Majko mila, što me zabavljate.

a vala sam se nasmijala, kao ni jednoj šali do sada. Vam je grijeh ikako pomoči. Nekada sam bila ponosna na Bosnu, ali kad vidim kakvih sve budala ima u njoj....nije ni čudno, što se normalan narod seli iz nje ili se ne vrača više u nju. Ni jedan od vas nije navik'o zasukati rukave i prihvatiti se posla. To je za vas največa uvreda koja postoji. Jer da bi vi to htjeli, sasvim drugačije bi bilo. Odkada je rat prest'o, razjaukali ste se, podjelili i čekate da vam ko šta iz tudjine donese. A ako još donese nešto što vam nije po volji...kako znate surlu otegnuti majko mila. Zato vam i jeste tako. Ni sa čim niste zadovoljni! A da vam je para i boljeg života, jel?! Hahahaha....vamo trtljate kako je Lyoness piramida, MLM a to što BiH prepuna droge i kriminala, to vam sasvim super? To nigdje kao u Bosni neima xD
Zerocool: majketi, a što bi u BiH tražili vizionare kad ih je Savdska Arabija prepuna?? Onaj ko traži medju vami vizionare, i sama priznajem da če se budala samo od vlastiti džep ogriješiti. Jer za vas je svaka para uvrijeda a nami ispod časti ubijedjivati i trošiti vrijeme. Hvala bogu niti si ti ovisan od mene, a još bolje, nisam ni ja od tebe. Ja nisam rodjena da bi nekome bila sluga i da se mi naredjuje, kako da živim. Ja planiram još veču kuču, u garaži Mustang ili Camaro, više slobodnog vremena za ljude koje volim. Jeli grijeh željeti i raditi na tome?? Ako jeste, onda izmoli jednu za mene, molim te.
A.J.V.A.R. Aj molim te, ne kukaj. Vamo kobajagi skoro bila primorana iči na predavanje a vamo govoriš kako su ti sve obrazložili na 4 oka. Da te nisu silovali pa si et kobajagi morala pristati, jer nisi smijela reči ''ne''?? Nisu?! E onda sama si si kriva.
talija: kao što sam rekla...ja imam svoja iskustva a ti imaš svoje mišljenje. Uostalom, i da se desi tvoja prognoza, meni ne bi bilo ispod časti zasukati rukave i nešto zaraditi. Jadan je onaj tko je ovisan od svoje države, pa bila to Bosna ili Amerika. Odgovorna sam za svoje riječi ali i ne za tvoje krivo shvatanje: nisam negativna do naroda koji zna uključiti mozak, i koji ne kuka i ne pravi se jadan, več se bori na sve načine. Živi ali i pusti živjeti. Ja sam samo upitala za objašnjenje i odma krivo shvačate i počeli se ismijavati a ja još i dalje čekam objašnjenje. I ko je sad tu negativan?? Sad ja tu ne vidim ništa loše jer sam upitala za objašnjenje, a sad dali to tebe vrijedja, to je pa je sasvim tvoj problem. Ja ču i dalje raditi to što radim, ali i poštujem i one, koji nasprutuju. Ali očigledno neki to ne mogu baš herojski prihvatiti pa se moraju ismijavati, kako bi sebe podigli na viši nivo ali im to ne polazi baš za rukom.
Eudaimonia: Hehehe, vidiš, ja se u razliku od tebe ne sikiram, jer prognoza mi nije loša, a iako se mi desi to što ti govoriš, ne bojim se, da bi morala zasukati rukav i opet iči raditi od jutra do mraka. Ali zašto bih?
Pogledaj malo bolje: ti radiš, od jutra do mraka, za iste pare, za istog šefa, na istom mijestu sa istim ljudima. Tvoj šef živi od tebe i tebi sličnima. S vremenom on može napredovati do namjestnika direktora. A ti kao obični radnik, možeš napredovati do iste titule?? Pa mi reci, zar shematski gledano, nije li i to piramidni sistem?? Ako je Lyoness prevara, onda i mene zanima zašto u tih 10 godina ga još nisu smakli sa tržišta??
Timotic: taman da ti ispred nosa stoji čitava Jugoslavija tebi bi ponestalo kamenja koliko puta bi pogrešijo. Da ti ne bi bilo italijana i slovenaca, ti bi se još i danas vozijo po makadamu i po razorenim cestama.