoli jednu za mene, molim te.

A.J.V.A.R. Aj molim te, ne kukaj. Vamo kobajagi skoro bila primorana iči na predavanje a vamo govoriš kako su ti sve obrazložili na 4 oka. Da te nisu silovali pa si et kobajagi morala pristati, jer nisi smijela reči ''ne''?? Nisu?! E onda sama si si kriva.

talija: kao što sam rekla...ja imam svoja iskustva a ti imaš svoje mišljenje. Uostalom, i da se desi tvoja prognoza, meni ne bi bilo ispod časti zasukati rukave i nešto zaraditi. Jadan je onaj tko je ovisan od svoje države, pa bila to Bosna ili Amerika. Odgovorna sam za svoje riječi ali i ne za tvoje krivo shvatanje: nisam negativna do naroda koji zna uključiti mozak, i koji ne kuka i ne pravi se jadan, več se bori na sve načine. Živi ali i pusti živjeti. Ja sam samo upitala za objašnjenje i odma krivo shvačate i počeli se ismijavati a ja još i dalje čekam objašnjenje. I ko je sad tu negativan?? Sad ja tu ne vidim ništa loše jer sam upitala za objašnjenje, a sad dali to tebe vrijedja, to je pa je sasvim tvoj problem. Ja ču i dalje raditi to što radim, ali i poštujem i one, koji nasprutuju. Ali očigledno neki to ne mogu baš herojski prihvatiti pa se moraju ismijavati, kako bi sebe podigli na viši nivo ali im to ne polazi baš za rukom.

Eudaimonia: Hehehe, vidiš, ja se u razliku od tebe ne sikiram, jer prognoza mi nije loša, a iako se mi desi to što ti govoriš, ne bojim se, da bi morala zasukati rukav i opet iči raditi od jutra do mraka. Ali zašto bih?
Pogledaj malo bolje: ti radiš, od jutra do mraka, za iste pare, za istog šefa, na istom mijestu sa istim ljudima. Tvoj šef živi od tebe i tebi sličnima. S vremenom on može napredovati do namjestnika direktora. A ti kao obični radnik, možeš napredovati do iste titule?? Pa mi reci, zar shematski gledano, nije li i to piramidni sistem?? Ako je Lyoness prevara, onda i mene zanima zašto u tih 10 godina ga još nisu smakli sa tržišta??

Timotic: taman da ti ispred nosa stoji čitava Jugoslavija tebi bi ponestalo kamenja koliko puta bi pogrešijo. Da ti ne bi bilo italijana i slovenaca, ti bi se još i danas vozijo po makadamu i po razorenim cestama. :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2014, 16:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Emy_slo je napisao:
Da ti ne bi bilo italijana i slovenaca, ti bi se još i danas vozijo po makadamu i po razorenim cestama.

Da ti nije bilo Srba i Bosanaca ti bi danas pričala njemački ili italijanski! A udarila sad i kriza kad ste potrošili pokradenu deviznu štednju istih....
Timotic je napisao:

Timotic je napisao:

Slovenca još i išutaj na zemlji za svaki slučaj :angry4:

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2014, 16:08 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Emy_slo je napisao:
Prosiječna plata 200eur, a imate za cigarete, dobre telefone, avtomobile (koliko vidim samo VW Passati, BMWji, Mercedezi, Audi i još bi mogla nabrajati) šminke, kafice, dobru odječu, televizije, žurke, foliranja itd., a vamo prosite.

Kako je moguće da imamo sve nabrojano?
Odgovor je jednostavan i nalazi se u ovom kratkom, ali vrlo edukativnom videu poznatog i priznatog autora koji je samo za vas basplatan.
Iskoristite ponudu i pogledajte odgovor još samo danas.
Kliknite na prikaži za pregled i otkrićemo vam tajnu i recept za uspjeh i kako su ga primjenili građani.
Spoiler:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NFQCYpIHLNQ[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2014, 16:39 
Voajer
Voajer

Nepokoreni: Hahahaha koji si ti car. Pa ja ti pričam i italijanski i ni najmanje se ne pritužujem. I to bez zasluge Bosanaca i Srba. Njemački danas zna pola Bosne, a znam ga i ja, pa šta. Niste vi meni ni za šta zaslužni jer ja sam se za sve što imam, morala boriti, niko od vas me nije hranijo niti oblačijo, a pol svijeta je plačala takse, kako biste vi imali za jesti i za obuči inače bi pocrkali, da vam ne bi bilo Evrope. Jer ne znate biti 100 godina a da se ne pokoljete medju sobom. A ti jadniče jadno? Kakve ti imaš sposobnosti majke ti tvoje jadne osim opletati s tom jezičinom, duže od pameti. Izlemaj ti svakog slovenca kojeg vidiš na putu, jer drugog i nisi ni sposoban. E! U tome i jest razlika xD

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2014, 16:42 
Voajer
Voajer

Choban: nekako previše se prmovišeš. :D U glavnom, i ne treba da znam, ali znam da od znoja i rada sigurno neimate :P Barem večina.

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2014, 16:46 
Voajer
Voajer

Jer onaj ko ima, svaku marku cijeni i gleda kako i gdje če je potrošiti. Nije mu svejedno.

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2014, 16:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
Kako znas da si us'o u Sloveniju?

Krave sve ljepse, zene sve ruznije.

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2014, 16:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Je li bre Mojca, jesi li ti udata ? Imam jednog sina za zenidbu, obeco sam mu kupit Q7 i stan u Kopru, ali nikako da nadje neku tako pametnu ko stos ti.
Odma cu vam otvorit firmu i dat pare da odete na cruise oko svijeta.

zainteresovana ?

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2014, 16:50 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Jul 2004, 11:47
Emy_slo je napisao:
Ako je Lyoness prevara, onda i mene zanima zašto u tih 10 godina ga još nisu smakli sa tržišta??

Radi se na tome - sudski procesi u Svicarskoj i Austriji (nisam siguran za Njemacku) su u toku.

Btw. zbog tvog neprimjerenog vrijedjanja ostalih ucesnika u diskusiji, predlozicu da te banuju.

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2014, 16:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Emy_slo je napisao:
Nepokoreni: Hahahaha koji si ti car. Pa ja ti pričam i italijanski i ni najmanje se ne pritužujem. I to bez zasluge Bosanaca i Srba. Njemački danas zna pola Bosne, a znam ga i ja, pa šta. Niste vi meni ni za šta zaslužni jer ja sam se za sve što imam, morala boriti, niko od vas me nije hranijo niti oblačijo, a pol svijeta je plačala takse, kako biste vi imali za jesti i za obuči inače bi pocrkali, da vam ne bi bilo Evrope

Nisam ni očekivao da ćeš skontati, a o malo ponizne zahvalnosti bi bilo glupo razmišljati.....
Emy_slo je napisao:
Jer ne znate biti 100 godina a da se ne pokoljete medju sobom.

Tako je, podmazan pakaš i naguziti se daleko je civilizovanije :D
Emy_slo je napisao:
A ti jadniče jadno? Kakve ti imaš sposobnosti majke ti tvoje jadne osim opletati s tom jezičinom, duže od pameti

Nanjušim budale i lopove takve kao ti bolje nego ker tartufe :P privlačim vas ko industrijski magnet!
Emy_slo je napisao:
Izlemaj ti svakog slovenca kojeg vidiš na putu, jer drugog i nisi ni sposoban. E! U tome i jest razlika xD

Tebe ne bi trebalo izlemati, nego....khm :) u tom je razlika :P

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2014, 17:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Emy_slo je napisao:
Jer onaj ko ima, svaku marku cijeni i gleda kako i gdje če je potrošiti. Nije mu svejedno.

Naravno, mi smo cicije i samo cekamo ko ce nam platiti pivo.
Hoces? Ajde plati...
Nemoj da si takva...
Slovenka... :D

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2014, 17:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Sep 2013, 15:21
:lol: :lol: :lol:
A kraljice ove janezice. Ooo :lol:

Molim te postani stalni clan ovog foruma, mooolim te.. i budi aktivan clan, ja te iskreno molim.

A vi zohari, gledajte u tu uspjesnu evropsku zenu i jadikujte u propaloj Bosni. :lol:

Zeno jadna, ovde su vecina akademski gradjani, visoko obrazovani, zaposleni i koji uz manja ili veca odstupanja, posteno zive od svoje zarade. Naravno da svi tezimo boljem, al gospojo iz tvojih postova ja licno a i vecina, mozemo samo da te zalimo, pa ako svratis evo nudim se da te provozamo krug autom i platimo kaficu. A ta svoja piramidalna sranja pokusaj prodavati u nekoj manje intelektualnoj zajednici nego sto je ovaj forum, mada sam i tu skeptik

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2014, 17:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Emy, nijedno slovo nisi napisala o načinu i isplativosti, nismo svi slušali promociju. Batali etikecije.

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2014, 17:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Emy_slo je napisao:

Ne daj se smesti nego posalji link FB profila u pp, godine, slike, idealne mjere..ovo su sve neradnici i nista ne cijene :P

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2014, 17:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Sep 2013, 15:21
manitu uci da svira je napisao:
Emy_slo je napisao:

Ne daj se smesti nego posalji link FB profila u pp, godine, slike, idealne mjere..ovo su sve neradnici i nista ne cijene :P

Jednu do pojasa i jednu od pojasa, i jednu cjelovitu. :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2014, 17:11 
Citiraj:

Inače osnivač Lyoness-a je divan čovjek koji nije htio sam da ubere sav novac od ovog projekta, pa je eto uključio druge ljude da zarađuju...

Slika

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2014, 17:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Lolly je napisao:
manitu uci da svira je napisao:
Emy_slo je napisao:

Jednu do pojasa i jednu od pojasa, i jednu cjelovitu. :lol:

Nadam se da nije ko Jure Franko :lol:

Vrh

[ 221 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]